Facebook- gdje mu je kraj?

poruka: 107
|
čitano: 13.555
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Facebook- gdje mu je kraj?
Za te dosadne prijatelje postoji opcija da ignoriraš njihove statuse jednostavno samo pored statusa klikneš na X i odabereš ne prikazuj statuse tog korisnika.
Ova stvar mi je spasila dosta živaca.
15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
The Unforgiven kaže...

Jel' ti i inače pokušavaš naći yebene teorije zavjere/prevare/ne znam čega ne svugdje, il' se samo bojiš priznati da je fb iznimno korisna društvena mreža?

Sada ti se čini da je korisna no kad za 20-30 godina vidjet ćeš koliko ti je bila korisna.

Vidjet ću da mi je bila više korisna nego fucking 500 sati svih CoDova ukupno... 

Acta, non verba.
15 godina
The Unforgiven kaže...

Vidjet ću da mi je bila više korisna nego fucking 500 sati svih CoDova ukupno...

Ako mene pitaš igranje CoD-a i posjećivanje facebooka spadaju u istu glupost. To je potpuno bekorisno.

Peritus inimicus
17 godina
neaktivan

Meni igranje igara znaci zabava. Beskorisno ili ne - nebitno. Isto kao i FB, koji moze biti koristan.

Dosle zene da farbaju jaja, ocel koja da ofarba moja.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na kraju opet, imas svoj izbor biti na FBu? Je li te netko tjera? Nije... Sta ljudi rade sa svojim zivotima - mene ne zanima.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Ako mene pitaš igranje CoD-a i posjećivanje facebooka spadaju u istu glupost. To je potpuno bekorisno.

U principu je i rasprava o tome sta ce fb sa mojim podacima za 30 godina napravit :)

samo da te pitam, jel znas da fb jako koristan?

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 18:37 (bistri).
16 godina
protjeran
bistri kaže...
The Unforgiven kaže...

U principu je i rasprava o tome sta ce fb sa mojim podacima za 30 godina napravit :)

samo da te pitam, jel znas da fb jako koristan?

za sta?

da nema facebook-a za sto bi ti bio zakinut?

CyberPunk http://myanimelist.net/animelist/FranzBonaparta
17 godina

Da vidimo kakva je populacija u ovoj temi... {#}

4 Facebook je zakon!
4 Facebook je smece!
1 Ne zelim odgovoriti
18 Nije ni zakon ni sranje
Think locally, act globally...
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 18:42 (SupremeCommander).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni Facebook nije zakon, ali nije ni sranje. Malo uredi tu anketu ako vec nesto zelis dobiti

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da facebook je koristan, vrlo koristan. U onoj osnovnoj ideji naravno, ali problem je taj što su se dječica od 10+ godina počela prijavljivat na njeg, što nema nikakvog smisla. Naravno korištenje facebooka je svima dostupno, pa je tako i besplatan i ostat će. Teorije zavjere oko informacija su plasirane od medija, istih medija koji vuku informacije sa Njuz.net. Ne kažem da to nije istina, vjerojatno jest, ali zar je to toliki problem. A i ta djeca koja danas provode više vremena za facebook-om nego što spavaju, će jedonga dana shvatit da su izgubili djetinjstvo. To vam je ta Generacija Z, a u to se sam mogu uvjerit jer sam rođen ratne '95. Nije da se smatram posebnim, boljim ilištotijavećznam bolji od drugih, samo kažem da sam to uvidio ranije i izbrisao sam fb na malo manje od pola godine, i iskreno osjećao sam se bolje. Sada ga ponovno koristim, ali puno umjerenije.

Kao dokaz dobrog ukusa današnje mladeži možemo uzeti svu poznatiju glazbu i sve poznatije filmove 2010, koji su debelo podbacili, a opet su zaradili više nego ikad. To je kad djeca nemaju mogućnost izbora, tj. ne vide da ga imaju.

I'm soo SERIAL

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

za sta?

da nema facebook-a za sto bi ti bio zakinut?

Nije stvar da je  zakinut za nesto nego da je fb izrazito koristan site mnogim ljudima

ManBearPig kaže...

Da facebook je koristan, vrlo koristan. U onoj osnovnoj ideji naravno, ali problem je taj što su se dječica od 10+ godina počela prijavljivat na njeg, što nema nikakvog smisla. .......... Sada ga ponovno koristim, ali puno umjerenije.

Kao dokaz dobrog ukusa današnje mladeži možemo uzeti svu poznatiju glazbu i sve poznatije filmove 2010, koji su debelo podbacili, a opet su zaradili više nego ikad. To je kad djeca nemaju mogućnost izbora, tj. ne vide da ga imaju.

pa em nemoras imat djecurliju pod frendovima, a o ukusima se ne raspravlja.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
15 godina
neaktivan

ManBearPig kaže...

Da facebook je koristan, vrlo koristan. U onoj osnovnoj ideji naravno, ali problem je taj što su se dječica od 10+ godina počela prijavljivat na njeg, što nema nikakvog smisla. .......... Sada ga ponovno koristim, ali puno umjerenije.

pa em nemoras imat djecurliju pod frendovima, a o ukusima se ne raspravlja.

Nit nemam,  a za ukuse znam, ali mi je zaista neobično što je najveći hit pjesma u kojoj se samo n puta izgovara neko muško ime.

I'm soo SERIAL
15 godina
neaktivan

Nije to bilo koje ime i ne diraj mi tu pjesmu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
O kakvoj ste vi pjesmi zabrijali?
Acta, non verba.
17 godina
The Unforgiven kaže...

Alejandro.
Alejandro.
Ale-ale-jandro.
Ale-ale-jandro. [2x]

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Ona, ona... Ne zovime Aleksandre ili tako nest...

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
15 godina
neaktivan
Aha.. bolje da nisam pitao :D Taman zaboravio na tu grozotu...
Acta, non verba.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice