Download speed problem na laptopu

poruka: 13
|
čitano: 1.998
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
download speed problem na laptopu

evo ovako otkad sam prije nekih tjedan dana dizo windows na laptopu download speed mi je drastično pao a zanimljivo na kompu mi je i dalje sve u redu skida punom brzinom...u čem bi mogo bit problem i kako ga riješiti?please pomoć !!!

KORNY

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: download speed problem na laptopu
baraba1 kaže...

evo ovako otkad sam prije nekih tjedan dana dizo windows na laptopu download speed mi je drastično pao a zanimljivo na kompu mi je i dalje sve u redu skida punom brzinom...u čem bi mogo bit problem i kako ga riješiti?please pomoć !!!

Možda trebaš otvoriti port(ako skidaš torrente) ili ti Firewall limitira download!Koji router imaš,s kojim programom skidaš,imaš li firewall?

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan

neskidam torrente nego rapid i sl.imam thompson speed touch...nikad nisam imo problema kad god sam dizo windowse sve mi je uvijek normalno radilo

KORNY

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Download speed problem na laptopu

Spajaš se preko W-Lan-a? Probaj se približit router-u, ako si daleko. Pokreni SpeedTest na laptopu i na PC-ju pa javi rezultate. Skidaš iz browsera?

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
neaktivan
baraba1 kaže...

neskidam torrente nego rapid i sl.imam thompson speed touch...nikad nisam imo problema kad god sam dizo windowse sve mi je uvijek normalno radilo

kojom sad brzinom radi,a kojom je prije?

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan

sad skida otprilike 20-50kb a prije je skido punom brzinom i do 500kb!baš sam sad probo neš skinit ono brzina oko 6 kb u sec.očajno

KORNY

0 0 hvala 0
16 godina
baraba1 kaže...

sad skida otprilike 20-50kb a prije je skido punom brzinom i do 500kb!baš sam sad probo neš skinit ono brzina oko 6 kb u sec.očajno

Što točno skidaš? Daj pokreni speedtest, kao što ti napisah u prethodnom postu, pa da vidimo..

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
neaktivan

evo downl.speed 3.66mb-s a uplaod speed 0.27mb-s to su rezultati testa!

KORNY

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina

Brzina ti je normalna. Sad pokreni taj isti speedtest na pc-u.

Ovo da ti se skidalo 5 kB/s onda očito nije kriva tvoja veza, niti laptop, nego server sa kojeg skidaš..

16 godina
neaktivan

možda ali na kompu mi nikad neskida s tako malom brzinom-uvijek je normalno!

KORNY

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KORNY

0 0 hvala 0
16 godina

Brzina na kompu je brža zbog toga što je komp spojen kabelom, a na laptopu si spojen wireless-om. Brzina ti je u redu. Problem je server sa kojeg skidaš. Probaj skinuti neki file s naprimjer download.com i vidjet ćeš da će brzina biti normalna. Dakle ti tu ništa ne možeš.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice