Binaries sa useneta kroz web

poruka: 6
|
čitano: 2.094
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Korisnici T-mobileovog mobilnog interneta mogu usenetu pristupiti putem Googlea (groups.google.com), ali ne svim grupama, primjerice ne i hr.misc.binaries.

Pitanje je: postoji li besplatni web servis ili softver koji omogućuje preuzimanje binaries sadržaja sa spomenute grupe.

Hvala na odgovorima. :-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Binaries sa useneta kroz web

probaj s http://www.newsbin.com/

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
neaktivan
autorov komentar

To je pretpostavljam klijentski softver (nisam skinuo i isprobao), ali takve stvari ne rade, jer se kao T-mobile korisnik ne mogu spojiti na news.t-com.hr

Ono što bih skidao bi bio poneki PDF kojega tu i tamo netko ostavi, pa bi mi za to bio dovoljan OE (Windows Mail pod Vistom), da radi...

Baš mi treba web servis koji omogućava pristup hr.misc.binaries grupi i preuzimanje datoteka s nje. Našao sam jedan koji se plaća, ali ja bih besplatan... :-)

17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Ovako nešto ružno i neintuitivno nisam vidio već dulji niz godina... Ali radi :-) Hvala na pomoći :-)

Ipak, ako netko zna za nešto slično, samo ljepše i intuitivnije i da radi kroz web i da je besplatno i da se mogu skidati priljepci s hr.misc.binaries bio bih zahvalan. :-)

16 godina
neaktivan

Bok,

Može mi netko objasniti kako da uštimam newsreader?

Skinuo sam "x-news" i traži me - server name- i username...Što bih trebao upisati tu da mogu na usenet ?

Hvala..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice