Ubilo ga sjedenje

poruka: 43
|
čitano: 13.978
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ubilo ga sjedenje

Ono što mene brine je to što fakat po cjele dane sjedim.

I na poslu sam za kompom (pauze svakih cca sat i pol) i doa sam većinu vremena za kompom (po 5h, pa i do 10 ako imam slobodan dan)

Je'ote fakat moram prestat visit za kompom.

Odo nešto kuhat!

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ubilo ga sjedenje

On nije normalan. I ja igram nekad, al stvarno nevidim šta je tolko zanimljivo igrat po cijeli dan...ccc.. sam si je kriv

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ubilo ga sjedenje

Bilo je danas i na Novoj TV ova vjest. Sad će naše dežurne institucije počet pričat gluposti. A i oni sami vise po fejsu.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ubilo ga sjedenje

ja sam na računalu oko sat vremena dnevo više manje, ali imam čudan osjećaš kada sam malo duže pa odem vani na zrak.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Ubilo ga sjedenje
Praetorian1 kaže...

Bilo je danas i na Novoj TV ova vjest. Sad će naše dežurne institucije počet pričat gluposti. A i oni sami vise po fejsu.

Super, sad ce mi djed iscupat mozak kad slijedeci put kod njega sjednem za komp.   Ovo + onaj norvezanin= velika vijest za.institucije. Grozno.

Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali.
17 godina
Ubilo ga sjedenje

Ne mogu više od 3h u komadu, moram se ići ustati da se po*erem, pojedem ili popijem nešto. Btw, najduže do kad sam igrao je do 01:00 jer me ne privlači cjelonoćno igranje...

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ubilo ga sjedenje

Nisam sposoban sjedit pola sata da ne promjenim položaj, da me ne počne češat šupak od znoja u ovoj kožnatoj stolici. Sad sam se spasio otkako sam probio USB na TVu pa mogu gledat filmove na njemu, jer 2 sata gledat film pred malim ekranom laptopa, u jeftinoj neergonomskoj stolici je ubitačno. Nije me briga jer se svaki dan ispucam na stolnog tenisa, sve skupa igram 4h dnevno na stolnog, 3h laptop.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ubilo ga sjedenje

Jel se dr.anje ubraja u tjelovježbu?

:)

1 0 hvala 0
14 godina
alexspalato kaže...

Jel se dr.anje ubraja u tjelovježbu?

Naravno.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
14 godina
neaktivan
Ubilo ga sjedenje

Onda netrebam brinuti

Life is a bitch.
Moj PC  
14 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ubilo ga sjedenje

Cito sam na internetu neki tenejder igro 12 sati na xbox360 i sutradan isto tako 12 sati igranja i strefio ga infarkt

HIT
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HITboy kaže...

Cito sam na internetu neki tenejder igro 12 sati na xbox360 i sutradan isto tako 12 sati igranja i strefio ga infarkt

ja sam wow pod praznicima igrao 15 sati u komadu, kad se probudim nastavim, i tako cijele praznike... fala bogu neigram tu igru vec par godina, al potratio sam 5 godina za njime.. posljedice su se svele na par posjeta kiropraktičaru zbog leđa

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 17:47 (munjovoz).
14 godina
neaktivan
Zato ja uzmem laptop, odem biciklom do nekog parka ili kad zade sunce do lukobrana (grad rijeka) i tamo programiram po 4-5 sati koliko mi baterija traje :) pa nazad doma bajkom.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice