Base-Host - pitanja i odgovori

poruka: 1.035
|
čitano: 196.395
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Base-Host - pitanja i odgovori
dedaa kaže...
antimadridista kaže...
dedaa kaže...

Slao sam i mail, pise da mu dopustim 12h da odgovori. Proslo je 24h.

Ja ocekujem svoj key, pise 24h od vidljive uplate, uplata je vidljiva iste sekunde iz razloga koji sam napisao gore. Jos 2h znaci.

jesi provjerio status narudžbe na stranici?

Pise da je uspjesno obavljena.

Prvi put kupujem kod njega tako da sam skeptican i nestrpljiv. Znam da sigurno nije prevarant po vasim iskustvima ali jbg, meni je ovo prva kupnja pa morate razumjeti.

nemaš brige doći će, u međuvremenu uzmi bike i provozaj se ako si u prilici.idi popiti kavu,obriši prašinu sa kompjutera.operi gaće.

origin:DRMORCUS,bfbc2: DR MORCUS
14 godina
neaktivan

Jel zna netko kad dolazi Battlefild 3 Limited Edition key? Izvan zaliha je već dugo, nije valjda da je već gotovo tko je uzeo, uzeo. Slao sam mail nitko mi ne odgovara.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gospodin mi je odgovorio i zahvaljujem mu se.

Stvar je u tome sto i teta u banci je bila nova i sva zbunjena pa je izgledala ko da pojma nema pa sam se usr*o da je pare u vjetar uplatila.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
gringo88 kaže...

Jel zna netko kad dolazi Battlefild 3 Limited Edition key? Izvan zaliha je već dugo, nije valjda da je već gotovo tko je uzeo, uzeo. Slao sam mail nitko mi ne odgovara.

I ja sam to pitao već nekoliko puta. Isto nisam dobio nikakav odgovor.

15 godina

i ja bi naručio BF3 limited edition,čekamo info u temi mario...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A bio bi red da odgovore makar u ovoj temi. BF3 je sada top igra i normalno je da su svi zainteresirani za nju. Ne kužim ćemu ignoriranje potencijalnih kupaca.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi.

Ovaj tjedan sam imao problema vise neko ikad u  zivotu. Prvo je opet bio problem sa PayPal uplatama i opet sam imao problema sa bankom i to je sve sredeno sad. Zatim sam dva dana bio zakovan za krevet jer sam bio bolestan i jednostavno nisam mogo gledati koliko me je glava boljela. Sad je malo bolje i sad saljem narudzbe i danas ce sve narudzbe biti poslane.

Sto se tice BF3 CD Keyeva. Standardna verzija ce biti jos i danas dostupna a za Limited Edition cekam potvrdu od dobavljaca da ce biti dovoljno zaliha za dan izlaska. Ne zelim da se dogodi da ne budem imao dovoljno CD Keyeva na dan izlaska pa da morate cekati par dana dok ne dode nova zaliha. Eto to je uglavnom sve. Ponavljam jos jednom, sve narudzbe koje nisu poslane u protekla dva dana, danas ce biti sigurno jer mi je danas bolje sto se tice bolestiao. Isprike svima sto se nisam duze javljao.

Ne morate se bojati da cu Vas prevariti jer necu. Nije mi cilj nekoga prevariti za 100 kn i da moje ime dode na crnu listu. Samo su se dogodile stvari na koje ne mogu utjecat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 12:33 (MarioKnez).

10 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
MarioKnez kaže...

Pozdrav ljudi.

Ovaj tjedan sam imao problema vise neko ikad u  zivotu. Prvo je opet bio problem sa PayPal uplatama i opet sam imao problema sa bankom i to je sve sredeno sad. Zatim sam dva dana bio zakovan za krevet jer sam bio bolestan i jednostavno nisam mogo gledati koliko me je glava boljela. Sad je malo bolje i sad saljem narudzbe i danas ce sve narudzbe biti poslane.

Sto se tice BF3 CD Keyeva. Standardna verzija ce biti jos i danas dostupna a za Limited Edition cekam potvrdu od dobavljaca da ce biti dovoljno zaliha za dan izlaska. Ne zelim da se dogodi da ne budem imao dovoljno CD Keyeva na dan izlaska pa da morate cekati par dana dok ne dode nova zaliha. Eto to je uglavnom sve. Ponavljam jos jednom, sve narudzbe koje nisu poslane u protekla dva dana, danas ce biti sigurno jer mi je danas bolje sto se tice bolestiao. Isprike svima sto se nisam duze javljao.

Ne morate se bojati da cu Vas prevariti jer necu. Nije mi cilj nekoga prevariti za 100 kn i da moje ime dode na crnu listu. Samo su se dogodile stvari na koje ne mogu utjecat.

daj zaposli nekog da ti pomaže,nebudi škrt

M4X @ 3.14zda GHz
14 godina
neaktivan

Nisam skrt nego sam se vec jednom opekao na takvoj situaciji. Prosle godine dok sam jos prodavao i hosting pakete (otud u imenu host) imao sam jednog malo boljeg kolegu s kojim sam to radio i sve je funkcioniralo i nismo se svadali ni nista. Odjednom je on promijenio lozinke na reseller paketima i dedicated serverima od hostinga i uzeo je sve novce ( duzan mi je 1000kn vec godinu dana) i uzeo si je dobavljace za CD Keyeve i mene je otkanto. Zato cu radije sad sam radit i ako treba svakome od Vas pjeske donijeti CD Key na ulazna vrata kuce :)

10 0 hvala 0
15 godina

možda zaradi 10 kn prodanom ključu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

bi li ti povjerio svoju firmu, egzistenciju u necije ruke? bio ti on prijatelj ili nepoznati buduci zaposlenik?

iamo sam istih iskustava kao i Mario, s time da je meni ukradeno znanje i dio iskustva u poslu... na moju srecu, osoba koja je to pokusala nije uspjela, jer je zaboravio na iskustvo pocinjanja posla, vodenja i organizacije istog, tako da je brzo propao...

to se dogada mnogim malim firmama danas i nemaju nikakvu zastitu...

ja to ne bi nazvao skrtost

potpis :D
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

Ljudi su gamad nije nikome za vjerovati. I najbliži prijatelj/rod će te danas prevariti kada su u pitanju novac, usluga ili posao. Jako je malo iznimki i tu ga definitivno razumijem jer sam se i sam nebrojeno puta ogrebao.

Mario hvala na informacijama o BF-u nadam se da će biti dovoljno LE-a za sve zainteresirane (ili barem za mene XD)

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 12:54 (gringo88).
16 godina

Mene zanima da li je moguće uvršiti uplatu putem e-zabe? I ako je, koji poziv na broj upisujem ili da li je to bitno? ;) Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mario,ja sam narucio BF3 i zanima me jel ga ja dobivan 100% (zbunjuje me sta pise nema vise zaliha),i inace rok za uplatiti BF3?

0 0 hvala 0
13 godina
Logigamer kaže...

Mario,ja sam narucio BF3 i zanima me jel ga ja dobivan 100% (zbunjuje me sta pise nema vise zaliha),i inace rok za uplatiti BF3?

Pa, mislim da ovo sto je napisao znaci da je osigurao kljuceve za nas koji smo kupili, i nece dalje prodavat dok se ne osigura da ce dobijati jos key-eva. Ili sam u krivu?

13 godina
protjeran
Logigamer kaže...

Ako si ga već naručio, onda ćeš ga dobiti. Trenutno nema zaliha zato što su drugi (uključujući i tebe) sve naručili.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 13:18 (NiramX).
16 godina
neaktivan

Javlja mi key code in use u CoDu2??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dedaa kaže...

Javlja mi key code in use u CoDu2??

E, SAD je vrijeme da pocnes panicariti!

16 godina
neaktivan

Pa bas i je.

Nis, idem punkbuster apdejtat pa cemo vidjeti.

edit: I dalje ne radi, na svakom serveru javlja istu poruku, key code in use.

edit2: Radi sad, Mario mi je rekao da restartam ruter i nakon toga sve radi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 13:56 (dedaa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dedaa kaže...

Pa bas i je.

Odma se javi Mariu, mislim da ti se ovo nije smjelo ispisati. Mislim da punkbuster ne ispituje key od igre, nego sama igra, tj njihov server.

13 godina
neaktivan
NiramX kaže...
Logigamer kaže...

Ako si ga već naručio, onda ćeš ga dobiti. Trenutno nema zaliha zato što su drugi (uključujući i tebe) sve naručili.

Eto sta se dogodi kad covjek ne razmislja {#}

14 godina
neaktivan

Šta se sve dobije s BF3 LE kod base-host-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pa pise ti sve u opisu dolje na stranici.... :)
16 godina
neaktivan
H4X0R_Bug kaže...

Šta se sve dobije s BF3 LE kod base-host-a?

ja cuja da sa LE verzijom, likovi iz igre ti posalju key helikopterom... Opkole ti kucu tenkovima i uruce ti key u zlatnoj kutijici.....

E sad ako mi nevirujes onda procitaj na njihovoj stranici, ili na stranici igre.

P.S. dedaa ako ti se ne svidja covikov rad i ako mislis da moze bolje onda zasto ne narucis original igru sa kljucem? pa bumo videli kolko ces onda cekat i platit i oce li ti se itko ispricat sta si umisto 24 sata cekao 5 dana?!

16 godina
neaktivan

Da, ja sam nestrpljiv. Narucio bi si preko steama ali su tamo cijene kakve jesu a kod base hosta isto takve kakve jesu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
pa pise ti sve u opisu dolje na stranici.... :)

Dobiješ ovo i Physical Warfare Pack.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 14:46 (NiramX).
13 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...
dedaa kaže...

Uplata je vidljiva iste sekunde ako se uplati u banci na koju je registriran račun, dakle Erste banka.

Očekujem svoj key oko 3, ako ne..

I ja sam svoj key za bf vietnam ceko nekih sat do dva al je stiogu strpi doc ce!

OVako bio sam narucio kod njih bf3 28,8 al jos nisam uplatio jer sam htio isprobat betu pa onda je jos posle bio onaj problem sa stranicom, pa me sad zanima jel ta narudzba jos uvek aktivna te jel ju ja sad mogu uplatiti s obzirom na razdoblje kad sam ju narucil i sad zbog ovg problema jel sigurno???

BUMP!

14 godina

Odakle da mi znamo, imaš mail od base-hosta.

http://steam-expo.com/
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Pa bas i je.

edit: I dalje ne radi, na svakom serveru javlja istu poruku, key code in use.

edit2: Radi sad, Mario mi je rekao da restartam ruter i nakon toga sve radi.

inace to ti je normalna pojava u cod2 ako ti igra il net crasha.trebas samo restartat ruter ili ti samo prodje za nekih 10min.

BF3 ingame:FlasHard 3 BF:BC2 ingame:Flash3 Xfire:bobbyz666
16 godina
neaktivan

Pozz svima

Evo nisam dosad imao igru na originu a zagrijao sam se za BF3

Uzeo bih key kod base host-a ali me zanima jedna stvar.

Da li ste imali dosad problema s keyevima kupljenima tu i kako to da je cijena ovoliko niža od službene cijene?

Unaprijed hvala

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice