Dodajte i mene na popis
Base-Host - pitanja i odgovori
- poruka: 1.035
- |
- čitano: 196.665
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro jutro pučanstvo,
Evo i ja se prijavio na listu čekanja....poslah mu sve skupa 11 mailova...dobih svega 2 odgovora.
27.10.2011 sam zatražio povrat novca...od tog datuma do sada sam poslao 4 maila...i lagani ignore s njegove strane.
kojeg ste datuma tocno uplatili za BF3?
2011-10-21 22:32:07
U osmom mjesecu negdje...(ja se nisam složio sa RU izdanjem igre jer sam uplatio EU i dogovorili smo povrat)...
Za sada sam još miran. Ne radi se o 200tinjak kuna. Nego jednostavno ne volim takve pametnjakoviće. Spreman sam potrošiti i 10x više da dođem do lika ako za to bude bilo potrebe. A onda Payback.
Čudno da se ne javlja, prije se uredno javljao ovdje na forum i svima je govorio da će dobiti povrat novca ako to zatraže. I nakon toga se ne javlja više, nije korektno od njega.
Može barem javiti ljudima kakvo je stanje, što god. Ovako ignoriranje samo ljuti više ljude, neće ga ni "reorganizacija" spasiti. Mislim da ovako samo gubi potencijalne kupce.
Svakako treba još malo pričekati....u njegovim općim uvjetima na stranici je stajalo da će svaki pokušaj prijevare biti prijavljen nadležnim organima (treba se držati OU).
Imamo tu još i udrugu potrošaća...itd.
Dobri dan ekipa,
Ima li kakva uplata ili odgovora kojeg čak....ono bilo kome...bilo što?
Nema odgovora ni nista.
Ili nas je totalno navukao na koljeno....ili čeka plaću pa da nekima isplati, jer je našu lovu potrošio.
100% svaki dan čita forume i gleda mailove.....http://whois.com.hr/domena/base-host.com.hr/....a adresa je aktivna.
Ima li tko kakav prijedlog...... kao npr: http://www.potrosac.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=36
Ili na policiju pa prijava za prijevaru....ili netko ima nešto drugo?
Ne znam, iskreno, ja bih na vašem mjestu čekao da vidim kako će to završiti. Uvijek su bili pošteni, ne kužim šta im se sada desilo. Neverojatno da se ne javljaju. Da barem kažu u čemu je problem ili nešto.
Ma necu dizat paniku, a i ne da mi se zaj*bavat zbog 200kn.
Do sad je bio posten, pa vjerujem da ce sve rijesiti.
Samo me nervira sto ne odgovara na mail.
Pa nije mi uopce hitno za tu lovu, samo neka kaze ko covjek sto je na stvari.
Onda se vraćamo na: čeka plaću pa da nekima isplati, jer je našu lovu potrošio.
Ili nas je totalno navukao na koljeno....ili čeka plaću pa da nekima isplati, jer je našu lovu potrošio.
100% svaki dan čita forume i gleda mailove.....http://whois.com.hr/domena/base-host.com.hr/....a adresa je aktivna.
Ima li tko kakav prijedlog...... kao npr: http://www.potrosac.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=36
Ili na policiju pa prijava za prijevaru....ili netko ima nešto drugo?
nesto od toga cemo uradit..kako ste platili igru? Pay pal ili nesto trece?
Bankovna doznaka....8 mjesec nažalost...nikad više preorder bankovnom......paypal ima 30 ili 45 dana za reklamiranje transakcije.
5 dana prije nego što izađe igra platim paypal-om....i ako dobavljač jede gov.a....sa forom samo što nije stigla ili evo sutra dolaze key-vi
...reklamiram transakciju i kupim negdje drugdje. Print screen svega kao dokaz (plačanje itd.)...čak i OU...i nek se hebu....to se priloži paypalu kao dokaz...jer je base host (priznao je) a imaju naviku i drugi (čitah po forumima) mijenjati informacije (sa EU na RU) o igri sa spikom to je tako bilo na našem webu...i moš se hebat. Kod Base hosta u OU je stajalo da imaju pravo promjeniti OU bez informiranja kupaca...ono milina.
osobno mislim da smo popušili...kako stoje stvari oko otkrivanja vlasnika domene i opcenitog pronalaženja vlasnika base-hosta
Sve ti piše kad klikneš na link: http://whois.com.hr/domena/base-host.com.hr/., ime,prezime adresa...njemu sam prebacio novce na račun (isti info o vlasniku računa).
I ja san isto uplatio 22.10. na njihov racun novac i posto nemaju vise kljuceva zatrazio san povrat! Skenirao sam uplatnicu i poslao na oni novi i stari mail da molin povrat novca i dao broj racuna na koji sam uplatio i na koji zelim da mi vrate novac. Ali vec cekan nekoliko dana a nisu mi ni odgovorili! Molin da mi odgovorite hocu li uopce dobit novac natrag!
Evo 2 maila koja sam primio odavno:
od Support Game HR support@game-hr.com
datum 2. studenoga 2011. 12:57
predmet Re: Game HR: prijava base-hosta
poslao/la game-hr.com
Važno uglavnom jer je poslano izravno vama.
sakrij detalje 2. 11. (Prije 10 dana)
Pozdrav,
U suradnji smo vec duže vrijeme s base-hostiom i nikada do sad nije bilo problema,danas ću kontaktirati Maria da saznam o cem se radi pa vam javim sve detalje.
Lp
Gvozdeni
od Support Game HR support@game-hr.com
datum 4. studenoga 2011. 12:09
predmet Re: Game HR: prijava base-hosta
poslao/la game-hr.com
Važno uglavnom zbog vaše interakcije s porukama u razgovoru.
On se javlja i imaju novog čovjeka na supportu na Facebook stranici piše sve, također neznam dali ste m s javili ili ne al s njim sam se čuo, hrpa ljudi koja je dobila keyeve ne piše nikakve komentare vec piše hrpa klinaca koja nisu napravila preorder igre, neznate situaciju i molim vas ne komplicirajte, ukoliko postoji narudzba koja je uplacena, key će biti isporucen danas.
Lp
Gvozdeni
Ovo je poslano sa support@game-hr.com , base-host je hostan na game-hr tako da sam kontaktirao NJIH jer je na njihovom hostu i u suradnji su s njima,po zadnjem mailu mozete viditi da LIK koji nema pojma sto se dogada pise da ste hrpa klinaca,znaci on vise vjeruje Mariu nego ljudima koji su stvarno kupili igru. Moj savjet je prijaviti game-hr jer unatoc slanju maila nisu doslovno NISTA ucinili,a mozete skenirati te uplatnice i poslati na support@game-hr.com i uz taj mail napisati da VI niste jedini da jos puno ljudi ceka na povrat novca.
pocetkom tjedna krecem u akciju..za vikend jos odmaram. Ako treba posjetit cu Bjelovar
cisto sumnjam da je covjek radio i cekao samo da izade neka igra koja ce mu donjeti pare...
ja sam preko basehosta uzeo nekoliko igrica i nisam imao problema sa dostavom keya...
pa neznam sta se dogada
http://www.facebook.com/basehost ostavih im na Facebook-u (pitanje je kad će ga obrisati):
TRENUTNI INFO:
Base-Host.com.hr će biti zatvoren na neko vrijeme. Trenutačno je u stanju reorganizacije te će doći novi zaposlenici i
stranica će biti preuređena te će biti dodane nove funkcije. Novci za narudžbe koje nisu isporučene su vraćeni u petak
te će sjesti nakon vikenda na račun. Ukoliko ih ipak niste dobili, kontaktirajte nas na cdkey@base-host.com.hr.
Što se tiče Battlefielda 3, mislio sam da ću moći sve sam isporučiti ali to je bio preveliki zalogaj te je 5% posla
ostalo neriješeno i na tome se ispričavam zakinutim kupcima. Mogu samo obećati da ćemo se vratiti još bolji i još jači sa još
više ljudi koji su tu samo za Vas :)
Također trenutni info:
NEKI KUPCI JOŠ UVIJEK ČEKAJU POVRAT NOVCA...ne odgovaraju na mailove i totalno ignoriraju sve...
posjetite base host pitanja i odgovori na BUG forumu pa će vam biti sve jasno.
LOL....brzi su jedino kad treba skinuti komentare sa facebook-a....(skinuli ga prije nego curi grudnjak)
LOL....brzi su jedino kad treba skinuti komentare sa facebook-a....(skinuli ga prije nego curi grudnjak)
sta su skinuli to sa facebooka?
Da...to je normalna stvar....npr. i CJS keys je to radio na face-u....loše komentare na svom webu nije niti objavljivao....kad su napokon poslali kodove bilo je žicanje da odeš na site i facebook te ostaviš pozitivne komentare....seronje na svakom koraku.
pa zna li ITKO gdje ih prijaviti?
Pa baš i nemožeš, jedino ako netko zna ime i prezime, nebi bilo loše ih prijavit, tek da tako da se malo stisnu, jer su stvarno bezobrazni, ja sam svoj key dobio već pred mjesec dana, a vas par još nije dobilo, ne ide mi u glavu to.
Pa baš i nemožeš, jedino ako netko zna ime i prezime, nebi bilo loše ih prijavit, tek da tako da se malo stisnu, jer su stvarno bezobrazni, ja sam svoj key dobio već pred mjesec dana, a vas par još nije dobilo, ne ide mi u glavu to.
pa koliko vas je kliknulo i procitalo .... ime, prezime, adresa .... samo OIB fali
jedino policiji^^ ako odete na njihov host http://game-hr.com/ i posaljete im mail sumnjam da ce ista uciniti....to se zove neodgovorni hosting,isti su kao plus hosting