eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.376.028
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: eBay - pitanja i odgovori
Liverpool1892 kaže...

Prije kupovine preko eBay-a imam pitanje, označeno je na slici.

ima 3164 feedbacka i 99,nesto% pozitivnih

kad kliknes na njegov profil i na SEE ALL FEEDBACK dobijes sve feedbacke kakav je kupac i prodavac

tu nades svoj item i vidis koliko su pozitivnih

potpis :D
14 godina
protjeran
Liverpool1892 kaže...

znači prodao je 3164 predmeta,  a 114 folija za mob, znači tako? 

Tako je.

14 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Trazio sam stvari po to ebayu... puno povoljnih stvari (povoljnije nego kod nas) al zato je shipping dva do tri puta skuplji od te stvari koju sam gledao hahaha

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tigra17 kaže...

Trazio sam stvari po to ebayu... puno povoljnih stvari (povoljnije nego kod nas) al zato je shipping dva do tri puta skuplji od te stvari koju sam gledao hahaha

haha, da istina, ali ima i jako puno koji su Free shipping

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
14 godina
neaktivan

Da gledao sam neke subwoofere za auto... Kod nas su oko 600kn, a tamo je novi 30$ (160kn)... ali je shipping jos 70-80$... Govorim za američki ebay... Njemacki nema toliko stvari, a i ne razumijem ih baš ^^

17 godina
neaktivan

ja sam curi kupio cipele sa petom koje ovdje kostaju 3000 kuna, za 700 kuna i jos 300 za postarinu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tigra17 kaže...

Da gledao sam neke subwoofere za auto... Kod nas su oko 600kn, a tamo je novi 30$ (160kn)... ali je shipping jos 70-80$... Govorim za američki ebay... Njemacki nema toliko stvari, a i ne razumijem ih baš ^^

da bas to. i ja sam gledao. imaju recimo sub od 2kw ili 500 rms-a za JAKO male pare. ali onda kad vidis shipping dode nekih 500-soma kn i na kraju ispadne skoro pa isto kao da kupim ovdje. prelose. razmisljam si reci stricu da kupi u americi i posalje ali mislim da ce mi isto doci

Proud to be adicted to WoW
14 godina
neaktivan

Da, uglavnom ispadne skuplje nego kod nas... Ali isplate se one sitnarije koje su dolar - dva sa shippingom, te maskice za mobitel i sl. XD

14 godina
neaktivan

Pitanje: Aukcija... početna cijena je 1$ i ima kupi odmah 300$ i ako ima samo jedna ponuda od recimo 2$ koja je i najveca, mora li ta osoba prodat tu stvar za ta 2 dolara?

neznam jel to pitanje vec bilo, al ima previse stranica da trazim :)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
tigra17 kaže...

Pitanje: Aukcija... početna cijena je 1$ i ima kupi odmah 300$ i ako ima samo jedna ponuda od recimo 2$ koja je i najveca, mora li ta osoba prodat tu stvar za ta 2 dolara?

Ima neka fora sigurno ti nece dat stvar za 2 dolara...Ja znam da sam znao kupiti stvari za 1 dolar (nije bilo više bidera)...

14 godina
neaktivan
tigra17 kaže...

Koliko sam ja skužio ako ti odeš kupi odmah onda kupuješ ti za 300USD
Mislim da mora prodati za 2$ 

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
17 godina
tigra17 kaže...

daj link konkretan

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
17 godina
neaktivan

on ti prodaje bideru sa najvisom ponudom

aukcija tome i sluzi...

ima pocetnu cijenu od 1$ da je htjeo mogao je stavit 10$ pocetnu...

i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Mislim da on ima drugi acc tako da sa njim nabije cijenu!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CROifer kaže...
Mislim da on ima drugi acc tako da sa njim nabije cijenu!

multiacc sigurno nije dozvoljen...

14 godina
protjeran
Sigurno tako rade!

0 0 hvala 0
17 godina

molim te ne pricaj gluposti prvo to nesmije radit drugo ako tako hoce moze stavit samo buy now i tu cijenu...

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
14 godina
protjeran
Radi se,prodavac ima dogovor sa prijateljom ili nekim slicnim da nabije cijenu!

0 0 hvala 0
17 godina

nerazumijem tu tvoju logiku i kaj kad taj ponudi najvisu cijenu?onda opet nebu nis prodal...

14 godina
protjeran
Sigurno nece prodati stvar od 2000kn za 20 kuna...

0 0 hvala 0
17 godina

ja sam sada kupio stvar od 200kn za 7kn na aukciji jer niko nije bido...

14 godina
protjeran
Daj link

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
tigra17 kaže...

daj link konkretan

Gledao sam to prije 2 dana, a aukcija je tad trajala jos par minuta...

17 godina
CROifer kaže...
Daj link

nemogu dat link jer je aukcija vec gotova...

17 godina
tigra17 kaže...
R4zOR229 kaže...
tigra17 kaže...

daj link konkretan

Gledao sam to prije 2 dana, a aukcija je tad trajala jos par minuta...

on ti to mora dati ali zna bit nekada da postoji skrivena cijena(pise ti ako to postoji)i ako tvoj bid nije veci od te cijena nemora ti prodat(a dal svejedno moze nzn)

14 godina
neaktivan

Pa trebalo bi prati to, samo opet shipping je dosta skup...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, ovo za bidanje - on postavi pocetnu cijenu, ali i minimalnu cijenu iznad koje bidovi moraju ici da bi prodao. ako se ne ostvari ta min cijena, nemora prodati. tak je kod svih aukcija. Npr., stvar kosta 200 kn, pocetna je 25 kn, ali minimalna je 85 kn.  Znaci, bidovi moraju biti između 85 - 200 kn.

Nego, pitanjce - gledam malo po ebay u, ali nema bas nekih super stvari do 160 kn (da je bez carine). Eventualno jeftinija majica, privjesci ... Muski sat, ljepsa majica - sve iznad 160 kn. Sto vi najvise kupujete, u kojem cjenovnom rangu?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

recimo ja najviše kupujem robu za treking jer mi je jeftinije i nekad više nego duplo sa carinom (naravno novo)

kad usporedim cijene u iglusport i na ebayu to je katastrofa kako kod nas deru sa cijenama

samo je malo problem sa carinom jer nakad hoće ocarinit i poštarinu a na što nemaju pravo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kupujem apsolutno sve sta me kosta barem 200 kuna jeftinije nego ovdje (uzevsi u obzir carinu i pdv)

a ako je to neki uredaj koji zahtjeva garanciju onda kupujem ovdje ako je razlika u cijeni do 700 kuna skuplje nego na ebayu bas zbog te garancije, a ovisi i o mogucnosti kvara na uredaju...

kupio sam si sat na ebayu za ronjenje koji me kostao 700 kuna jeftinije, a cijeli KIT za servis u HRV kosta 300 kuna pa je to to... a dobio sam i garanciju jer je uredaj novi, koja vrijedi i kod nas...

ovisi sta kupujes, koliko jeftinije prolazis i ostalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Frendovi su kupovali maske za mobitele(17kn) i neke torbe i sl... Kazu da je puno jeftinije nego kod nas... sad kad gledam jeftinije su samo te sitnice, tehnika je iste cijene kao i kod nas ili cak i skuplja... jedino su vozila jeftina, al ko to kupuje preko ebaya XD

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice