TeamSpeak 3 problem

poruka: 4
|
čitano: 2.701
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
TeamSpeak 3 problem

Imam problema kod igranja CS-a 1.6 da kad se počnem razgovarati odma mi ping poraste na 180 i povečava se. Imam Win 7 64 bitnu verziju, a dok kod 32 bitne verzije kod prijatelja radi to bez problema. Probao sam sve mouče kombinacije na netu što se tiče mijenjanja i dodavanja u registry-u al ništa nije pomoglo. Ako neko ima još kakvu ediju molio bih za pomoč.

Unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
15 godina
RE: TeamSpeak 3 problem
Neznam koju vezu imas, ali nebi ti toliko smijelo utjecat na ping. Pokusaj sa nekim low latency voice programima poput mumblea i vidi kako ti se ponasa. Takodjer, pokusaj u nekoj drugoj igri.

Nekako sam siguran da nije do x86/x64 verzija.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
TeamSpeak 3 problem

Ma stvar je u tome da mi frend ima teamspeak 3 server pa se na njega spaamo da možemo međusobno razgovarat kod clan warova na cs-u, tak da moram baš njega koristiti, makar bi mogao sprobati neki drugi program tolko to da vidim šta se bude događalo onda. Thx

0 0 hvala 0
15 godina
RE: TeamSpeak 3 problem
Sve jedno nebi to smio bit onda problem. Njemu bi trebao ping biti velik, a ne tebi. Vidi u nekoj drugoj igri i budi na ts. Tako ces znat. Isto tako, pa rentajte neki voice server, to je toliko jeftino da se ne moras zajefrkavat okolo. Imas na VeryGames recimo. ja tamo imam Mumble server za tipa 5€/mj za 15 slotova. XD
ptspclan.com | visit us ^^
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice