eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.380.374
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: eBay - pitanja i odgovori
CROifer kaže...

OFF

Momci jel znate mozda kolko dana nakon slanja treba parama dodu? (Hrvatska pošta HP ekspres!)

dok primaoc primi paket drugi dan su pare kod tebe.

darkness is my friend
14 godina
protjeran
ljubo2mad kaže...
CROifer kaže...

OFF

Momci jel znate mozda kolko dana nakon slanja treba parama dodu? (Hrvatska pošta HP ekspres!)

Još mi pare nisu stigle,dali postoji nacin da doznam kada ce stici i dali je primatelj platio (primio paket)?

.U.
15 godina
CROifer kaže...
ljubo2mad kaže...
CROifer kaže...

OFF

Još mi pare nisu stigle,dali postoji nacin da doznam kada ce stici i dali je primatelj platio (primio paket)?

A pa daj malo logike...ako si slao paket sa otkupninom onda imaš i papirić koji ti služi kao dokaz i potvrda, i na om papiriću imaš i broj pošiljke koji mu je pošta dodijelila, pa onda valjda probaš na webu od pošte pogledat jel ima praćenje pošiljke, ak onema nazoveš poštanski ured iz kojeg si slao. i pitaš njih. I daj dosta sa time ovdje, otvori si novu temu pa tamo o tome razglabaj.

14 godina
protjeran
miki1981 kaže...

A pa daj malo logike...ako si slao paket sa otkupninom onda imaš i papirić koji ti služi kao dokaz i potvrda, i na om papiriću imaš i broj pošiljke koji mu je pošta dodijelila, pa onda valjda probaš na webu od pošte pogledat jel ima praćenje pošiljke, ak onema nazoveš poštanski ured iz kojeg si slao. i pitaš njih. I daj dosta sa time ovdje, otvori si novu temu pa tamo o tome razglabaj.

Nema pracenja,zvao sam niko se ne javlja!

.U.
15 godina
neaktivan
CROifer kaže...
miki1981 kaže...

Nema pracenja,zvao sam niko se ne javlja!

to ti je zato što imaš sanadera na avataru {#}

Dont bug me!
15 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Dakle kolege forumasi , nisam htio otvarati novi oglas zbog ovoga , pa pisem ovdje .

Treba mi osoba koja bi mi obavila kupnju u vrijednosti 185kn .

Naravno , tu je i blagdanska 'nagrada' za osobu koja ce mi obaviti kupnju , tako da navali narode sa ponudama na PP .

Isprike na OFFT , lijepi pozz svima , sretni blagdani onima koji ih slave :)

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me dali ja kada hoću naručit 2 ili više stvari od jednog sellera trebam platit samo jednu dostavu ili onoliko dostava koliko itema kupujem?

Hvala

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Za svaki predmet placas postarinu!
.U.

0 0 hvala 0
15 godina
cuspajz kaže...

Pozdrav, zanima me dali ja kada hoću naručit 2 ili više stvari od jednog sellera trebam platit samo jednu dostavu ili onoliko dostava koliko itema kupujem?

Hvala

Ovisi od sellera do sellera, neki imaju opciju kombinirane dostave, tj istu cijenu za više artikala, ili smanjene cijene poštarine za ostale artikle...ali za tako nešto moraš uviek kontaktirat sellera.

Oni koji to imaju običnoim uvijek i piše u oglasu.

15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Hvala

naravno, ali to ti ovisi, obično ako je istovremeno 2 ili više onda prvi plačaš normalno a ostale za ajmo reći 50% manje (naravno, to ovisi o veličini i masi predmeta, ali to sve seller već sam objasni), kad kupiš više, on će ti sam poslat na e-mail koliko češ ukupno morati platiti.Znači nemoj odmah otić na Pay now, nego pričekaj odgovor od sellera.Znam da ja tako radim kad naručujem zippo upaljače iz amerike.

Dont bug me!
16 godina
neaktivan

Ovako ljudi naručio sam si laptop sa ebay.de, iz njemačke znači, cijena mu je 51 euro, odabrao sam dolje Kroatien(Hrvatska) i piše mi Kostenloser Versand(besplatna dostava), sada jel ja moram platiti carinu i PDV uz to i koliko bi me to došlo na tu cijenu?     Hvala unaprijed !  {#}

Svi smo mi haxeri u očima nooba.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
player101 kaže...

Ovako ljudi naručio sam si laptop sa ebay.de, iz njemačke znači, cijena mu je 51 euro, odabrao sam dolje Kroatien(Hrvatska) i piše mi Kostenloser Versand(besplatna dostava), sada jel ja moram platiti carinu i PDV uz to i koliko bi me to došlo na tu cijenu?    Hvala unaprijed ! {#}

Laptop kosta 51€ = 376kn .

Carina se naplacuje na sve artikle preko 300kn vrijednosti .

Znaci 10% ukupne cjene carina i 23% PDV-a .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
15 godina
player101 kaže...

Ovako ljudi naručio sam si laptop sa ebay.de, iz njemačke znači, cijena mu je 51 euro, odabrao sam dolje Kroatien(Hrvatska) i piše mi Kostenloser Versand(besplatna dostava), sada jel ja moram platiti carinu i PDV uz to i koliko bi me to došlo na tu cijenu?    Hvala unaprijed ! {#}

kakav je to laptop!?

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan

Phuhu..jel mi može to netko izračunati, nisam baš neki matematičar.   Hvala unaprijed.xD  {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
51 euro?

pa racunaj si na to... pravu vrijednost laptopa * 0.23 PDV-a...

i to je to... (pravu vrijednost za svaki slucaj iako imas sanse da ces proci puno jeftinije)
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan

I da plaćam gotovinom odnosno pouzećem, i kak se to pdv i carina plaća? nekužim baš to.  {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pa doci ce ti lijepo postar, donijeti poziv ako ce se ocariniti na to sve (ako je 51 euro pouzecem vjerojatno ce racunati samo pdv od 23% na taj iznos) i onda ti odes u najblizu carinarnicu to podignuti i platiti taj iznos...
16 godina
neaktivan

Ovako, ja sam to licitiro i jel mogu ja to maknut da ne želim uzet ako budem zadnji licitator?? HELP FAST PLZZ  {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
A zasto bi to napravio? ako nije loš laptop pa razgovaraj s svojima ili što god... jeftino si dobio...
16 godina
neaktivan

Jesam, no ipak sada ne želim uzeti laptop, je li moguće da maknem svoju licitaciju ili da nešta napišem da ne želim uzeti taj laptop, poslao sam tom korisniku da ne želim uzeti taj laptop pa ću vidjeti što će biti, zna li netko je li mogu što napraviti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nije moguce... moras kontaktirati trgovca i objasniti mu zasto ne mozes... i onda ce on tebi ili dati negativan feedback ili nece, i maknuti ti narudzbu...
16 godina
neaktivan

A šta dok istikne rok za licitacije je li onda ja dobivam nekakav mail gdje mogu potvrditi to da naručim pa onda odbijem ili nešta takvo..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cek cek... koliko do kraja licitacije?
16 godina
neaktivan

1 dan i 1 sat do kraja licitacije.

0 0 hvala 0
14 godina
player101 kaže...

A šta dok istikne rok za licitacije je li onda ja dobivam nekakav mail gdje mogu potvrditi to da naručim pa onda odbijem ili nešta takvo..

Koliko se sjećam možeš u nekom roku odustati od kupnje sad sam zaboravio koji je to rok tako da prvi sljedeći na aukciji kupuje.a ti odustaneš mora negdje biti na ebay-u u njihovim pravilima

17 godina
neaktivan
Nista... neces ga ni dobiti tako da se ne moras bojati...

Do sutra u ovo vrijeme cijena tog laptopa ce biti vise od 500 eura...

Najvece licitacije se daju u zadnjih par minuta...
16 godina
neaktivan

To sam čuo za one takozvane snipere koji u zadnji tren pokupe taj proizvod ii šta ona se ne trebam brinuti jel ću ga dobiti ili neću?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neces ga dobiti... ne trebas se brinuti...
16 godina
neaktivan

Uhh dobro onda..
@EnlightenedPhoenix - hvala na pomoći  {#}

0 0 hvala 0
14 godina

Daj link da vidimo što si htio kupiti? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0