evo ovako otkad sam prije nekih tjedan dana dizo windows na laptopu download speed mi je drastično pao a zanimljivo na kompu mi je i dalje sve u redu skida punom brzinom...u čem bi mogo bit problem i kako ga riješiti?please pomoć !!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ovako otkad sam prije nekih tjedan dana dizo windows na laptopu download speed mi je drastično pao a zanimljivo na kompu mi je i dalje sve u redu skida punom brzinom...u čem bi mogo bit problem i kako ga riješiti?please pomoć !!!
Možda trebaš otvoriti port(ako skidaš torrente) ili ti Firewall limitira download!Koji router imaš,s kojim programom skidaš,imaš li firewall?
neskidam torrente nego rapid i sl.imam thompson speed touch...nikad nisam imo problema kad god sam dizo windowse sve mi je uvijek normalno radilo
Spajaš se preko W-Lan-a? Probaj se približit router-u, ako si daleko. Pokreni SpeedTest na laptopu i na PC-ju pa javi rezultate. Skidaš iz browsera?
neskidam torrente nego rapid i sl.imam thompson speed touch...nikad nisam imo problema kad god sam dizo windowse sve mi je uvijek normalno radilo
kojom sad brzinom radi,a kojom je prije?
sad skida otprilike 20-50kb a prije je skido punom brzinom i do 500kb!baš sam sad probo neš skinit ono brzina oko 6 kb u sec.očajno
sad skida otprilike 20-50kb a prije je skido punom brzinom i do 500kb!baš sam sad probo neš skinit ono brzina oko 6 kb u sec.očajno
Što točno skidaš? Daj pokreni speedtest, kao što ti napisah u prethodnom postu, pa da vidimo..
evo downl.speed 3.66mb-s a uplaod speed 0.27mb-s to su rezultati testa!
Brzina ti je normalna. Sad pokreni taj isti speedtest na pc-u.
Ovo da ti se skidalo 5 kB/s onda očito nije kriva tvoja veza, niti laptop, nego server sa kojeg skidaš..
možda ali na kompu mi nikad neskida s tako malom brzinom-uvijek je normalno!
http://www.speedtest.net/result/748624811.png
to mi je brzina na kompu!!!
Brzina na kompu je brža zbog toga što je komp spojen kabelom, a na laptopu si spojen wireless-om. Brzina ti je u redu. Problem je server sa kojeg skidaš. Probaj skinuti neki file s naprimjer download.com i vidjet ćeš da će brzina biti normalna. Dakle ti tu ništa ne možeš.