Štekaju nove igre

poruka: 11
|
čitano: 2.270
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem, problem!

Pozdrav svima!

Imam jedan problem koji me jako muci, neke igrice (pogotovo sad novije) mi uzasno puno stekaju, a s obzirom na moju konfiguraciju kompjutera nebi trebale štekat..pa ako zna netko mozda riješenje za ovaj problem? Hvala unaprijed :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem, problem!

Koje točno igre i na kojoj rezoluciji igraš i na kojim detaljima? I taj procesor je dobar, ali je već stariji...

13 godina
neaktivan

Fifa 2012, Need for speed shift, i Pro evolution soccer 2011...PES sam probao smanjit detalje i rezoluciju i opet isto...procesor je star 2 i nesto godine sad da :(

16 godina
neaktivan

update-aj drivere za graficku, update-aj igre... i to bi trebalo biti to...

...
14 godina
neaktivan
martin1919 kaže...

Fifa 2012, Need for speed shift, i Pro evolution soccer 2011...PES sam probao smanjit detalje i rezoluciju i opet isto...procesor je star 2 i nesto godine sad da :(

ti si ga kupio pred 2 god.. neznaci da je tad bio aktualan.. ja bi reko nekih 7-8 god(ispravite me ako grijesim)

xfact
14 godina
martin1919 kaže...

Pozdrav svima!

Imam jedan problem koji me jako muci, neke igrice (pogotovo sad novije) mi uzasno puno stekaju, a s obzirom na moju konfiguraciju kompjutera nebi trebale štekat..pa ako zna netko mozda riješenje za ovaj problem? Hvala unaprijed :D

PA naravno da ti štekaju kada imaš athlona 64 

16 godina
=xfact= kaže...
martin1919 kaže...

ti si ga kupio pred 2 god.. neznaci da je tad bio aktualan.. ja bi reko nekih 7-8 god(ispravite me ako grijesim)

Taj procesor je bio aktualan prije negdje 5-6 godina.

17 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...

Imam ga u drugom računalu sa 4670 Radeonkom i vrti novije igre na medium detaljima na 1280x1024 tako da ta tvoja tvrdnja nema pokriće.

Autoru teme:

Updejtaj sve drivere, provjeri temperature, defragmentiraj disk...

World Championships: 7, GP started: 284, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,501
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Ivanjino96 kaže...

Imam ga u drugom računalu sa 4670 Radeonkom i vrti novije igre na medium detaljima na 1280x1024 tako da ta tvoja tvrdnja nema pokriće.

Autoru teme:

Updejtaj sve drivere, provjeri temperature, defragmentiraj disk...

Kada sve to uradiš, javi rezultate .

13 godina
neaktivan

Rezultati se nisu promjenili nažalost, savjetovat cu se u u nekoj trgovini, buduci da je trgovina gdje je moj kompjuter sastavljen propala...

11 godina
Štekaju nove igre

Pozdrav!

Od kada sam stavio win 10 igra koja na win 7 nije štekala sada šteka! Prije je bilo Win 7 i Gtx 570, i sve je štimalo! Sada je win 10 i Gtx 1060 G X 6gb i šteka! Reinstalirao sam Win 10, i igru i opet ista stvar! Sve je ažurirano, driveri i win 10, tako da ne kužim gdje je caka, da nije grafa defektna? 

Rijesio sam stvar, stekalo je radi neta, sada igram na gradskom wifi i sve 5. lp!

Život je jednostavan ne treba komplicirati! ;))
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 9:40 (veseli007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice