i tamo stoji unutra Shipping address - unconfirmed
di cu ja to potvrdit sad? xd
to ti je i meni tako, nemoraš ništa brinuti.To je od strane pp-a mislim, paket češ dobiti neovisno o tome.Platila, naručeno, poslano!
to ti je i meni tako, nemoraš ništa brinuti.To je od strane pp-a mislim, paket češ dobiti neovisno o tome.Platila, naručeno, poslano!
Carina me traži račun, jel to onaj od paypala?
i dal ga mogu faxirati preko interneta, da ne moram ići u poštu?
i moram faxirati onaj papir koji sam dobio poštom?
Iako je tebi već kasno, ako netko drugi bude tražio ubuduće, možda dobro dođe.
Nedavno je baš porkrenuta jedna nova usluga besplatnog slanja faksa preko interneta: http://www.posaljifax.com/
Priznajem da nisam još probao ali izgleda dobro.
kupio sam naočale (wiley x sg-1, aukcija) za 36usd plus poštarina 26usd.
poštar mi je donio poziv sa carine (9kn).
otišao sam na carinu, predao papire koje su me tražili.
teta je ukucala šifru na ebay stranicu, otvorilo joj je prizvod sa cijenom (završena aukcija).
otišao do blagajne platio 144kn i podigao proizvod.
Koje su te papire tražili?
Koje su te papire tražili?
racun pay pala ako me sjecanje ne vara?
Kada nešto naručim s ebay-a da li mogu nekako dogovorit da me to čeka u pošti pa da dodem i preuzmem ?
Kada nešto naručim s ebay-a da li mogu nekako dogovorit da me to čeka u pošti pa da dodem i preuzmem ?
a di bi da te ceka? u zracnoj luci?
pa postar redovnom postom to donese doma, bez naplate...
to je preporucena posiljka
Pa ja bi recimo da čeka u HP i onda samo dodem i pokupim.
pa daj citaj malo covjek ti napise da ti donese doma da preuzmes ako nema nikog za preuzet ostavi onaj listic i odes na postu preuzet
Znam da mi donese doma.
Znam da mi donese doma.
ovo već smrdi na trolanje -.-"
ali evo da pojasnimo sve, dakle, SVE pošiljke koje preko neta naručiš ti poštar na vrata donosi, u slučaju da te nema, ostavlja žuti papiričak na kojem piše da imaš 5 dana da pokupiš u pošti ovdje ovdje u koliko toliko sati i gotovo.Mislim, sve je ovo već 100000 puta pojašnjenjo ali ok....
Evo ljudi ja sam nakon dugo vremena naišao na problem!
Dobio sam 2 paketa od istok covijeka iz Kine i unutra 4 stvari!
Na isprintanom papiru na paketima je moje ime,prezime,adresa i broj koji je netocan (neki bezveze xy).
Imam 7 kupljenih stvari od kojih 2 su kupljene prije 2 dana,2 iz Amrike a ostatak nema veze sa predmetima.
Sta cu sada sa tim stvarima,jel moguce da je prodavac moje stvari poslao nekom covjeku a njegove meni?
Evo ljudi ja sam nakon dugo vremena naišao na problem!
Dobio sam 2 paketa od istok covijeka iz Kine i unutra 4 stvari!
Na isprintanom papiru na paketima je moje ime,prezime,adresa i broj koji je netocan (neki bezveze xy).
Imam 7 kupljenih stvari od kojih 2 su kupljene prije 2 dana,2 iz Amrike a ostatak nema veze sa predmetima.
Sta cu sada sa tim stvarima,jel moguce da je prodavac moje stvari poslao nekom covjeku a njegove meni?
Pa pitaj njega, ako je nest vrijedno a nisi dobio pogotovo..
Daj malo pojasni imaš 4 kupljene stvari. Koje si kupio prije 2 dana?(Ako je prvo pitanje točno onda ovo dalje ne vrijedi) :D Ako sam skužio 2 od kineza dva od amerikanca (vjerojatno) i dobio si u paketu 7 stvari i papir na kojima je tvoje ime i prezime? (Ispravi ako nije točno)
Moguće da je zabunom poslao tuđe, moguće je da ti je poslao dar (gift, ja osobno sam na par stvari dobio ga). Pogledaj da možda nema više shopova ili centra iz kojih šalje pa ti je poslao sve odjedamput?
Pa pitaj njega, ako je nest vrijedno a nisi dobio pogotovo..
Sta da saljem tim prodavacima (njih 4) : "e jesi krivo poslao moje stvari,naime ja sam dobio 2 bežicne slusalice i jos neke gluposti")
Daj malo pojasni imaš 4 kupljene stvari. Koje si kupio prije 2 dana?(Ako je prvo pitanje točno onda ovo dalje ne vrijedi) :D Ako sam skužio 2 od kineza dva od amerikanca (vjerojatno) i dobio si u paketu 7 stvari i papir na kojima je tvoje ime i prezime? (Ispravi ako nije točno)
Moguće da je zabunom poslao tuđe, moguće je da ti je poslao dar (gift, ja osobno sam na par stvari dobio ga). Pogledaj da možda nema više shopova ili centra iz kojih šalje pa ti je poslao sve odjedamput?
Imam 7 kupljenih stvari,prije 2 dana sam kupio naocale i masku za mob.2 kupio prije 2 dana,2 od amerikanca ostalo kina!Dobio sam 2 paketa moje ime i prezime gore ali broj moba neki xy (u 2 paketa 4 stvari)...Jos koje pitanje?
Imam 7 kupljenih stvari,prije 2 dana sam kupio naocale i masku za mob.2 kupio prije 2 dana,2 od amerikanca ostalo kina!Dobio sam 2 paketa moje ime i prezime gore ali broj moba neki xy (u 2 paketa 4 stvari)...Jos koje pitanje?
a svoju masku i cvikere nisi dobio?
a svoju masku i cvikere nisi dobio?
Još nisam,nisi skuzio masku i cvike sam nedugo kupio.
Imam jedno možda glupo pitanje:
Ako sudjelujem u aukciji na ebay-u i ne pobijedim, dali mi uzima što novce koje sam licitiro za taj proizvod ili ne?
Imam jedno možda glupo pitanje:
Ako sudjelujem u aukciji na ebay-u i ne pobijedim, dali mi uzima što novce koje sam licitiro za taj proizvod ili ne?
Ne uzima nikakve novce ako ne pobijediš na aukciji.
dali se moze bidati ako nemam dovolju cifru kolko to dode pa poslje uplatim novce?
dali se moze bidati ako nemam dovolju cifru kolko to dode pa poslje uplatim novce?
Stvar je samo uvjeta koje prodavač postavi. Ako dozoljava da platiš u roku od primjerice 3 dana nakon kraja aukcije i ti to možeš ispoštovati, ne vidim razloga zašto ne. Ne provjerava ti nitko stanje računa kada bidaš ali je bid obvezujuć i ako nisi siguran da ćeš moći platiti na vrijeme, bolje ne bidaj (uvijek se u nekim graničnim situacijama može pokušati razgovarati s prodavačem koji možda izađe u susret - ali takve dogovore obaviti obavezno prije bidanja).
Htio bih kupiti slusalice preko ebaya,no nisam upoznan sa svime.Koliko bi me došao PDV i carina?Dali moram otici na carinu ili ce poštar doci na moju adresu??Evo link: http://cgi.ebay.com/NEW-Plantronics-GameCom-367-Closed-Ear-Gaming-Headset-/380305405342?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item588bf7f59e
lp retard
Kolko vidim ovaj ti ne salje u hrv...
Htio bih kupiti slusalice preko ebaya,no nisam upoznan sa svime.Koliko bi me došao PDV i carina?Dali moram otici na carinu ili ce poštar doci na moju adresu??Evo link: http://cgi.ebay.com/NEW-Plantronics-GameCom-367-Closed-Ear-Gaming-Headset-/380305405342?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item588bf7f59e
lp retard
Ovaj link ti je naj jeftiniji od onih koji šalju u HR. http://cgi.ebay.com/Plantronics-Gamecom-367-PC-Closed-Ear-Gaming-Headset-/380312287905?pt=PCA_Speakers&hash=item588c60faa1
Sa poštarinom, carinom i PDVom, računaj si oko 340kn da će te ispast sve skupa (možda nešto manje ako imaš sreće pa ne naplate carinu).
A postupak je sljedeći, dobiješ poziv od carine da im dostaviš račun sa ebaya/paypala kojeg isprintaš sa neta i faksiraš njima.
Kada oni to zaprime, obračunaju carinu i PDV i proslijede dalje u poštu. Dobiješ obavijest da je paket stigo u poštu i tamo platiš carinu i PDV i eventualno neke poštanske usluge nešto sitno.
I pokupiš paket.
Hej pozdrav,
Zanima me koji broj kartice trebam upisati sa Visa electorn od Erste banke. sve mi prihvati al ne i taj broj. Hvala unaprijed.
hmm ja imam od PBZ-a i mislim da bi trebalo biti isto imas naprijed onaj dugacki broj i cijeli prepisi skupa s onim brojevima koji su na onom srebrnom drekecu(to je sve isiti broj i trebalo bi onda radit)
Ovako, imam slijedeći problem.
Naručio sam 2 SDHC kartice od 32GB još 14.12.2010. Još mi nisu stigle pa sam poslao liku mail prije jedno 5dana da vidim gdje je to. Ništa nije odg pa sam mu opet poslao prije 2 dana. Opet ništa, ne odg. Šta da radim? Da se žalim ebayu ili?
Naručio sam 2 SDHC kartice od 32GB još 14.12.2010. Još mi nisu stigle pa sam poslao liku mail prije jedno 5dana da vidim gdje je to. Ništa nije odg pa sam mu opet poslao prije 2 dana. Opet ništa, ne odg. Šta da radim? Da se žalim ebayu ili?
da... digni dispute
da... digni dispute
negativni feedback bez pardona, 7 daa bez odgovora... digni case na paypalu (blokiraju mu racun) pa neka pjeva :p