- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zar i ti sine?
Nemojte se bojati carine momci!
Zar i ti sine?
Nemojte se bojati carine momci!
Pa ovdje je to u regionalnom govoru dragi CRO :)
de i deder... a ja to stalno rabim više manje :)
Dosta mi je toga DE,pun ga je Zagreb!
Dosta mi je toga DE,pun ga je Zagreb!
Pa kad ste natjerali slavonce da dodju u ZG i da vas zaraze :P
A to je zato sto su idioti tu u ZG (vlada) rasprodala valjda sve sto je mogla...
A to je zato sto su idioti tu u ZG (vlada) rasprodala valjda sve sto je mogla...
Istina,necemo u Off otici...
DE dosta
Daj link da vidimo što si htio kupiti?
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150536368119
svi se začudili na cijenu, sad je tek jasno, polovni du'h. xD
moj mega slogan (elektronika ne kupovati rabljeno) xD
Em je polovni, em ne vrijedi puno više od 51 €, em dostava nije besplatna...kolega možda ga čak i dobiješ na aukciji...
Jesi poslao selleru mail i pitao ga ako te može maknut sa aukcije?
Em je polovni, em ne vrijedi puno više od 51 €, em dostava nije besplatna...kolega možda ga čak i dobiješ na aukciji...
Jesi poslao selleru mail i pitao ga ako te može maknut sa aukcije?
Poslao sam mu ali je on rekao da ne može ništa napraviti sad, moramo se nadati da će netko dignuti cijenu.
EDIT: Upravo je netko sada digao cijenu tako da se ne moram brinuti.
i bolje, jer polovni laptopi se nekupuju, skupi love i uzmi novo kvalitetno i up-to-date
i bolje, jer polovni laptopi se nekupuju, skupi love i uzmi novo kvalitetno i up-to-date
Znam, zato sam i htio maknit licitaciju i to jer sam se sa starcima dogovorio za novi i kvalitetni laptop.
Znam, zato sam i htio maknit licitaciju i to jer sam se sa starcima dogovorio za novi i kvalitetni laptop.
I drugi put pazi... tko zna koliko bi te dostava još na to došla...pa onda i pdv....koma
A gledam samo one sa besplatnom dostavom gdje piše dolje Hrvatska a ono carina i dostava to isto znam da se dodaje iznosu.
A gledam samo one sa besplatnom dostavom gdje piše dolje Hrvatska a ono carina i dostava to isto znam da se dodaje iznosu.
Pa kolega onda slijedeći put gledaj bolje, jer ovaj za koji si nam dao link ti nema besplatnu dostavu...čak sam prilično uvjeren da bi dostava bila paprena...
Pa kolega onda slijedeći put gledaj bolje, jer ovaj za koji si nam dao link ti nema besplatnu dostavu...čak sam prilično uvjeren da bi dostava bila paprena...
kad sve zbrojiš ispadne da novi košta jeftinije nego ova kanta xD
imam par pitanja
kupujem novi pc, i vidio sam da su u SAD-u cjene Puuuuno nize nego kod nas, plus na ebayu su jos nize, pa sam neko vrjeme pretrazivao, i slozio konfu za 6.5 k kn, sa 27" ekranom, dvije gtx 460, i7 930, 16gb ram, razer lycosa tipkovnica, cyborg R.A.T. 7 mis, haf 932 kuciste.... ugl ono sto bi kod nas kostalo bar 12 000kn znaci skoro duplo, pa me zanima kolika bi na to bila zarina i dali ju je moguce izbjeci, u bugu su prije par mjeseci napisali da se carina ne naplati ako posiljaoc to oznaci kao poklon i ne stavi racun...
i koliko bi se na to cekalo?
imam par pitanja
kupujem novi pc, i vidio sam da su u SAD-u cjene Puuuuno nize nego kod nas, plus na ebayu su jos nize, pa sam neko vrjeme pretrazivao, i slozio konfu za 6.5 k kn, sa 27" ekranom, dvije gtx 460, i7 930, 16gb ram, razer lycosa tipkovnica, cyborg R.A.T. 7 mis, haf 932 kuciste.... ugl ono sto bi kod nas kostalo bar 12 000kn znaci skoro duplo, pa me zanima kolika bi na to bila zarina i dali ju je moguce izbjeci, u bugu su prije par mjeseci napisali da se carina ne naplati ako posiljaoc to oznaci kao poklon i ne stavi racun...
+23% + ce te postarina izaci ko svetog petra maslo... Na takvo nesto ce ti definitivno naplatiti porez i nemas je sanse izbjeci... + ako ti zatreba garantni rok naheboooooo si tesko...
glavno doci ce te na kraju skoro kao da si kupovao u HRV... a neces imati garancije...
imam par pitanja
+23% + ce te postarina izaci ko svetog petra maslo... Na takvo nesto ce ti definitivno naplatiti porez i nemas je sanse izbjeci... + ako ti zatreba garantni rok naheboooooo si tesko...
glavno doci ce te na kraju skoro kao da si kupovao u HRV... a neces imati garancije...
ebay je dobar za mnogo stvari, ali ne baš tako pretjerano.A i nezaboravi da bi imao qwerty tipkovnicu bez dijakritičkih znakova (ok, to nije izgovor, ali volim naglasiti).Uf, kilaža svega toga, pa kolko piše dostava ? Sigurno više nego sve zajedno.....?
Dobro adapter nije problem, ima ih i kod nas, ali obavezno pazi da napajanje nije "110V only"
Dobro adapter nije problem, ima ih i kod nas, ali obavezno pazi da napajanje nije "110V only"
o, ako je iz amerike slabo da će imati 220/230V, ali da, i to treba uzeti u obzir.
NE ISPLATI SE
plus djelove cu uzimat odvojeno, nece cjela konfa ic skupa...
plus djelove cu uzimat odvojeno, nece cjela konfa ic skupa...
Ti ocito ne kuzis da ce te postarina izaci preogromnu količinu novaca (na koju ide još i pdv) + da nemaš garancije, a danasnji dijelovi jako lijepo odu...
Ako to napravis, onda nam nemoj plakati kad ti nešto izgori/pokvari se, jer mi smo te upozorili...
Pa kod svakog itema koji kupiš imaš lijepo naznačenu i poštarinu, pa si računaj...možda te izađe isplativo, a možda i ne...svaki item je drukčije, moraš vidjet isplativost u odnosu na hr dućane za svaki dio posebno...
Pa kod svakog itema koji kupiš imaš lijepo naznačenu i poštarinu, pa si računaj...možda te izađe isplativo, a možda i ne...svaki item je drukčije, moraš vidjet isplativost u odnosu na hr dućane za svaki dio posebno...
Ma ja mu zelim da nabavi najbolji moguci... ali znam da ce ga ispasti skupo jer sam ja pokusavao sastaviti slicno nesto prije par mjeseci...
kad sam dodao poštarinu bilo je kojih mozda 20% jeftinije nego kod nas...
a jos da mi porez uzmu, a garanciju tesko mogu ostvariti... LOL...
zato sto sam nasao GTX 580 za cjenu HD 5850 ovdje, i i7-930 za 900kn, i jos 27" ekran za 1300kn... (ips matrica)