Zašto ste odigrali Crysis 2? zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.251
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zašto ste odigrali Crysis 2?

Uopće ne želim nikoga prozivati radi piratstva u ovoj temi. Na to smo već potrošili stranice i stranice foruma, već me zanimaju vaši razlozi za igranje leakane Beta verzije.

Što se baš nikako niste mogli strpiti još tih mjesec dana, te igrati punu verziju igre?

Ovako ste radije igrali okrljašenu verziju srednjih grafičkih postavki, s tko zna još koliko propusta koje su krpali zadnjih nekoliko mjeseci od izlaska ovog Builda.

Vjerojatno mislite igru nabaviti i kad dođe finalna verzija, no ukoliko ste je igrali, više vas nikako neće moći impresionirati kao prvi put.

Kao da ste pogledali The Shawshank Redemption na mobitelu, znate kraj, i mislite kako ćete podjednako uživati drugi put na velikom televizoru.

Koja je fora? Potrebno je biti prvi, kako bi se pred kolegama istih interesa u školi hvalili kako ste završili Crysis 2 mjesec dana prije izlaska? Ili istu stvar radili pred drugim forumašima na BOL-u?

Ne možete reći kako je to isprobavanje prije kupnje finalne verzije, jer navodno leakana Beta ne nudi iskustvo kakvo će ponuditi finalni proizvod.

To me podsjetilo na ono kad su forumaši skidali workprint verziju Wolverinea bez specijalnih efekata, samo da bi ga gledali prije svih.

Ne možete reći da niste imali stotine drugih dostupnih naslova u proteklih nekoliko godina koji su vas mogli zabaviti još ovih mjesec dana.

Zašto onda igrati nedovršenu igru, i samima sebi uništiti zadovoljstvo igranja?

1 8 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Zašto ste odigrali Crysis 2?

i to nisi mogao pitati u temu predvidjenoj za to?! 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Zašto ste odigrali Crysis 2?

Tema postoji. Iskoristi postojeću Crysis 2 temu.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice