Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.334.403
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Steam - pitanja i odgovori
Haker_x kaže...

Jel iko uspio da skine Steam na svoj WP ? U mene na L630 ga nema na Trgovini, a ovako na stranici piše da aplikacija ne radi na mom telefonu.

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/app/9nblggh4x7gm

Ako ti treba samo za trade i takve sitnice, ja koristim Unofficial Steam Authenticator. Radi bez greške na WP kad stavljam trading cards na market.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
neaktivan
Micek kaže...
Haker_x kaže...

Jel iko uspio da skine Steam na svoj WP ? U mene na L630 ga nema na Trgovini, a ovako na stranici piše da aplikacija ne radi na mom telefonu.

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/app/9nblggh4x7gm

Ako ti treba samo za trade i takve sitnice, ja koristim Unofficial Steam Authenticator. Radi bez greške na WP kad stavljam trading cards na market.

Nebih da se logujem na steam u nekoj aplikaciji koju je neko treći napravio, proradilo je skeniranjem QR koda, samo se skenira i odmah otvori steam na marketu, samo install i to je to.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/windowsphone-opcenito/171719.aspx?page=526&jumpto=5077569&sort=asc&view=flat

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
14 godina
Steam - pitanja i odgovori

Opet neka nova glupost od strane Steama? Želim kupiti igru, on meni veli da nemam dosta para na "Steam računu", ali da će on meni uzeti sve s tog računa a ostatak da platim preko Vise. Ja hoću platiti samo s karticom (full cijenu) a ne pol s karticom, al pol sa njihovog računa. Ne želim da mi se uzimaju novci s tog njihovog računa. Ne vidim način da odaberem plaćanje samo karticom.

EDIT: Riješeno, kad se ide "back" onda ponudi način plačanja, očito imaju neke probleme pa se taj korak preskočio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2016 21:10 (Promster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Promster kaže...

Opet neka nova glupost od strane Steama? Želim kupiti igru, on meni veli da nemam dosta para na "Steam računu", ali da će on meni uzeti sve s tog računa a ostatak da platim preko Vise. Ja hoću platiti samo s karticom (full cijenu) a ne pol s karticom, al pol sa njihovog računa. Ne želim da mi se uzimaju novci s tog njihovog računa. Ne vidim način da odaberem plaćanje samo karticom.

unsei podatke kartice, imas kasnije pise ti steam wallet i card i di ti pise steam wallet imas change, probaj to na karticu stavit 

12 godina
neaktivan
b00 kaže...

za kaj služe Trading cards? kaj napravit sa time? pretvorit u gem, koji služi čemu?

trading cards služe za craftanje bedževa. dok igraš igru, nakon nekog vremena provedenog u igri, dobit ćeš karticu. maksimalan broj kartica koje možeš dobit dok igraš = broj kartica koje ima igra podijeljeno s 2, s tim da ako igra ima neparan broj kartica zaokružiš rezultat na veći broj. ostale kartice moraš ili trejdat sa prijateljima ili kupit sa marketa. kad imaš sve kartice u setu, složiš bedž. sad imaš bedž neke igre lvl 1, uz to ćeš u inventoryju dobit neki steam background vezan uz temu te igre, i neki emoticon isto vezan uz tu igru. možeš kupit ili trejdat te iste kartice i složit bedž lvl 2, i tako sve do 5, što je maksimalan broj levela bedža, osim foil bedževa koji imaju samo 1. imaš na profilu "badges" klikneš tamo i vidiš progress bedževa. e sad, svaki put kad skraftaš bedž dobiješ 100 steam xp-a, i to je zapravo način na koji dižeš steam level. svaki put kad se digneš jedan level dobit ćeš neki kod sa popustom na neku igru (obično su takve igre ionako jeftine i loše), maksimalan broj prijatelja ti se poveća za 5 možda još koja sitnica, zaboravio sam više... e da, svakih 10 levela dobiješ slot za neki showcase, tipa omiljena igra, screenshot showcase, favorite group i slične pizdarije.

17 godina
neaktivan
sage kaže...

Da pokrenuo sam igru, ali kao singleplayer ne mogu igrati ovu modernu verziju batllefilda tako reč. Mislim http://store.steampowered.com/app/24960/ na ovom linku su fino stavili trailere i slike od "moderne verzije" batllefielda i nisam prilikom kupnje odabrao verziju vietnam.

Nemam pojma šta trebam napraviti, mogu neki screenshot staviti ako netko zna nešto, ne mogu vjerovat da su oni namjerno podvalili slike, a vamo kad downlodaš igru potpuno drugu verziju igre dobiješ.

Prva, tj. uvodna misija SP-a se odvija u drugom svjetskom ratu na nekom japanskom otoku... Poslje toga je "moderna" kampanja. Ne postoji Vietnam singleplayer.

9 godina
neaktivan
Momci imam pitanje?
Dal je moguće sa steam acc prebaciti novce na tekući..

0 0 hvala 0
14 godina
Mika122 kaže...
Momci imam pitanje?
Dal je moguće sa steam acc prebaciti novce na tekući..

Ne na jednostavan način.

Eventualno možeš s nekim dogovoriti da mu kupiš igru/item na Steamu, a on ti uplati pare na tekući.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina

društvo imam pitanje za steam, brat ima na svom accountu hrpu igara, i on ih je sad podijelio samnom, instalirao sam gta 5 i fallout 4 i ne mogu pokrenuti nijednu igru, kliknem na ikonu igre i odvede me na stranicu te igre na steamu i nudi mi da ju kupim, jel zna netko što treba napraviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Cansee kaže...

društvo imam pitanje za steam, brat ima na svom accountu hrpu igara, i on ih je sad podijelio samnom, instalirao sam gta 5 i fallout 4 i ne mogu pokrenuti nijednu igru, kliknem na ikonu igre i odvede me na stranicu te igre na steamu i nudi mi da ju kupim, jel zna netko što treba napraviti?

Dal su to jedine igre koje ti ne rade preko sharea? Nisam sad 100% siguran, ali mislim da neke igre ni ne možeš shareati. Konkretno GTA 5 traži Rockstar social club login bez obzira što je kupljen preko Steama, pa ga to muči. Za Fallout nisam siguran što bi moglo biti. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Hexfire kaže...
Cansee kaže...

Dal su to jedine igre koje ti ne rade preko sharea? Nisam sad 100% siguran, ali mislim da neke igre ni ne možeš shareati. Konkretno GTA 5 traži Rockstar social club login bez obzira što je kupljen preko Steama, pa ga to muči. Za Fallout nisam siguran što bi moglo biti. 

sad mi fallout odjednom radi, gta i dalje neće, jel misliš da ću to moći nekako riješiti ili ću si morati kupiti igru posebno?

14 godina
Cansee kaže...

sad mi fallout odjednom radi, gta i dalje neće, jel misliš da ću to moći nekako riješiti ili ću si morati kupiti igru posebno?

Možda postoji neka fora da instaliraš direktno preko Rockstar Social Cluba, da ne ide preko Steama? Možda da instaliraš na svoj komp preko burazovog accounta pa ručno pokrećeš igru preko exe? Eventualno da ti buraz da podatke od svog accounta dok ne odigraš GTA, a on neka igra svoje igre preko tvog accounta.

Ali ja ti sve to pričam onako po sjećanju što se tiče tih igara koje imaju dupli DRM, ne znam ti ništa iz prve ruke. Možda se javi još netko sa više iskustva.

11 godina

Bok!

Trebam pomoč, kada igram COD Ghost, nemogu ništa pisati niti govoriti, dok kod drugih igra sve je uredu. Išao sam u opcije microfon i sve štima, ali u igri ništa! Uopče nema trakice za pisati, pa se pitam dali trebam reinstalirati igru ili šta drugo?? Driveru su u redu, jer da nisu nebi u drugim igrama bilo sve Ok! Ako netko zna😢😊😊

P.S.

Pronašao sam, pa ako nekom bude trebalo, tipke: Z+default: glasovna poruka!

: T+Y+default: pisana poruka!

neznam dali je to za sve igre ali za COD Ghosts, to je to LP 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 9:16 (veseli007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
veseli007 kaže...

Bok!

Trebam pomoč, kada igram COD Ghost, nemogu ništa pisati niti govoriti, dok kod drugih igra sve je uredu. Išao sam u opcije microfon i sve štima, ali u igri ništa! Uopče nema trakice za pisati, pa se pitam dali trebam reinstalirati igru ili šta drugo?? Driveru su u redu, jer da nisu nebi u drugim igrama bilo sve Ok! Ako netko zna😢😊😊

P.S.

Pronašao sam, pa ako nekom bude trebalo, tipke: Z+default: glasovna poruka!

: T+Y+default: pisana poruka!

neznam dali je to za sve igre ali za COD Ghosts, to je to LP 

Provijerio sam, za glasovne poruke može samo Z, a za pisane Y, još bolje pošti ne igram tipkovnicom! Lp

11 godina
neaktivan

pozdrav ljudi, zanima me koje igrice se uopce mogu igrat u offline modu znaci da u isto vrijeme istu igru igra dvoje ljudi s razlicitih racunala. Football manager moze to znam i sad uzeo pes 2016 i nemrem bez online moda a ak sam u online frend nemre igrat. gdje se to moze saznat da ne kupujem igrice a nemogu na drugom racunalu igrat u isto vrijeme. oprostite ak pitam isto pitanje drugi put nisam naso odgovor hvala :D

0 0 hvala 0
17 godina

pretpostavljam da je pitanje bilo več, al ljen sam tražit, naime krepo mi smatphone na kojem mi je bio steam autentifikator :), dal postoji neko riješenje za to ne pc-u?

hvala!!

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pitanje, ako mi frend femili sharea cod mw3, mogu li ja igrati multy?

0 0 hvala 0
16 godina
SnakeEyes kaže...

Imam 2 accounta (povezana sa family share) i na 2. mi je bio cod mw3 i nisam mogao raditi share s tom igrom na prvi account. Dio igara ne ulazi u family share, npr: Amnesia, Binary Domain, Condemned itd... Od 126 igri koje imam na 2 accountu, 95 ih mogu dijeliti.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
neaktivan
SnakeEyes kaže...

Možeš, ali frend ne bi smio biti ni u kojoj igri. Dakle ako ti igraš neku igru koju ti je on sherao i onda frend pokrene neku igru, tebi će steam izbaciti poruku

da je taj frend pokrenuo igru i da imaš 5 min da izađeš iz svoje igre.

Druga situacija, ukoliko frend igra neku igru, ti uopće ne možeš pokrenuti niti jednu igru koju ti je on sherao.

11 godina
neaktivan

Pitanje, previse je poruka i tesko mi je traiti bas ovo pitanje ali jako me zanima.

sto je sa kupnjom preko steama u kunama.

Ako u banci uplatimo kune na karticu kakvu tecajnu ratu ima steam za kune, nigdje nmg naci. Ili triban na karticu eure uplacivati?? Pomoc sta prije pls.

Rođen sam kao vrlo mlad.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NoGoodPanda kaže...

Pitanje, previse je poruka i tesko mi je traiti bas ovo pitanje ali jako me zanima.

sto je sa kupnjom preko steama u kunama.

Ako u banci uplatimo kune na karticu kakvu tecajnu ratu ima steam za kune, nigdje nmg naci. Ili triban na karticu eure uplacivati?? Pomoc sta prije pls.

Uplatiš kune na svoj žiro račun za kojeg imaš Visa Electron karticu i to je to. A što se tiče konverzije, pretpostavljm da to radi banka po svom tečaju. Nije da sam se ikad s tim opterećivao.

11 godina
neaktivan

Evo opet ja, idem kupiti igru, GTA5 jer je sad na snienju i ovo mi izbacuje, kartica je nova i na njoj ima para a sta je ovo?

Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again.

.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NoGoodPanda kaže...

Evo opet ja, idem kupiti igru, GTA5 jer je sad na snienju i ovo mi izbacuje, kartica je nova i na njoj ima para a sta je ovo?

Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again.

Visa Electron ili neka druga kartica? Koja banka?

Ako si siguran da je kartica ispravna, imaš dovoljno para i prije je sve bilo uredno jedino ti preostaje da provjeriš u banci gdje je problem.

11 godina
neaktivan

HPB, VISA neka za mlade. Nepostoji neko drugo rjesenje, dns san isa uplatiti u baci novce pa mi je tlaka ici svaki dan u banku.

EDIT : a ovo mi je prvi put da koristim karticu pise nesto da treba promjeniti lozinku al ja ne znam, pa ako moze pomoc kakva. karticu sam napravio ima par dana i ovo je 1. put da je koristim, sto da uradim, treba je aktivirati ili?

.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 12:57 (NoGoodPanda).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NoGoodPanda kaže...

HPB, VISA neka za mlade. Nepostoji neko drugo rjesenje, dns san isa uplatiti u baci novce pa mi je tlaka ici svaki dan u banku.

EDIT : a ovo mi je prvi put da koristim karticu pise nesto da treba promjeniti lozinku al ja ne znam, pa ako moze pomoc kakva. karticu sam napravio ima par dana i ovo je 1. put da je koristim, sto da uradim, treba je aktivirati ili?

Nemam iskustva s HPB-om, ali pretpostavljam da i njihove kartice normalno rade sa online plaćanjem.

Kartice od ZABE moram svaki put aktivirati putem aplikacije internet bankarstva nakon što mi dođu doma. Možda je takva situacija i kod tebe? Eventualno da nazoveš korisničku podršku ili pošalješ mail da ti provjere da li je kartica aktivirana, ako ti je tlaka ići opet u banku. Ili ako imaš pristup internet bankarstvu da tamo provjeriš ima li opcija za aktivaciju kartice.

Ili u krajnjem slučaju provjeriti da li kartica radi negdje drugdje. Recimo uzeti neki Humble bundle za 1$ čisto da vidiš da li tamo radi.

16 godina
neaktivan

Bez pitanja u banci nećeš znati ništa. A ne moraš ići, nazovi ih i pitaj.

No vjerujem kako je banka stavila ograničenje na tu vrstu kartica koju ti imaš.

Kod nas u BiH recimo visa electron hypo banke ima ograničenje za plaćanje preko interneta...

11 godina
neaktivan

nista nije bilo ogranicenja ja sam zbrkao pise na kartici 8/19 i ja sam karticu dobija 19/8 i mislija san da vrijedi do 19/8/2017 i stavlja bi 8 2017 umjesot 8/2019 i zato mi nije dalo da ista kupim

.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

jel iko imao ovakav problem: na steamu mi je addan broj mobitela koji nije u funkciji, a treba mi onaj authenticator , sms code šalju na taj broj... a nemogu niti prominit broj jer i za to treba sms na onaj stari broj.  ima li rješenje za to?

RAMPAGE

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Toni RAZOR kaže...

jel iko imao ovakav problem: na steamu mi je addan broj mobitela koji nije u funkciji, a treba mi onaj authenticator , sms code šalju na taj broj... a nemogu niti prominit broj jer i za to treba sms na onaj stari broj.  ima li rješenje za to?

ja bas imam,slao ticket supportu kazu da tribas ili dat broj kartice s kojom si kupovao,screenshot sa paypala,screenshot sa paysafecarda ili rukom napisati broj ticketa na fizicku kopiju igre koju imas da in dokazes da je tvoj acc

17 godina

Fcuk, jel vam radi Steam? :) 14.09.2016. 18:20 dead as a duck.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice