DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)

poruka: 1.697
|
čitano: 437.890
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

ma seru ovi, kao veli da pakete koje su slali između 11 i 16 siječnja još uvijek šalju zbog tih njihovih "praznika" a paket koji sam zatražio 12.1 sam isto zatražio i na everbuyingu samo sam kupio nešto drugo za 10$ i stiglo je u roku od 3 tjedna, mislim neznam više čemu se idu sve više i više zakapat, a jasno je da lažu! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)
David87 kaže...
Hacker002 kaže...
David87 kaže...

Imam problem s naruđbom preko ove stranice:

http://www.caseswill.com/bright-8w-e27-44-led-smd-corn-bulb-warm-white-lamp-180-230v_p1373.html

naručio sam 12.1.2012 5 takvih lampi za 63$ i još mi nisu stigle! Ove budale mi stalno seru da je tamo bila ta njihova nova godina i blagdani pa da zbog tog treba duže i da će stići kao idući tjedan (to su mi nekih 5 puta poslali, uvijek idući tjedan da pričekam i da se strpim). E sad poslao sam i njima i PayPal-u da želim refund jer kolko vidim od tih lampi nebu ništ! Kakva su očekivanja da mi se novci budu vratili? I da li postoji kakva mogućnost da je paket zapeo na carini, mada ja nisam dobio nikakvu potvrdu {#}

Ma nebu to ni došlo. Dobićeš novce nazad, ali ako si otvorio case na PayPalu u roku 45 dana. Ako nisi, moli se.

E pa to je problem što sam čekao pa nisam u roku od tih 45 dana, sad je već 57 dan kvragu, pop!zdit ću ako mi ne vrate te novce! Kako ih mogu natjerat da mi ih vrate ako ih odbiju vratit?

sad možeš zapjevat sa Gibonnijem "Ovo mi je škola"... inače trebaš brojat dane ;) a ako ne dođe do 35-40 dana lijepo se žališ trgovcu i ako te ne benda odma žalba na PayPal prije 45-og dana. Ako je 45 dana prošlo, možeš se samo trgovcu molit, PayPal to više ne zanima.

moje iskustvo sa DealExtremeom je da kad sam se samo žalio kod njih, onda mi je njihov robot odgovorio da ću odgovor za refund dobit dana tog i tog, a taj dan je taman kad prođe onih famoznih 45 dana. Onda sam ja njima zavrnio claim na PayPalu pa su oni meni tvrdili da ne mogu odblokirati stvar dok skinem claim (hehe, dobar pokušaj, ne nasjedati), uglavnom PayPal mi vrno novce nakon 20-ak dana čekanja...

Sad mi se slično dogodilo, ali sam odmah u žalbi na DealExtremeu napisao da su prošli sve rokove (bio je cca 38-i dan od uplate) i reko im da imaju rok od 7 dana da vrnu pare, ili mi preostaje da se žalim na PayPal... drugi dan sam dobio novce nazad uz popratni tekst koji bi bio u stilu "nemoj da se tužiš pa vidiš da smo ti vratili novce" ;)

13 godina
neaktivan

Kvragu,slučajno sam naišao sam na jedna specijalna kliješta za cijepljenje,koje ionako nisam kod nas nigdje vidio,a 20USD,baš sam se poveselio,platio 3.2.,piše isporučeno 7.2.,ima i broj za praćenje preko IPS-a,naravno nije ispravan :( ,ne znam kaj bi,ne bih htio odustati jer sam zapeo za to,makar još čekao,koliko ste najduže čekali isporuku sa DX-a?

0 0 hvala 0
14 godina
gemist kaže...

Kvragu,slučajno sam naišao sam na jedna specijalna kliješta za cijepljenje,koje ionako nisam kod nas nigdje vidio,a 20USD,baš sam se poveselio,platio 3.2.,piše isporučeno 7.2.,ima i broj za praćenje preko IPS-a,naravno nije ispravan :( ,ne znam kaj bi,ne bih htio odustati jer sam zapeo za to,makar još čekao,koliko ste najduže čekali isporuku sa DX-a?

3 mjeseca nisu imali na laferu :) a sa tracingom pricekaj para dana da prode i odna upisi kod

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
gemist kaže...

meni je poslano 10.2 isto jos nije doslo

You got to lose to know how to win
14 godina

Ljudi shvatite i vi njih malo oni su ogromna firma i na tu novu godinu nerade tjedan-dva i onda se nakupi par tisća narudžba pa se treba duže ćekati.

To je kao da vi sad radite recimo u web shopu i sad se nakupi narudzba u ta 2 tjedna treba to sve obraditi njima dode minimalno 1000 naruzdba na dan.
Razumite i vi njih malo ;) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo meni je prošao 41 dan a item u vrijednosti od 105$ još nije stigao, šta da radim??

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
McNEKONTROLIK kaže...

evo meni je prošao 41 dan a item u vrijednosti od 105$ još nije stigao, šta da radim??

prijavi paypalu prije 45 dana da dobiš refund i preporučam ti da naručuješ u manjim kolićinama ili u više špaketa zbog carine itd.

14 godina
zelenbic kaže...

Ljudi shvatite i vi njih malo oni su ogromna firma i na tu novu godinu nerade tjedan-dva i onda se nakupi par tisća narudžba pa se treba duže ćekati.

To je kao da vi sad radite recimo u web shopu i sad se nakupi narudzba u ta 2 tjedna treba to sve obraditi njima dode minimalno 1000 naruzdba na dan.

Shvatio bi ja njih da nije prošlo već 58 dana od moje narudžbe, doduđe ja nisam naručio na dealextreme-u, ali svi su oni isti u konačnici.

1. Caseswill.com - naručeno 12.1.2012 - vrijednost 63$

2. everbuying.com - naručeno 12.1.2012 - vrijednost 10$ stiglo pred 7 dana

Znači jedino mi to može biti utjeha da ovo 1. možda stigne pošto je i ovomu trebalo da doleti

14 godina
David87 kaže...
zelenbic kaže...

Shvatio bi ja njih da nije prošlo već 58 dana od moje narudžbe, doduđe ja nisam naručio na dealextreme-u, ali svi su oni isti u konačnici.

1. Caseswill.com - naručeno 12.1.2012 - vrijednost 63$

2. everbuying.com - naručeno 12.1.2012 - vrijednost 10$ stiglo pred 7 dana

Znači jedino mi to može biti utjeha da ovo 1. možda stigne pošto je i ovomu trebalo da doleti

Ja ti kažem ne narućuj sto stvari rade napravi 5 narudžba izjegneš cariun i prije ti dođe

14 godina

Pa ko je reko da sam ja naručio 100 stvari, uzeo sam 5 lampi dužine 10cm i promjera 2.5cm i taj paket bi trebao biti prilično mali! Najviše za koliko sam naručio bilo je za 50$ i to negdje oko 10 itema i došlo je bez problema u roku od 15 dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
David87 kaže...

Pa ko je reko da sam ja naručio 100 stvari, uzeo sam 5 lampi dužine 10cm i promjera 2.5cm i taj paket bi trebao biti prilično mali! Najviše za koliko sam naručio bilo je za 50$ i to negdje oko 10 itema i došlo je bez problema u roku od 15 dana...

Sada možeš samo ćekat nažalost

16 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
McNEKONTROLIK kaže...

prijavi paypalu prije 45 dana da dobiš refund i preporučam ti da naručuješ u manjim kolićinama ili u više špaketa zbog carine itd.

paa to je u biti jedan paket, znači jednu stvar sam kupio u vrijednosti 105$ i eto prošlo je 41 dan od kada su mi poslali mejl da su ga navodno poslali...i još ništa!

znači da se odmah žalim paypal-u jel ima netko ideju šta da napišem, da tražim povrat love ili šta??

svaki prijedlog je dobrodošao!

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 15:30 (McNEKONTROLIK).
14 godina
McNEKONTROLIK kaže...
zelenbic kaže...
McNEKONTROLIK kaže...

paa to je u biti jedan paket, znači jednu stvar sam kupio u vrijednosti 105$ i eto prošlo je 41 dan od kada su mi poslali mejl da su ga navodno poslali...i još ništa!

znači da se odmah žalim paypal-u jel ima netko ideju šta da napišem, da tražim povrat love ili šta??

Napiši na eng. da čekaš paket nisi siguran da će stići i da samo želiš biti siguran da ćeš dobit povrat nova ili ima pretpostaka da je zapeo na carini meni se to jednom dogdilo nizi obavijesti ni išta

14 godina
zelenbic kaže...
McNEKONTROLIK kaže...
zelenbic kaže...
McNEKONTROLIK kaže...

Napiši na eng. da čekaš paket nisi siguran da će stići i da samo želiš biti siguran da ćeš dobit povrat nova ili ima pretpostaka da je zapeo na carini meni se to jednom dogdilo nizi obavijesti ni išta

Ja sam poslao na ovaj E-mail: ured-ravnatelja@carina.hr

Sad me baš zanima da li ću dobiti kakav odgovor od njih. Jer čisto moguće da je i stiglo samo je negdje na carini, a od obavjesti ni "o"

16 godina
neaktivan

aa u onom mejlu što sam dobio do DX piše da su mi item poslali 29,01,2012 u 6:52h i tamo piše možete pratiti putem ovog traking broja i kad klikneš na taj broj prebaci me na stranicu od "international mail tracking system" i tamo ponovo upišem taj broj i onaj kao sigurnosni kod i izbaci mi da je pošiljka u "GUANGZHOU" datum 01,02,2012 znači dan poslje i poslje toga ništa! znači prema tome d aje još u jeb...noj kini :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
McNEKONTROLIK kaže...

aa u onom mejlu što sam dobio do DX piše da su mi item poslali 29,01,2012 u 6:52h i tamo piše možete pratiti putem ovog traking broja i kad klikneš na taj broj prebaci me na stranicu od "international mail tracking system" i tamo ponovo upišem taj broj i onaj kao sigurnosni kod i izbaci mi da je pošiljka u "GUANGZHOU" datum 01,02,2012 znači dan poslje i poslje toga ništa! znači prema tome d aje još u jeb...noj kini :/

Probaj tu upisati tracking

16 godina
neaktivan

isste pa ja nevjerujem... vidi gamadi...vratili su mi ga nazad pošiljatelju jer je kao zabranjen...lol šta da radim sad??

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 16:59 (McNEKONTROLIK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
McNEKONTROLIK kaže...

isste pa ja nevjerujem... vidi gamadi...vratili su mi ga nazad pošiljatelju jer je kao zabranjen...lol šta da radim sad??

Koliko ja vidim očito te nema doma kad dođe poštar reci nekom da u jutro pokupi paket

EDIT: piše da su ga spremili na pošti odi na glavnu poštu u osijek i tamo pitaj jel tamo paket samo kažeš ime prezime i možda je dobro da poneseš i tracking number tj. print toga i osobnu obaveznođ

Traži refund od paypala

Možda će biti manje problema kada uđemo u EU :) (postanemo punopravna članica)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 17:05 (zelenbic).
14 godina
zelenbic kaže...
McNEKONTROLIK kaže...

Ja ovo baš danas isprobao i nije radilo, evo sad opet probao i piše ovo:

http://i.imgur.com/qx011.jpg

Sad kud to kruži sve po svijetu i ako je to moj stvari tracking number (kako su mi napisali preko support-a) onda i nije tak daleko {#}

14 godina
David87 kaže...
zelenbic kaže...
McNEKONTROLIK kaže...

Sad kud to kruži sve po svijetu i ako je to moj stvari tracking number (kako su mi napisali preko support-a) onda i nije tak daleko {#}

Ako si narućio prek DX-a onda obićno daju 2 trackinga probaj upisat oba :) tak je meni na jednom psialo da je u kini nakon 20 dana ja poludio skužio da imaju 2 traciknga  i daje na carini :) i došlo 3 dana nakon toga

14 godina
zelenbic kaže...
David87 kaže...
zelenbic kaže...
McNEKONTROLIK kaže...

Ako si narućio prek DX-a onda obićno daju 2 trackinga probaj upisat oba :) tak je meni na jednom psialo da je u kini nakon 20 dana ja poludio skužio da imaju 2 traciknga  i daje na carini :) i došlo 3 dana nakon toga

Ne naručio sam preko caseswill.com ali tam uopće nema nigdje tracking number nego sam ih tražio da mi ga pošalju, e sad el to je moj ili ne, nadam se da je kad je u švabiji trenutno

17 godina
McNEKONTROLIK kaže...

evo, vidiš. Prvo kriviš DX da nisu poslali item, a na kraju se ispostavilo da se već možda i vratio nazad njima. Toliko o tome...

Prvo skoči pa reci hop.

Možeš li staviti sliku veće rezolucije, jer ne vidim dobro pročitati ona obrazloženja?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 17:15 (denix).
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

ako mi može neko preporučiti neke neonke, da ih mogu staviti na pozadinu monitora. Da to otprilike izgleda ovako, kao na slici dole, samo se boje neće mijenjati (logično). Pa ako je neko već kupovao da mi preporuči.

Dafuq I just read?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@David87

Prije će ti Kinez doplivati s pošiljkom nek konkretno ovi na to odgovoriti {#} Ak je 105USD,moguće da je zapelo na carini jer je dozvoljeno 160kn,ne znam dokle im ide tolerancija.Carinjenje ili necarinjenje ti ide preko CI Pošta,Branimirova 4,Zagreb probaj ih zvat 01/6511-662 ili,ak si iz ZG prošeći se pa pitaj,bar buš znao za ubuduće probleme {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 17:28 (gemist).
16 godina
neaktivan
denix kaže...
McNEKONTROLIK kaže...

evo, vidiš. Prvo kriviš DX da nisu poslali item, a na kraju se ispostavilo da se već možda i vratio nazad njima. Toliko o tome...

Prvo skoči pa reci hop.

Možeš li staviti sliku veće rezolucije, jer ne vidim dobro pročitati ona obrazloženja?

lol jesam fino gore napisao, da sam pratio slanje preko njihovog linka koji su mi oni u mejlu poslali i pipe da je je još u jeb...noj kini...tako da nisam to napisao bez podloge,
a piše da su ga vratili zato jer je zabranjen, bez da me je itko obavijestio da je paket stigao i da se nemože uvesti ili što već pa to samo ima kod nas! evo veća slika!
p.s.
koga da sad kontaktiram prvo dx ili paypal i šta da im napišem, u biti od koga trebam tražiti povrat novca???

dx dx
14 godina
gemist kaže...

@David87

Prije će ti Kinez doplivati s pošiljkom nek konkretno ovi na to odgovoriti {#} Ak je 105USD,moguće da je zapelo na carini jer je dozvoljeno 160kn,ne znam dokle im ide tolerancija.Carinjenje ili necarinjenje ti ide preko CI Pošta,Branimirova 4,Zagreb probaj ih zvat 01/6511-662 ili,ak si iz ZG prošeći se pa pitaj,bar buš znao za ubuduće probleme {#}

Malo brkaš mene i kolegu al nema veze, inače do sad sam kupovao preko everbuying.com i najviše mislim da je bilo 45$ paket i dok je stiglo, na paketu iza je pisalo gift (kvačica) i vrijednost oko 10$ znači da izbjegnu carinu pretpostavljam! E sad ja mogu naručit nešto za 500$ i oni mogu stavit da je ta vrijednost 1$ i po tome carine nebi trebalo biti. A sad kako ovaj caseswill.com to šalje, neznam, al nadam se da bude došlo, makar i na carini, al samo nek stigne već jednom {#}

13 godina
neaktivan
David87 kaže...
gemist kaže...

@David87

Malo brkaš mene i kolegu al nema veze, inače do sad sam kupovao preko everbuying.com i najviše mislim da je bilo 45$ paket i dok je stiglo, na paketu iza je pisalo gift (kvačica) i vrijednost oko 10$ znači da izbjegnu carinu pretpostavljam! E sad ja mogu naručit nešto za 500$ i oni mogu stavit da je ta vrijednost 1$ i po tome carine nebi trebalo biti. A sad kako ovaj caseswill.com to šalje, neznam, al nadam se da bude došlo, makar i na carini, al samo nek stigne već jednom {#}

Ne otvara carina svaki paket,a kam bi i došli,ali otvaraju,možda nisu tebi i meni zasad,ali nekima sigurno jesu.Kad ga otvore,onda provjere vrijednosti na stranici pošiljatelja,nema veze kaj su oni napisali za cifru,to pouzdano znam.Nisu baš tak tupavi {#} 

Baš danas sam 1.puta s ovog everbuying.com naručio neke led žarulje na akciji 3W sa E14 grlom,jel si možda ti naručivao kad LED rasvjetu ili znaš nekog?Kakva bila usporedba 3W LED sa običnima?Pročitao sam od 18-35W i sad niš ne znam dok nebum sam isprobal {#} 

16 godina
neaktivan

jel ima netko ideju koga da sad kontaktiram prvo dx ili paypal i šta da im napišem, u biti od koga trebam tražiti povrat novca i jel imam ja u biti kakve osnove za povrat novca, ako su mi ova gamad zabranila uvoz, jel nisu rekli da sad hacom više neće to raditi???

help plizz

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 18:12 (McNEKONTROLIK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gemist kaže...
David87 kaže...
gemist kaže...

@David87

Ne otvara carina svaki paket,a kam bi i došli,ali otvaraju,možda nisu tebi i meni zasad,ali nekima sigurno jesu.Kad ga otvore,onda provjere vrijednosti na stranici pošiljatelja,nema veze kaj su oni napisali za cifru,to pouzdano znam.Nisu baš tak tupavi {#} 

Baš danas sam 1.puta s ovog everbuying.com naručio neke led žarulje na akciji 3W sa E14 grlom,jel si možda ti naručivao kad LED rasvjetu ili znaš nekog?Kakva bila usporedba 3W LED sa običnima?Pročitao sam od 18-35W i sad niš ne znam dok nebum sam isprobal {#} 

Pa baš sam ja naručil ove od 8W da isprobam kak to svjetli, navodno ko štedna od 25W ili obična od 140W, jer to sam kupio za vikendicu, pošto ide solarni sistem pa da troši što manje, ali pod 1. ako dođe, a pod 2. ako bude jako svjetlilo, naručit ću još, ali slabije! Gledam tu kod sebe u dućanu 3W 140 kuna košta, pa se onda ipak isplati kupit tak da naručuješ vani

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice