eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.374.879
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori
Da ako imas prolazi bez carine i pdv!
Čist račun duga ljubav!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja osobno nikad ne bih kupovao mobitele na ebayu (osim ako imam hrpu para i hocu neki unikatan u Hrv)!

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: eBay - pitanja i odgovori
Perkan777 kaže...

Ja osobno nikad ne bih kupovao mobitele na ebayu (osim ako imam hrpu para i hocu neki unikatan u Hrv)!

a cuj majstore,susjed je bio preko mene preko ebaya narucio bas neki kineski dual sim,tv,5 mpx kamera i sve te forice,i dobio ga je,dobio je uz njega 2 baterija,micro sd 8 gb,punjac za auto,stalak za auto i sve to,i mogu reci da je mobitel sasvim ok,kupio ga je za 400 kn s shippingom,za tih 400 kn kod nas neces naci niti pola dobar kao taj kineski...

eplati.com
16 godina
protjeran
eplati.com kaže...
Perkan777 kaže...

a cuj majstore,susjed je bio preko mene preko ebaya narucio bas neki kineski dual sim,tv,5 mpx kamera i sve te forice,i dobio ga je,dobio je uz njega 2 baterija,micro sd 8 gb,punjac za auto,stalak za auto i sve to,i mogu reci da je mobitel sasvim ok,kupio ga je za 400 kn s shippingom,za tih 400 kn kod nas neces naci niti pola dobar kao taj kineski...

Te kineske nebi pogotovo uzimao.Sta mislis zasto su tako jefitni?! Imao jedan ovdje blizu nas kineski mob neki (mislim da je bio neka kopija iphonea) i ostavio ga preko noci da se puni.

Pogodi sta se dogodilo....zapalio se!!!

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
16 godina
neaktivan

Prvo, pisat ce ti kad kupujes dali je kopija. Mozda jakooo sitnim slovima zato citaj sve prije. drugo, uzeo sam prije god dana Nokiu N95 8GB za 400 kn i sve je dobro radilo osim Wi-Fia malo je stekao i kamera je bila niti 1 mpx a kamoli 5. Eto to su kinezi. I onda sam ga stavio u oglas i za 3 dana prodao nekoj ribi za 1200kn :)) I onda dodao lovu i uzeo Iphone. Sta reci :P

Proud to be adicted to WoW
15 godina
Perkan777 kaže...

Te kineske nebi pogotovo uzimao.Sta mislis zasto su tako jefitni?! Imao jedan ovdje blizu nas kineski mob neki (mislim da je bio neka kopija iphonea) i ostavio ga preko noci da se puni.

Evo samo da objasnim ovaj fenomen, tj zašto se relativno puno kineskih mobitela voli zapaliti na punjaču.

Fora je u LI-Polymer baterijama. Ako se koriste nekvalitetni punjači, a to su oni koji nemaju promjenjivu snagu punjenja i koji nemaju automatski prekid punjenja kad je baterija puna, Li-Polymer ima tako jednu malo nezgodnu naviku, a to je da se voli zapalit. Dakle punjenje Li-Poly se mora vršit dosta precizno i pažljivo, a to odrađuje punjač.

15 godina
Inace na ebayu je zabranjeno prodavanje bilo kakvih kopija i ako nesto lici na nesto nesmije se napisati! Procitajte u pravilima za listinge VeRo trazite
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
Perkan777 kaže...

Evo samo da objasnim ovaj fenomen, tj zašto se relativno puno kineskih mobitela voli zapaliti na punjaču.

Fora je u LI-Polymer baterijama. Ako se koriste nekvalitetni punjači, a to su oni koji nemaju promjenjivu snagu punjenja i koji nemaju automatski prekid punjenja kad je baterija puna, Li-Polymer ima tako jednu malo nezgodnu naviku, a to je da se voli zapalit. Dakle punjenje Li-Poly se mora vršit dosta precizno i pažljivo, a to odrađuje punjač.

Takvi punjači bi trebali biti ilegalni. Pa šta im je toliko teško ubacit tranzistor ili sitni IC da se punjenje prekine ako dođe do napona punog kapaciteta. Imam i ja jedan takav za obične baterije. Još najbolje, na uputama upozoravaju "Don't charge the battery over 24 hours, it might corodate or explode!"

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
15 godina
pbandov kaže...

Takvi punjači bi trebali biti ilegalni. Pa šta im je toliko teško ubacit tranzistor ili sitni IC da se punjenje prekine ako dođe do napona punog kapaciteta. Imam i ja jedan takav za obične baterije. Još najbolje, na uputama upozoravaju "Don't charge the battery over 24 hours, it might corodate or explode!"

Kod Li-Poly nije samo da treba stat kad je pun nego se i tokom punjenja u ovisnosti o napunjenosti mijenja snaga punjenja. Li-Poly su najzahtjevnije po pitanju punjača do sada.

16 godina

Na aukcijama, kad idem bidat, dignem za dolar ili vise i odma iste sekunde neko jos vise digne za dolar.

ne kuzim kako iste sekunde se poveca i outbida me??

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dizi jos pa ces vidjeti da neces biti autbidan! :)
Čist račun duga ljubav!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Monopol kaže...

da al ne kuzim kako iste sekunde al doslovno..nit stranicu nebi uspio otvorit vec sam outbidan..

14 godina
neaktivan
DommY kaže...
Monopol kaže...

da al ne kuzim kako iste sekunde al doslovno..nit stranicu nebi uspio otvorit vec sam outbidan..

To je normalno, nista ne brini samo bidaj!

Čist račun duga ljubav!
14 godina
neaktivan
DommY kaže...
Monopol kaže...

to ti je automatski bid

ako je bid recimo 2, ti stavis 10, to je maximum do kojega ides

tako da ti onda automatski bida na 2.5 npr i ako nitko drugi ne bida, platis 2.5

Email: Steve, Why are you tracking me? Jobs: We dont track anyone
15 godina
neaktivan

E ovako, mislio sam neku majicu kupit, i sad me kopkaju veličine. Majica je iz VB, jesi kod njih veličine jednake kao i kod nas? Uzimao bi L veličinu.

Hvala.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

E ovako, mislio sam neku majicu kupit, i sad me kopkaju veličine. Majica je iz VB, jesi kod njih veličine jednake kao i kod nas? Uzimao bi L veličinu.

Hvala.

Isti problem :) 
I ja danas planiram uzeti majicu/košulju i sad nezz da nebi uzeo veću veličinu ili manju :S
Mislio sam M veličinu, valda će odgovarati 

15 godina
Slash 666 kaže...

Hvala.

Liverpool1892 kaže...
Slash 666 kaže...

Hvala.

Isti problem :) 
I ja danas planiram uzeti majicu/košulju i sad nezz da nebi uzeo veću veličinu ili manju :S
Mislio sam M veličinu, valda će odgovarati 

A da pošaljete upit selleru da vam izmjeri? Inače ja sam gledao veličine preko ovog.

15 godina
neaktivan

Nisu mi problem mjere, dolje su mjere sve, samo ja ne znam jesu te mjere jednake za L veličinu kao kod nas.

I ovaj link mi ne radi što si dao.

EDIT: Ipak radi.

Hm, vidim da se mjere razlikuju. Moram opet pogledat, i sve to skombinirat, joj.

EDIT 2: Ovdje piše veličina za odijela, na tvom linku.

Jao mene joj. Evo link do te majice, pa gledaj.

http://cgi.ebay.co.uk/PEARL-JAM-STICKMAN-NEW-OFFICIAL-T-SHIRT-ALL-SIZES-/180605812021?pt=UK_Men_s_T_Shirts&var=&hash=item6fc3279a1a

Dolje su sve mjere. Samo što ja nemam pojma šta je tu šta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 12:40 (Slash 666).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iste su mjere. Nemaš problema s tim.

Ove oznake S, M, L, XL itd. su iste svugdje. Po regijama su ti različite samo veličine obuće.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan

Hvala puno, odoh naručit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo platio sam jednu majicu, dobio sam na mail potvrdu od PayPala da je plaćeno i kad se logiram piše da je plaćeno, a ne Ebayu piše da nije plaćeno, zašto?
Jel imao netko takvu situaciju? 

0 0 hvala 0
15 godina
Liverpool1892 kaže...

Evo platio sam jednu majicu, dobio sam na mail potvrdu od PayPala da je plaćeno i kad se logiram piše da je plaćeno, a ne Ebayu piše da nije plaćeno, zašto?

This seller is currently away until 27 April 2011. If you make a purchase, there may be a delay in processing your order.

15 godina
neaktivan

To je moja majica, nema veze to, osim ako Liverpool nekim čudom istu kupuje.

Ja kupim item i onda skužim da nemam para na kartici, banana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Slash 666 kaže...

Nisu mi problem mjere, dolje su mjere sve, samo ja ne znam jesu te mjere jednake za L veličinu kao kod nas.

I ovaj link mi ne radi što si dao.

EDIT: Ipak radi.

Hm, vidim da se mjere razlikuju. Moram opet pogledat, i sve to skombinirat, joj.

EDIT 2: Ovdje piše veličina za odijela, na tvom linku.

Jao mene joj. Evo link do te majice, pa gledaj.

http://cgi.ebay.co.uk/PEARL-JAM-STICKMAN-NEW-OFFICIAL-T-SHIRT-ALL-SIZES-/180605812021?pt=UK_Men_s_T_Shirts&var=&hash=item6fc3279a1a

Dolje su sve mjere. Samo što ja nemam pojma šta je tu šta.

Imaš pod "shirt" znači košulja majica, ne?
Veličine su ti točne, L je L, ali ako nisi siugran uvijek možeš provjeriti, jedino ako kupuješ od kineza, južnog koreanca onda pazi na veličinu jer nisu iste. 

14 godina
neaktivan
KASA kaže...
Liverpool1892 kaže...

This seller is currently away until 27 April 2011. If you make a purchase, there may be a delay in processing your order.

Slash 666 kaže...

To je moja majica, nema veze to, osim ako Liverpool nekim čudom istu kupuje.

Ja kupim item i onda skužim da nemam para na kartici, banana.

Radi se o ovome:
 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220773164287&var=520036213803&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_7849wt_905

16 godina
apoteka kaže...
DommY kaže...
Monopol kaže...

to ti je automatski bid

tako da ti onda automatski bida na 2.5 npr i ako nitko drugi ne bida, platis 2.5

ne kuzim sta si htio rec.. mozes malo pojasnit? :S

15 godina
KASA kaže...
Liverpool1892 kaže...

Kad se logira na ebay onda će potvridi i poslati ti.

15 godina
neaktivan
DommY kaže...
....

Dakle.

Ajmo reć da je početni bid 1 dolar.

Ti staviš 2 dolara, i staviš maksimalni bid 5 dolara.

Dođe neki drugi lik, vidi da je trenutni bid 2 dolara, i stavi 3 dolara.

Zbog toga što si ti kao svoj maksimalni bid stavio 5 dolara, tvoj bid se automatski povećava na 3 i pol, tako da outbidaš ovog lika koji je ponudio 3 dolara.

Ako on ponudi 5 i pol dolara, ti si outbidan, jer si stavio 5 dolara maksimalni bid.

Ajmo reć da je on stavio maksimalni bid 10 dolara.

Ti staviš prvo 6, isti tren si outbidan. Staviš 7, ista stvar. Staviš 8, 9, ista stvar.
Tek kad staviš 10 i pol, imat ćeš najveći bid.

Shvaćaš?

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 14:21 (Slash 666).
15 godina
DommY kaže...
apoteka kaže...
DommY kaže...
Monopol kaže...

to ti je automatski bid

Na ebay-u su automatski bidovi.

Recimo ovako: Aukcija nekog artikla je početna cijena npr 5$ i netko je stavio već bid i recimo da taj netko ide do 10$(maximum bid),a ti isto ideš bidat i recimo staviš 8$. To znači da si podignuo cijenu artikla na 8$, ali nisi outbidao nekoga koji je stavio 10$. Znači da ti moraš staviti barem 10.5 ili 11$ da bi bio prvi. Recimo ako staviš 18$ dolara, a ovaj je još uvijek na maximum bidu od 10$, a recimo da tako završi onda češ ti platiti 10$, a maximum bid je samo ovdje da pokažeš do koliko želiš ići, odnonso koliko si spreman platiti.

14 godina
neaktivan
DommY kaže...
apoteka kaže...
DommY kaže...
Monopol kaže...

to ti je automatski bid

sustav sam bida koliko je potrebno do odredene svote, recimo ka gore 10

ako si na 2.5, netko bida 3, sustav automatski tvoj bid digne na 3.5 i tako dalje do 10

ako netko digne 10.5, gubis (osim ako ne bidas opet)

Email: Steve, Why are you tracking me? Jobs: We dont track anyone
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice