Base-Host - pitanja i odgovori

poruka: 1.035
|
čitano: 196.601
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Base-Host - pitanja i odgovori

Jeli voice ruski ili eng,ako je ruski jer se to isto mjenja s ovim ili će nam ostati ruski?

BF3:crna_bandera
16 godina
odjavljen
Wolf88 kaže...

Jeli voice ruski ili eng,ako je ruski jer se to isto mjenja s ovim ili će nam ostati ruski?

rusi pricaju ruski ameri eng, isto ko u bc2

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
skank666 kaže...
Wolf88 kaže...

Znam to ja govorim o tome hoćeli cijeli voice biti na ruskom ako kupiom ovu rusku verziju tj da i ameri samo mogu pričati na ruskom

BF3:crna_bandera
13 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...
skank666 kaže...
Wolf88 kaže...

Znam to ja govorim o tome hoćeli cijeli voice biti na ruskom ako kupiom ovu rusku verziju tj da i ameri samo mogu pričati na ruskom

to bi bilo baza :D

17 godina

kakva je situacija oko vracanja para za sve one koji su narucili BF3 (ruski kljucevi). Jeli tko zatrazio povrat novca i dali ga je dobio?

0 0 hvala 0
15 godina
Svi koji su zatrazili...dobili su nazad
Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----ORIGIN: GPUlan---------
14 godina
neaktivan
voice ostaje orginalni... Znaci eng... Natpisi u igri ce biti na ruskom ukoliko si ne prebacis....
14 godina
neaktivan

Eto mene. Oprostite zadnja dva dana sam sav smuvan i ni sam vise ne znam kome sam vratio novce a kome ne ali sve je do sad proslo u redu. Znaci napominjem, ODMAH sa CD Keyem dobivate ENG patch. Account je siguran. Mozete procitati komentare od drugih stranih stranica sto prodavaju keyeve i sve je u redu. Sistem je isti kao sa Black Opsom.

Iskreno, iznenadio sam se koliko mi je ljudi poslalo poruke podrske. Nikad nikoga nisam htio zeznuti i znam da je nekad bilo kasnjenja ali  uvijek sam Vam dao opciju povrata novca pa cak i nakon sto sam Vam CD Key poslao. Ne znam hocu li nastaviti ovaj posao ili ce Base Host biti ugasen ili ce dobiti novoga vlasnika. Na kopljima sam eto... Nadam se da me razumijete. Ovo nije fizicki posao, ali ovakava situacija me je psihicki ubila jer sam 2 godine radio na ugledu i ona to sve ode u vodu radi odluke od strane EA. Jos jednom se ispricavam ako je bilo kakvih problema sa moje strane.

Isto tako Vas molim da pricekate pa ako treba i po dan-dva na odgovor na mailu jer iskreno zatrpan je do kraja. Prvo radim povrat novca pa tek onda podrska i sve ostalo. Ne zelim da me se spominje da sam lopov itd.

Eto toliko od mene i ispricavam se sto me nije bilo 2 dana.

P.S. upravo je poslano jos par povrata novca i sjest  ce Vam sutra jer sam uplatio poslije 16h.

P.S.2- vidim da puno ljudi pita hoce li imati regijsku blokadu - CD Keyevi NEMAJU blokadu i sami ce te si aktivirati CD Key, znaci ne morate meni slati podatke od racuna.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 19:52 (MarioKnez).

36 0 hvala 18
14 godina
neaktivan
samo naprijed Mario... Drago mi je da mogu u hr uzeti orginal igrice za manje novce... Ostao sam pri kupnji...
16 godina

Hvala Mariju na povratu novca. Sve je prošlo u redu. Kupovao sam prije kod njega, kupovati ću i dalje. Smatram da nije mogao utjecati na ovo te mu se nema šta ni oprostiti. Na sreću sve se je dogodilo na vrijeme pa sam stigao ubrati Limited Edition na drugom mjestu.

Mario ne odustaj od posla, povjerenje imaš i dalje ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan

Samo nastavi raditi kao prije za bf3 nisi ti kriv nego EA.

Ja od svog key-a nema šanse da odustanem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja ostajem pri svojoj narudžbi, čak me ne bi začudilo da EA poslije mjesec-dva dopusti engleski jezik

sad vjerojatno samo žele zaradit više para...

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mario ima li još LE ili obične verzije?

koliko vidim na stranici sve je izvan zaliha :(

hvala

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 19:18 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo upravo su narudzbe opet omogucene i moze se naruciti bilo koji CD Key.

Staviti cu 10 komada od Standard edition i 10 od Limited edition pa ako netko jos zeli naruciti, moze.

Ljudi hvala Vam na povjerenju :)

10 0 hvala 4
14 godina

Pod bilo koji se misli na BF3 standard i LE verziju ili na bilo koji cd-key sa stranice jer vidim da mw3 se jos nemoze?

Samo nastavi ovako !!!

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MarioKnez kaže...

Staviti cu 10 komada od Standard edition i 10 od Limited edition pa ako netko jos zeli naruciti, moze.

Moze jedno pitanje posto nisam bas u ztadnje vrijeme aktivan na bug forumu!

Taj ruski key nakon sto i dobimo i eng patch za njega i aptchamo ga oce se posle kad izade prvi update jezik opet vratiti na ruski ili mozda patch nece radit jel zna neko???

jos jednom sry ak pitam 100 puta istu stvar!!{#}

17 godina
MarioKnez kaže...

Mario, opali neki popust na BF3: Limited Edition.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 20:16 (cinco44).
17 godina
neaktivan

Tko ne može čekati neka si pogleda  :

http://cdkeyshere.com/battlefield-3-cd-key.html

17 godina
odjavljen
petric1 kaže...

Sa iste stranice sam vidio MW2 za 98 kn... Pripremio sve za uplatu i onda vidim da je ruski {#}

15 godina
neaktivan
petric1 kaže...

To ti je isto na Ruskom.

15 godina
neaktivan
MarioKnez kaže...P.S.2- vidim da puno ljudi pita hoce li imati regijsku blokadu - CD Keyevi NEMAJU blokadu i sami ce te si aktivirati CD Key, znaci ne morate meni slati podatke od racuna.

Ko Boga te molin nemoj prestat, nema veze jedanput se zalomi i jbg. Al NEMOJ PRESTAT

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 20:15 (Jonja).
14 godina
neaktivan

mario oćeš li stić sve kijeve podjelit 27 pošto ih je puno otkazalo ili će neki pričekat do 28 ili kasnije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

dokada najkasnije moramo uplatiti novac za BF3 key? 3 dana prije izlaska kao i za ostale igre ili?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 23:46 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I ja ne odustajem od ruskog keya Marijo ne odustaj ni ti. Sve su ovo namjerno pustene zbunjoze od EA i origin da se bolje zaradi

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Nemoj prestat Mario! Ako neko oće da mu se vrati novac vrati ako neko oce key daj mu key, nemožeš zbog jednog malog problema odustat! Ajmo:) vidiš da imaš punu potporu tu od nas!

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam napravio pred-narudžbu i tako će i za sada ostati. Ako bude radio onaj "patch" za promijenu jezika ne smeta mi, par klikova štakorom i to je to. Naravno ako ne bude radio, tražit ću povrat love prije nego mi pošalje key jer ruski ne znam, a ćirilicu još manje.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

do kada se mora uplatiti na basehost?

mislio sam danas naruciti LE ali uplatiti poslije 01.11 (kad sjedne plaća)

Da li mi ostaje ključ rezerviran ili? tj da li ću ga dobiti kad uplatim?

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
simeparanoja kaže...

do kada se mora uplatiti na basehost?

mislio sam danas naruciti LE ali uplatiti poslije 01.11 (kad sjedne plaća)

Da li mi ostaje ključ rezerviran ili? tj da li ću ga dobiti kad uplatim?

pa ako želiš preorder moraš platit prije,neće ti on poslat key a da mu ne platiš,tek kad platiš ide key

M4X @ 3.14zda GHz
13 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...
MarioKnez kaže...

Moze jedno pitanje posto nisam bas u ztadnje vrijeme aktivan na bug forumu!

Taj ruski key nakon sto i dobimo i eng patch za njega i aptchamo ga oce se posle kad izade prvi update jezik opet vratiti na ruski ili mozda patch nece radit jel zna neko???

jos jednom sry ak pitam 100 puta istu stvar!!{#}

BUMP ;)

17 godina

Još se ne zna, nadam se da će se znati hoće li raditi nakon što izađe neki patch. Ali valjda odmah nakon instalacije moći ćeš pokrenuti program ili sam u registryu namjestiti jezik na engleski.

Jer ako uzmem igru i derem ju do prvog patcha, i nakon toga mi se vrati na ćirilicu i ruski te se ne može opet promijeniti na engleski, onda mi je isto kao i da nisam uzeo igru.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice