eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.365.864
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: eBay - pitanja i odgovori
Kawabunga kaže...

Pozdrav, naručio sam item 20.8. i jos nije doslo. Da pričekam jos malo ili da trazim povrat novaca i kako?

Ako bude htio da ti vrati pare (a vjerovarno hoce) prebacie na tvoj paypal racun, a ako ti u medju vremenu stigne item samo ides kao da ga opet kupis ali naravno oni znaju o cemu se radi pa ti nece poslati jos jedan! A slobodno pricekaj jos 20tak dana!

14 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Ljud trebam pomoć. Pri kupnji laptopa( PAYPAL) cijena 1650$ i kad dođem do zadnje točke naplate ne skida mi lovu sa kartice ( a ima sredstava) nego izbaci ovo ----This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information. Frajer je u SAD-u. I dolje niže piše da probam drugu metodu plaćanja( koje nema).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
samopisac kaže...

Ljud trebam pomoć. Pri kupnji laptopa( PAYPAL) cijena 1650$ i kad dođem do zadnje točke naplate ne skida mi lovu sa kartice ( a ima sredstava) nego izbaci ovo ----This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information. Frajer je u SAD-u. I dolje niže piše da probam drugu metodu plaćanja( koje nema).

Mi ti tu ništ ne možemo pomoći. Zovi PayPal ili banku.

14 godina
neaktivan

Zvao banku i oni kažu nema zapreka za isplatom . A paypal još nije odgovorio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 10:56 (samopisac).

0 0 hvala 0
15 godina
hitno trebam pomoć pokušavam bidati na ebayu međutim prodavač je ograničio prodaju ne njemačku, on je spreman promjeniti postavke da mogu i ja bidati iz hrvatke , pa me zanima što prodavač mora pormjeniti u postavkama aukcije da ja iz hrvatske dobijem mogućnost bidanja? htio bi znati jer mi se ovo desilo već par puta pa da prodavaču mogu ojasnit ako nezna?

0 0 hvala 0
15 godina

ovo je problem kako da ga prodavač popravi on pokušava ali očito nezna šta treba uraditi

This item can not be shipped to Croatia.

The Seller has indicated that this item will not be sent to addresses in Croatia.
You can contact the seller for more information or search for similar items from other sellers.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 11:28 (Soniccro).

0 0 hvala 0
14 godina
samopisac kaže...

Možda ti kartica nije verificirana pa nemožeš preko 100 dolara platiti

13 godina
neaktivan

Imam li ja kakvu garanciju kada narućujem s da če mi roba stići? Nikada nisam naručivao a ima pre dobrih stvari.

17 godina
moderator
77ari kaže...

Imam li ja kakvu garanciju kada narućujem s da če mi roba stići? Nikada nisam naručivao a ima pre dobrih stvari.

Imaš. Ako ne stigne, požališ se prodavaču i ili će ti poslati ponovno ili vratiti novac.

15 godina

Pozdrav!Što mislite je li ovo original?Prodavač ima dobar feedback, (100 %) samo ima malo bodova.

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ja,vrba kaže...

Pozdrav!Što mislite je li ovo original?Prodavač ima dobar feedback, (100 %) samo ima malo bodova.

S obzirom da je tako škrt na fotkama, moglo bi se posumnjati da ne daje fotke zato da se iz njih ne bi vidjelo da su fejk. Imaš ovdje video kako razlikovati original i fejk:

Primijeti da iz jedine slike samih slušalica koju je dao nije moguće otkriti jesu li fejk ili originalne. Ako si u dvojbi, ne preporučujem ti da ih licitiraš.

Uoči i to da šalje dostavnom službom, što znači 150 kuna troškova dodatno za špediciju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 22:32 (mbaksa).
15 godina

Pogledao sam filmić na Youtube-u i vidim da ima i video s  fake Pioneer-ovim slušalicama koje tip isto prodaje tako da su vjerojatno i jedne i druge lažnjaci.Plus što u feedback listi ne mogu vidjeti koje iteme mu ocjenjuju,sve je "private".Kako to "sakriju"?

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
16 godina

Prošli mjesec sam na e bayu kupio item koga mi još nema,tj.nije mi još isporučen.Prodavač mi je 12.08 poslao mail o isporuci pošilljke.Koga pitati di je pošiljka.Zvao sam Carinarnicu u Zagrebu,oni kazu da nije do njih već do dostavne sluzbe.Što da radim dalje?Kako mogu doznati ko dostavlja ili skladišti pošiljku?Molim pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ghibli7 kaže...

Prošli mjesec sam na e bayu kupio item koga mi još nema,tj.nije mi još isporučen.Prodavač mi je 12.08 poslao mail o isporuci pošilljke.Koga pitati di je pošiljka.Zvao sam Carinarnicu u Zagrebu,oni kazu da nije do njih već do dostavne sluzbe.Što da radim dalje?Kako mogu doznati ko dostavlja ili skladišti pošiljku?Molim pomoć

Ako ti ne znaš, mi možemo još manje znati, s obzirom da ne znamo o kojem konkretno proizvodu se radi.

16 godina

Pa kakve veze ima koji je proizvod?!Mašinica za ribolovni štap.

NEW SHIMANO TLD 2 SPEED 20A FISHING REEL TLD-20IIA TLD20IIA Item Id:310431800712
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 21:28 (ghibli7).
17 godina
moderator
ghibli7 kaže...

Pa kakve veze ima koji je proizvod?!

Zaista mi nije jasno zbog čega su neki nesposobni sami zaključiti što će nam informacija o tome koji je proizvod u pitanju - ak misliš da od toga nema koristi, zašto se uopće javljaš na temu?; još gore, tako reagiraš nakon što si postavio pitanje Kako mogu doznati ko dostavlja ili skladišti pošiljku?). Kakve veze ima? Ovakve:

ghibli7 kaže...

Prošli mjesec sam na e bayu kupio item koga mi još nema,tj.nije mi još isporučen.Prodavač mi je 12.08 poslao mail o isporuci pošilljke.Koga pitati di je pošiljka.Zvao sam Carinarnicu u Zagrebu,oni kazu da nije do njih već do dostavne sluzbe.

A kod artikla ti piše da ide preko "USPS First Class Mail International". Ako se ne varam USPS ide preko naše pošte, a ne dostavnih službi. {#}

Jesi dobio tracking number? Ako jesi, onda možeš pratiti gdje ti se paket trenutno nalazi. Ako ne, onda ništa. Onda čekaj, a kad se približi rok za žalbu na eBayu, otvori case i ne zatvaraj ga dok ne dobiješ ili robu ili dok ti prodavač ne vrati novac.

17 godina

Pobijedio na sam na aukiciji, no kako nije nigdje navedeno a ni na slici, nije rečeno dobivam li EU ili US adapter u paketu.

Kinez mi već 3 dana ne odgovara a imam upozorenje da moram platiti.

Da sačekam još par dana za njegov odgovor ili da platim?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
14 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Pobijedio na sam na aukiciji, no kako nije nigdje navedeno a ni na slici, nije rečeno dobivam li EU ili US adapter u paketu.

Kinez mi već 3 dana ne odgovara a imam upozorenje da moram platiti.

Da sačekam još par dana za njegov odgovor ili da platim?

Kod plaćanja imaš mogućnost da mu poruku ostaviš i napiši koji adapter želiš EU ili US, ako u opisu oglasa nije navedeno. 

16 godina

Isprika moderatoru.Nemoj mi zamjeriti na ovome i na mom neznanju.Hvala.

13 godina
neaktivan

Pozdrav,dali ce mi se naplatit cinela za bubnjeve kad uđemo u EU ?HVALA 

0 0 hvala 0
17 godina
LEOkomp kaže...

Pozdrav,dali ce mi se naplatit cinela za bubnjeve kad uđemo u EU ?HVALA 

A otkud narucujes?

13 godina
neaktivan
Poz,jos nista ne narucujem,kupio sam male stvari i to...ali cinele jos ne kupujem,ali razmisljam ubrzo kupit npr.neku cinelu od 18 ili 16 incha i zanima me dali cu platit carinu?ili je mozda kvaka u vrijednosti?
17 godina
moderator
LEOkomp kaže...
Poz,jos nista ne narucujem,kupio sam male stvari i to...ali cinele jos ne kupujem,ali razmisljam ubrzo kupit npr.neku cinelu od 18 ili 16 incha i zanima me dali cu platit carinu?ili je mozda kvaka u vrijednosti?

Prema aktualnim stopama nema carine na glazbene instrumente: http://www.carina.hr/Carina/CarinskiPostupakPosta.aspx

17 godina
LEOkomp kaže...

Ako je roba iz EU nećeš ništa plaćati, ako je van EU onda PDV.

15 godina

Prolistao sam povrsno zadnjih par strana,ali nitko nije nista pisao o tome barem koliko sam ja vidio.

Svako malo dobivam od eBaya mailove da ja mogu prodavati stvari na eBayu i da se ukljucim u to i sada me zanima mogu li ja iz Hrvatske prodavat stvari na eBayu ili jos uvijek to nije moguce?

17 godina
moderator
ivanoile kaže...

Prolistao sam povrsno zadnjih par strana,ali nitko nije nista pisao o tome barem koliko sam ja vidio.

Svako malo dobivam od eBaya mailove da ja mogu prodavati stvari na eBayu i da se ukljucim u to i sada me zanima mogu li ja iz Hrvatske prodavat stvari na eBayu ili jos uvijek to nije moguce?

Možeš, zašto ne. Jedino je pitanje primanja novca, za što moraš imati Visu. Za ta pitanja prouči povezanu temu Paypal - pitanja i odgovori.

16 godina
neaktivan
Re: Kupnja preko ebay-a

I tko bi rekao da ce mi tema jednog dana dostici 1 000 000 citanja :)))) hehe, a postavio sam samo jedno obicno pitanje xD I tako... sad bi je mogao izbrisat :P hehe, salim se.

Proud to be adicted to WoW
17 godina

Vam stižu paketi?

Naručio neke stvari prije dva tjedna- stigle.

A još uvijek čekam one od 10. i 12.9.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
12 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Vam stižu paketi?

Naručio neke stvari prije dva tjedna- stigle.

A još uvijek čekam one od 10. i 12.9.

Meni stižu, a vidi koliko treba vremena da dođe, ako ne dođe na vrijeme kontaktiraj sellera, vratiti će ti novac ili poslati novo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice