eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.375.472
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: eBay - pitanja i odgovori
Liverpool1892 kaže...
Perkan777 kaže...
mac92 kaže...

Dečki na ebay-u je danas gift car u vrijednosti od 15 $dolara po cijeni od 7$. Tko želi neka kupi.

Gdje se to moze kupiti?!

Čim otvoriš ebay stranicu odmah sa desne strane ima.

Da li je moguce da ja to sam sebi uzmem ili se to bas mora nekome poslati?!

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
16 godina
protjeran
eBay - pitanja i odgovori

Ja sam se registrirao ovdje i kolko sam shvatio sa svakom kupnjom i pozovenim frendom dobivate neke grupone koji se mogu zamjeniti za ebay gift card!

Pa evo link

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Liverpool1892 kaže...
Perkan777 kaže...
mac92 kaže...

Dečki na ebay-u je danas gift car u vrijednosti od 15 $dolara po cijeni od 7$. Tko želi neka kupi.

Gdje se to moze kupiti?!

Čim otvoriš ebay stranicu odmah sa desne strane ima.

Da li je moguce da ja to sam sebi uzmem ili se to bas mora nekome poslati?!

Ja sam skužio, da ti to sam sebi kupiš, pa onda uz tu karticu kupuješ na ebayu

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 14:56 (Liverpool1892).
15 godina

Decki,nama treba kako prodavati na ebayu =)

Ja se sada selim potpuno na ebay sto se tice prodaje,sto npr kod nas mozes max prodati za 500 kn tamo dobijes bez frke 700 s time da kupac placa postarinu i troskove a nama novac sjeda momentalno,pa si zamislite =)

Trebao bi si netko dati truda da napravi temu gdje napise koliko kosta shipping u susjedne drzave,najbolje opcije za sell,da se cim manje plati usluga ebayu,i takve stvari,ako to je vec netko savladao neka nam podijeli to znanje

eplati.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja sam razmisljao o prodaji na ebayu...

Ali kad sam vidio postarine (pogotovo UPS-a)... Oduzeo sam se... (vise od 30$ za obicnu postarinu)

Sto cu svaki puta kad nesto prodam morati do Slovenije da saljem?
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
14 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Decki,nama treba kako prodavati na ebayu =)

Ja se sada selim potpuno na ebay sto se tice prodaje,sto npr kod nas mozes max prodati za 500 kn tamo dobijes bez frke 700 s time da kupac placa postarinu i troskove a nama novac sjeda momentalno,pa si zamislite =)

Trebao bi si netko dati truda da napravi temu gdje napise koliko kosta shipping u susjedne drzave,najbolje opcije za sell,da se cim manje plati usluga ebayu,i takve stvari,ako to je vec netko savladao neka nam podijeli to znanje

Ja bi sve napisao da znam, i mene zanima kako prodavati.

Trebalo bi napraviti neki tutorial kako uprgejdati PalPay te kako podesiti Ebay racun.

Samo kolko je poštarina za pakete u druge drzave?

15 godina

evo cijene posljike

http://www.posta.hr/main.aspx?id=194

moras verificirati paypal znaci karticu i stavis da zelis primati novce na nju za primanje ide SAMO visa!

na ebayu napravis seller account ja vec prodajem neke stvari(digitalne) i dobio sam uplatu bez problema ebay ti uzme 10centa za listing i nesto sitno jos ako hoces buynow

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
17 godina
neaktivan

paket 0.5 kg, do njemačke, ekonomska, s povratnicom preko 120 kn...

LOOOOOOOL.... strahota...

iz slovenije ako saljes ispadne te skoro 4 puta manje...

ako varaš pa šalješ kao preporučenu posiljku (do 250 grama) onda je bolje... 50ak kuna...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 11:56 (EnlightenedPhoenix).
15 godina

Manje stvari kao sto su cd-ovi posaljete kao pismo recimo do amerike vam ispadne 23kn dok za vece cete morati pakete sto je dosta skupo ali stavite shipping 20-30$ i to je to

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina

Danas sam provisio na telefonu neko vrijeme,nazvao sam TNT,FEDEX,DHL i tako poznatije kurirske sluzbe koje salju u inozemstvo,i za primjer sam uzeo Guitar Hero gitaru dimenzija :

78 cm duzina

26 cm sirina

7 cm visina

1.5 KG

ekipa mi je rekla da slanje najjeftinije u Veliku britaniju kosta 600-700 kn,i onda si ti misli...izgleda cak kada nam i paypal ide na ruku drzava nas sprijecava da to iskoristimo...uzas

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa nije drzava samo... nego i kurirske sluzbe... isto takvo bi ti preko HRV poste doslo...

140 kn do velike britanije... sto i nije tako puno...
15 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Pa nije drzava samo... nego i kurirske sluzbe... isto takvo bi ti preko HRV poste doslo...

da,upravo sam htjeo editirati post i napisati da je HPom najjeftinije,a nista,stavit cu aukciju na ebay i navest da je shipping 28 $ za europu,u ameriku i aziju ne saljem...

eplati.com
16 godina
protjeran
eplati.com kaže...

da,upravo sam htjeo editirati post i napisati da je HPom najjeftinije,a nista,stavit cu aukciju na ebay i navest da je shipping 28 $ za europu,u ameriku i aziju ne saljem...

Šalješ ali je shipping 150 dolara ;)

http://dizanje-ratia.info
17 godina
neaktivan

Prodavanje bilo čega što ne stane u kuvertu trenutno nije isplativo. Obzirom na poštarinu ne možeš konkurirati cijenom, a u HR uvijek možeš dobiti veću lovu za tu stvar.

Nadam se da će se situacija popraviti skoro.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
eBay na hrvatski

Pošto sam novi na ebay-u,nikako nemogu skužit kako da pratim ebay na hrvatskom,a engleski ne razumim.Može li mi neko objasnit.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: eBay na hrvatski
vertigo kaže...

Pošto sam novi na ebay-u,nikako nemogu skužit kako da pratim ebay na hrvatskom,a engleski ne razumim.Može li mi neko objasnit.

posto ameri neznaju sta je i gdje je hrvatska,tako niti nemam hrvatski jezik na ebayu,sorry buddy

eplati.com
14 godina
neaktivan
vertigo kaže...

Google translate čini čuda, čak nakon uporabe 2 mjeseca skužit ćeš malo engleskog, dovoljno za početak.

14 godina
neaktivan
u podnaslovima kliknem na "prevedi ovu stranicu" i onda ide na hrvatski.nešto sam bar otkrija.

0 0 hvala 0
16 godina

Evo naišao sam na ove slusalice, ali ne mogu vjerovati da su 1000 kn jeftinije nego kod nas. Da se razumijemo , nije ovaj seller jedini koji prodaje ovako jeftino. Šta mislite , da li je fake (najvjerovatnije da) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SHELBY_09 kaže...

Evo naišao sam na ove slusalice, ali ne mogu vjerovati da su 1000 kn jeftinije nego kod nas. Da se razumijemo , nije ovaj seller jedini koji prodaje ovako jeftino. Šta mislite , da li je fake (najvjerovatnije da) ?

vec je prodao 3 para tih slusalica,u feedbacima nadi komentare ljudi koji su ih kupili pa ces sve znati =)

eplati.com
16 godina
protjeran
SHELBY_09 kaže...

Ja sam svoje g35 platio oko 450 kn sa carinom tako da neznam sta da ti kazem.Lik ima dosta feedbacka tako da vjerujem da su ok iako mi je cijena malo sumnjiva.

Kolko onda ovi nasi imaju profit lol

15 godina

ako netko želi nešto naručit preko interneta s neke stranice gdje ne šalju u Hrvatsku (nego samo u Ameriku) može poslat paket preko mene da mu dođe u hrvatsku uz naknadu.

http://kasperskyme.bloger.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 0:09 (KASA).

0 3 hvala 0
16 godina
protjeran
KASA kaže...

ako netko želi nešto naručit preko interneta s neke stranice gdje ne šalju u Hrvatsku (nego samo u Ameriku) može preko mene uz naknadu.

A preko mene bez :)

http://dizanje-ratia.info
17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
KASA kaže...

ako netko želi nešto naručit preko interneta s neke stranice gdje ne šalju u Hrvatsku (nego samo u Ameriku) može preko mene uz naknadu.

Imaš mail forwarding?

Ja ga imam i vjeruj nije nimalo jeftin pa razumijem zasto covjek naplaćuje...

15 godina
APazinjan kaže...
KASA kaže...

Imaš mail forwarding?

Ja ga imam i vjeruj nije nimalo jeftin pa razumijem zasto covjek naplaćuje...

prijatelj mi ima rođaka u americi pa se pošalje na njegovu adresu a onda on npr. pošalje meni u hrvatsku(poskida etikete i napiše da je vrijednost manja kako bi eventualno prošlo na carini bez plaćanja).

gledal sam ove kompanije kaj se time bave ali su preskupe a još k tome je i poštarina skupa a još i carina.

17 godina
neaktivan
A pa onda nadam se da ne nije veca naknada od 10 - 15 kn :)

A i nije toliko skup mail forwarding... bar meni posto uvijek kupim poprilicno stvari :)
15 godina
A pa onda nadam se da ne nije veca naknada od 10 - 15 kn :)

A i nije toliko skup mail forwarding... bar meni posto uvijek kupim poprilicno stvari :)

Jel mi mozes dati info preko koga obavljas mail forwarding?Treba i meni ocajnicki

eplati.com
17 godina
neaktivan
Poslan ti je PM...
15 godina
Poslan ti je PM...

kak funkcionira taj mail forwarding? ajd i meni pošalji link. možda je to bolja opcija

17 godina
neaktivan
Malo ti previše dodje ali posaljem ti preko pm-a...

Samo ako prebacujes preko 20ak value paketa ti se isplati... bar po mojoj racunici...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice