Pozdrav svima!
Imam jedan problem koji me jako muci, neke igrice (pogotovo sad novije) mi uzasno puno stekaju, a s obzirom na moju konfiguraciju kompjutera nebi trebale štekat..pa ako zna netko mozda riješenje za ovaj problem? Hvala unaprijed :D
Pozdrav svima!
Imam jedan problem koji me jako muci, neke igrice (pogotovo sad novije) mi uzasno puno stekaju, a s obzirom na moju konfiguraciju kompjutera nebi trebale štekat..pa ako zna netko mozda riješenje za ovaj problem? Hvala unaprijed :D
Koje točno igre i na kojoj rezoluciji igraš i na kojim detaljima? I taj procesor je dobar, ali je već stariji...
Fifa 2012, Need for speed shift, i Pro evolution soccer 2011...PES sam probao smanjit detalje i rezoluciju i opet isto...procesor je star 2 i nesto godine sad da :(
update-aj drivere za graficku, update-aj igre... i to bi trebalo biti to...
Fifa 2012, Need for speed shift, i Pro evolution soccer 2011...PES sam probao smanjit detalje i rezoluciju i opet isto...procesor je star 2 i nesto godine sad da :(
ti si ga kupio pred 2 god.. neznaci da je tad bio aktualan.. ja bi reko nekih 7-8 god(ispravite me ako grijesim)
Pozdrav svima!
PA naravno da ti štekaju kada imaš athlona 64
ti si ga kupio pred 2 god.. neznaci da je tad bio aktualan.. ja bi reko nekih 7-8 god(ispravite me ako grijesim)
Taj procesor je bio aktualan prije negdje 5-6 godina.
Imam ga u drugom računalu sa 4670 Radeonkom i vrti novije igre na medium detaljima na 1280x1024 tako da ta tvoja tvrdnja nema pokriće.
Autoru teme:
Updejtaj sve drivere, provjeri temperature, defragmentiraj disk...
Imam ga u drugom računalu sa 4670 Radeonkom i vrti novije igre na medium detaljima na 1280x1024 tako da ta tvoja tvrdnja nema pokriće.
Autoru teme:
Updejtaj sve drivere, provjeri temperature, defragmentiraj disk...
Kada sve to uradiš, javi rezultate .
Rezultati se nisu promjenili nažalost, savjetovat cu se u u nekoj trgovini, buduci da je trgovina gdje je moj kompjuter sastavljen propala...
Pozdrav!
Od kada sam stavio win 10 igra koja na win 7 nije štekala sada šteka! Prije je bilo Win 7 i Gtx 570, i sve je štimalo! Sada je win 10 i Gtx 1060 G X 6gb i šteka! Reinstalirao sam Win 10, i igru i opet ista stvar! Sve je ažurirano, driveri i win 10, tako da ne kužim gdje je caka, da nije grafa defektna?
Rijesio sam stvar, stekalo je radi neta, sada igram na gradskom wifi i sve 5. lp!