Ono što mene brine je to što fakat po cjele dane sjedim.
I na poslu sam za kompom (pauze svakih cca sat i pol) i doa sam većinu vremena za kompom (po 5h, pa i do 10 ako imam slobodan dan)
Je'ote fakat moram prestat visit za kompom.
Odo nešto kuhat!
Ono što mene brine je to što fakat po cjele dane sjedim.
I na poslu sam za kompom (pauze svakih cca sat i pol) i doa sam većinu vremena za kompom (po 5h, pa i do 10 ako imam slobodan dan)
Je'ote fakat moram prestat visit za kompom.
Odo nešto kuhat!
On nije normalan. I ja igram nekad, al stvarno nevidim šta je tolko zanimljivo igrat po cijeli dan...ccc.. sam si je kriv
Bilo je danas i na Novoj TV ova vjest. Sad će naše dežurne institucije počet pričat gluposti. A i oni sami vise po fejsu.
ja sam na računalu oko sat vremena dnevo više manje, ali imam čudan osjećaš kada sam malo duže pa odem vani na zrak.
Bilo je danas i na Novoj TV ova vjest. Sad će naše dežurne institucije počet pričat gluposti. A i oni sami vise po fejsu.
Super, sad ce mi djed iscupat mozak kad slijedeci put kod njega sjednem za komp. Ovo + onaj norvezanin= velika vijest za.institucije. Grozno.
Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali.
Ne mogu više od 3h u komadu, moram se ići ustati da se po*erem, pojedem ili popijem nešto. Btw, najduže do kad sam igrao je do 01:00 jer me ne privlači cjelonoćno igranje...
Nisam sposoban sjedit pola sata da ne promjenim položaj, da me ne počne češat šupak od znoja u ovoj kožnatoj stolici. Sad sam se spasio otkako sam probio USB na TVu pa mogu gledat filmove na njemu, jer 2 sata gledat film pred malim ekranom laptopa, u jeftinoj neergonomskoj stolici je ubitačno. Nije me briga jer se svaki dan ispucam na stolnog tenisa, sve skupa igram 4h dnevno na stolnog, 3h laptop.
Jel se dr.anje ubraja u tjelovježbu?
Jel se dr.anje ubraja u tjelovježbu?
Naravno.
Cito sam na internetu neki tenejder igro 12 sati na xbox360 i sutradan isto tako 12 sati igranja i strefio ga infarkt
Cito sam na internetu neki tenejder igro 12 sati na xbox360 i sutradan isto tako 12 sati igranja i strefio ga infarkt
ja sam wow pod praznicima igrao 15 sati u komadu, kad se probudim nastavim, i tako cijele praznike... fala bogu neigram tu igru vec par godina, al potratio sam 5 godina za njime.. posljedice su se svele na par posjeta kiropraktičaru zbog leđa