Hvala, znači ako naručim u Sloveniju, rješen sam svih PDV-a i carina?
I da zanima me kad se plaća poštarina? Kod preuzimanja ili može prije paypalom?
Zanima me i da li se plaća carina i PDV kad roba uđe u EU iz Amerike?
Placa se sve cim plačaš predmet preko PP-a, da ne placas carinu ni porez ali placas na nasoj granici kada se vracas iz Slovenije doma.
Placa se sve cim plačaš predmet preko PP-a, da ne placas carinu ni porez ali placas na nasoj granici kada se vracas iz Slovenije doma.
Ne plaćam niti to ako je vjrednost manja od 1000kn po osobi. Znači 5 osoba u autu mogu prevest 5000kn
Ne plaćam niti to ako je vjrednost manja od 1000kn po osobi. Znači 5 osoba u autu mogu prevest 5000kn
Teoretski da, ako imaš nekog u SLO to je super!
Teoretski da, ako imaš nekog u SLO to je super!
ček jel to znači ako ja imam račun od 650€ a u autu imam 5 punoljetnih osoba, onda mogu proći bez carine ili bilo kakvih davanja (ili moram imati po jedan račun od 100kn za svakoga)?
Da, stisni dolje Shipping and payments i odaberi Croatia.
Da to jesam, a što bi ovo značilo?
Hvala
Protuvrijednost u funtama.
To budem provjerio u ponedjeljak.
ček jel to znači ako ja imam račun od 650€ a u autu imam 5 punoljetnih osoba, onda mogu proći bez carine ili bilo kakvih davanja (ili moram imati po jedan račun od 100kn za svakoga)?
Ne trebaju biti punoljetne.
Jesi siguran u to?
Platit ces carinu Slovenicma, jer roba dolazi iz Usa.Nakon toga ces platit i nasima carinu.
Platit ces carinu Slovenicma, jer roba dolazi iz Usa.
Koliko i jesi li siguran?
Kako to možeš tako reć kada ne znaš koliko će biti iznos pojedinih računa. Znači ak osrede da su im pojedinačni računi u iznosu manjem od protuvrijednosti 1000kn. I ako bude dovoljno osoba da ostanu ispod cifre.
jel ko narucivao za ps3 laser?
baš sam čitao neki user je naručivao sa Dealextreama.
pogledaj si tu temu, pa ga upitaj.
Pozdrav svima!!
Malo sam citao ovu temu, nesto mi je jasno a nesto ne.. ovako :
Novi sam na ebay-u, cekam zadnji trenutak prije nego kupim "item" za sad sam najveci ponudac.
Cijena, za sada je 6,66$. (tezina, manje od 100g) Prodavac je u Meksiku. Pod >Shipping and payments< stoji besplatna posiljka za US.. nista ne pise za worldwide.. feedback mu je 99% (1504),
poslao sam mu 3 maila i neodgovara mi valjda salje i dalje od amerike..
Sad ja moram otvorit devizni racun, uplatit pare i preko paypala platit njemu tu cijenu cca.6.66$.. sto je sa carinom?? i postarinom? nju placam isto odmah ili kad mi to postar donese??
Pozdrav svima!!
Malo sam citao ovu temu, nesto mi je jasno a nesto ne.. ovako :
Novi sam na ebay-u, cekam zadnji trenutak prije nego kupim "item" za sad sam najveci ponudac.
Cijena, za sada je 6,66$. (tezina, manje od 100g) Prodavac je u Meksiku. Pod >Shipping and payments< stoji besplatna posiljka za US.. nista ne pise za worldwide.. feedback mu je 99% (1504),
poslao sam mu 3 maila i neodgovara mi valjda salje i dalje od amerike..
Sad ja moram otvorit devizni racun, uplatit pare i preko paypala platit njemu tu cijenu cca.6.66$.. sto je sa carinom?? i postarinom? nju placam isto odmah ili kad mi to postar donese??
Ako pod shipping and payments nema Hrvatske za odabrati, to znači da ne šalje k nama. Tak da neznam kak će onda predmet doći do tebe, jedino da se dogovoriš s njime, pa da ti ipak pošalje, ali ne možeš znati koji će biti iznos poštarine, niti da li će ti htjeti uopće poslati. E da, u opisu proizvoda imaš i rok u kojem moraš pare uplatiti, pa računaj i na to.
e sad kad sam trazio to za placanje nasao sam " WE DO INTERNACIONAL SHIPPING" valjda cu onda ja morat platit postarinu.. samo da se on javi da se mogu dogovorit..ne vjerujem da moze bit vise od 100kn ako me cijena ovog izađe 6$ i tezi manje od 100grama..
Valjda je to to.. moram jos malo skuzit paypal i to je to.. VALJDA ????
ako to uspije, jel ja odmah placam postarinu ili kad mi postar donese paket?
ako to uspije, jel ja odmah placam postarinu ili kad mi postar donese paket?
Odmah se poštarina plaća.
Decki pomoc molim. Neki dan sam kupio case za mobitel vrijednosti 30-ak kuna. Bez problema. Danas hocu za prijatelja kupiti neki stick vrijednosti nesto preko 100 kuna i ne mogu! Javlja mi ovu gresku:
Get PayPal verified to complete checkout
Error Message
We are unable to complete your checkout.
This payment will put you over the sending limit with your PayPal account. To remove this limit, you need to get verified.
You have sent with your PayPal account and your remaining sending limit is .
The sending limit is the total amount of money you can send with your account before you complete the verification process.
Verification helps increase the security of the PayPal network as more members successfully pass PayPal's identification checks.
You will be directed to PayPal to remove your limit. You will then be able to return to complete checkout and continue to use PayPal.
Koliko kuzim radi se o nekom limitu na Paypalu accountu ali ja ne vidim gdje se to moze podesavati. A i imao sam vec i vise vecih kupovina od par stotina kuna pa mi ovo veceras uopce nije jasno.
U profilu pored kartice sam imao "update". Napravio sam to i sad moram cekati neki 4-digit code za verifikaciju. Koji ne vidim na online racunu kartice nego izgleda moram cekati papirnato izvjesce.