decki jedno pitanje...registrirao sam na paypal-u dvije kartice i sve uredno odradujem(placam i sve ok).jedino sto me zanima je dali mogu 3,90$ dolara(pise mi:paypal balance:3,90$) nekako potrositi.to su novci od kartica kad sam ih verificirao(2x1,95$ usd)je li to moguce potrositi i kako ...hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne kuzim bas kaj oces pitat al uvijek moras imat na kartici onoliko novaca koliko ti dode onda clanarina il kaj vec za karticu da se oni osiguraju
decki jedno pitanje...registrirao sam na paypal-u dvije kartice i sve uredno odradujem(placam i sve ok).jedino sto me zanima je dali mogu 3,90$ dolara(pise mi:paypal balance:3,90$) nekako potrositi.to su novci od kartica kad sam ih verificirao(2x1,95$ usd)je li to moguce potrositi i kako ...hvala
Nije.
evo moje siutacije , dali je ovo polsano ili nije ? ja veze nemam :/ !!
tak se i češljaš
nego, da, poslano je. Imaš slike paketa pored svakog predmeta. Dok staviš strelicu miša na taj paket, pojaviti će ti se datum kad je poslano
Seller je označio da je poslano. Ali da li je stvarno poslano ili ne to nitko osim njega ne zna.
Išao sam kupiti jedan predmet, i ovo mi se pojavi, odem kod drugog sellera opet isto, odem kod trećeg sellera isto se to pojavi.
Neznam zašto?
Jel se još nekome to dogodilo?
Prvo što mi pada napamet je da si dobio neku prijavu od nekoga. Jer kada ideš prodavat nešto imaš opciju kojom mogu izabrat da uopće ne primam ponude od buyera sa određenim lošim feedbackom, ili od onih koji imaju unpaid strike itd itd. Pa moćda ti je u tome problem.
Išao sam kupiti jedan predmet, i ovo mi se pojavi, odem kod drugog sellera opet isto, odem kod trećeg sellera isto se to pojavi.
Neznam zašto?
Prvo što mi pada napamet je da si dobio neku prijavu od nekoga. Jer kada ideš prodavat nešto imaš opciju kojom mogu izabrat da uopće ne primam ponude od buyera sa određenim lošim feedbackom, ili od onih koji imaju unpaid strike itd itd. Pa moćda ti je u tome problem.
Hmmm, ja ne prodajem ništa, i imam 100% pozitivan feedback. Stvarno neznam zašto se to pojavi.
http://www.ebay.com/itm/220896042530?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Jeli ovaj item dopušteno kupiti i uvesti u Hrv.?
Prodavač će na paketu označiti kao vitamins pa neznam oće bit kakvih problema na carini?!
BUMP?!
I dali znate na kojoj stranici mou pratiti pošiljku koja započinje sa tracking numberom LN a završava US?! Nemogu na ips.posta.hr
Jedna od opcija za automatsko odbijanje ponude je i izbor po zemljama, ako su stavili da odbijaju sve international, ili da odbijaju Croatia isto bi se to moglo pojaviti.
jel se to sad javlja baš na svima il isamo na nekima?
Bilo bi ti najbolje kontaktirati ebay support.
Neznam zašto?
Hmmm, ja ne prodajem ništa, i imam 100% pozitivan feedback. Stvarno neznam zašto se to pojavi.
Pojavi se zato jer te prodavač ocjeni kao kupca!
tako i ja imam 10-tak positive rep points a nisam nista prodao..
Pojavi se zato jer te prodavač ocjeni kao kupca!
tako i ja imam 10-tak positive rep points a nisam nista prodao..
Ne govori on da ne zna zašto mu se feedback pojavi, nego zašto mu se javlja onaj problem koji mu se javlja.
Sve se zajedno plaća. Item + shipping.
E ako kupuješ 2 duksa onda neznam jel Shipping 14 ili 28$
Koliko u pravilu mogu držati osvojeni item neplaćen. Jeli postoji neki period kad ga moram platit ili ?
Koliko u pravilu mogu držati osvojeni item neplaćen. Jeli postoji neki period kad ga moram platit ili ?
Nakon 5 dana eBay te podsjeti da platiš. Nakon 3 tjedna cca. otvara se case. U slučaju da ti je prvi put neće ti ništa biti, to traje do 1 mjesec. Ako si više puta to tak napravio onda ti već mogu napraviti šajze.
Pozdrav,
ja sam iz Bosne i narucio sam preko ebay graficku karticu 6970 i kad sam se registrovao na forum nekad davno unio sam broj mobitela koji vise ne koristim.
Graficka je vec poslana, pa da li da editujem podatke i stavim br koji sad koristim jer ce me mozda zvati sa carine ?
Davno sam uzimao preko game.co.uk ali tad nije bilo carine pa je graficka stigla na adresu, donio je postar.
Sta ce sad biti, oce je donjeti postar i traziti pare za carinu ili ce me zvati sa carine a nemaju mi br ?!
Jel netko kupovao parking senzore za automobil?
Već pola sata tražim na ebay-u mail od njih da im pošaljem, i nemogu ga pronaći.
Odem pod: Customer Support>Contact eBay i ima samo broj telefona nema nigdje mogućnost slanja maila ili mail adrese.
Kako sada da ih kontaktiram na mail? Nema te mogućnosti ili ju ja ne mogu pronaći?
EDIT: Našao napokon.
3-4radna dana će ti biti na računu.
Pozdrav ekipi.
Trebam jedan dobar savjet i veliku pomoć. Imam nešto manje od 200 kupovina preko eBaya, i to robe od par dolara do nekoliko tisuća dolara.
Mogu reći da sam taj dio apsolvirao i da se znam nositi sa određenim problemima, pokušajima prevara, fake robe itd.
Problem je što sada želim prodati sat vrijednosti cca $5000 koji ne mogu ovdje prodati jer ljudi naravno nemaju love i za puno potrebnije stvari.
Imam otvorenu VISA karticu i mogu primati sredstva na svoj devizni račun, ali ........ Vrijednost robe je prevelika da bi si dopustio pogrešku, pa s toga
molim nekoga da mi pomogne oko kreiranja stranice da ne prođem ko onaj tip koji je prije godinu dana prodao brod za $100 jer nije stavio na aukciju
minimalnu cijenu. Ako je komplicirano opisati postupak preko neta, možemo se naći, plaćam cugu, pizzu, šta god :):) samo da to riješim.
Možda se ovo pitanje već pojavilo, ali iskreno trebao bi prelistati 150 stranica foruma i ko zna....
Također sam otvoren za sve savjete vezane za nabavu bilo kakve robe od Japana i Kine do Amerike. Podjelit ću sva svoja iskustva i znanje.
Unaprijed hvala!!
Obično nema problema sa samim povratom novca. Ako na PayPal računu stoji da je novac vraćen vidjet će se i na izvodu od kreditne kartice.
Koji puta izlist sa kartice zna biti malo zbunjujuć, ali detaljnim pregledom računa uoči se uplata sa PayPala, tj od prodavatelja koji je izvršio povrat, ali....
naravno, uplaćeni i vraćeni iznos nisu isti zbog razlike u prodajnom i kupovnom tečaju valute u kojoj se plaća.