Svaki sale na Steamu (dnevni, tjedni, ljetni, zimski, božićni...), i sve druge akcije počinju u 19 sati po našem vremenu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Počeo Steam Summer Sale
Počeo Steam Summer Sale
I steam je odma pao :)))
malo izbacuje neki error An error occurred while processing your request.
Reference #97.d16a1db8.1466701441.f7e26f8
Ako može preporuke koje igre najbolje kupit, da se napravi profit prodajom giftova. ETS, Payday, cs go, (Hotline Miami 1+2) ?
Moze preporuka za ETS 2, za sada imam Scandinavia te Going East DLC
Hvala
može neko objasniti koja je poanta trading karata? sad sam tijekom sale dobia 2 pa šta da radim s tim?
može neko objasniti koja je poanta trading karata? sad sam tijekom sale dobia 2 pa šta da radim s tim?
craftas si badge da si podignes broj exp-a (tvoje ime u steam appu -> badges), a s time i level profila, ili ih prodas
danas kupim ovu igru http://store.steampowered.com/app/24960/ batllefield bad company 2 a steam mi downlodao batllefield bad company 2 vietnam koju nisam zapravo kupio. Jeli moguće da su napravili prevaru. Pazio sam prilikom kupnje, nisam izabrao verziju BBC2 Vietnam. Šta je moguće napraviti da se to ispravi?
danas kupim ovu igru http://store.steampowered.com/app/24960/ batllefield bad company 2 a steam mi downlodao batllefield bad company 2 vietnam koju nisam zapravo kupio. Jeli moguće da su napravili prevaru. Pazio sam prilikom kupnje, nisam izabrao verziju BBC2 Vietnam. Šta je moguće napraviti da se to ispravi?
Pa jesi pokrenuo igru i probao igrati BC2 i Vietnam. Jer mislim da svima skine vietnam bez obzira dal imaju ili ne, a kad upišeš kod tek onda možeš igrati na serverima sa vietnamom. Kažem mislim, nisam 100% siguran.
Da pokrenuo sam igru, ali kao singleplayer ne mogu igrati ovu modernu verziju batllefilda tako reč. Mislim http://store.steampowered.com/app/24960/ na ovom linku su fino stavili trailere i slike od "moderne verzije" batllefielda i nisam prilikom kupnje odabrao verziju vietnam.
Nemam pojma šta trebam napraviti, mogu neki screenshot staviti ako netko zna nešto, ne mogu vjerovat da su oni namjerno podvalili slike, a vamo kad downlodaš igru potpuno drugu verziju igre dobiješ.
Da pokrenuo sam igru, ali kao singleplayer ne mogu igrati ovu modernu verziju batllefilda tako reč. Mislim http://store.steampowered.com/app/24960/ na ovom linku su fino stavili trailere i slike od "moderne verzije" batllefielda i nisam prilikom kupnje odabrao verziju vietnam.
Nemam pojma šta trebam napraviti, mogu neki screenshot staviti ako netko zna nešto, ne mogu vjerovat da su oni namjerno podvalili slike, a vamo kad downlodaš igru potpuno drugu verziju igre dobiješ.
Ne kužim. Pa Vietnam je ekspanzija za BC2, ako imaš Vietnam onda imaš i BC2. Tako da probaj prebaciti na vietanm i probaj dali možeš igrati MP na nekom serveru. Vietnam SP nema.
Ne mozes igrati Vietnam ako nemas BC2, a obrnuto moze. Kao sto Kuky kaze Vietnam je samo DLC.
Imam ovo kad upalim igru. Ja sam mislio kao singleplayer tu modernu verziju, ali ima samo taj vietnam, dok online ima taj moderni ali nije mi to to. Msilio sam da je to sve isto jedna verzija i za singleplayer i multiplayer al očito nije.
Edit: kupljeno ovo
Imam ovo kad upalim igru. Ja sam mislio kao singleplayer tu modernu verziju, ali ima samo taj vietnam, dok online ima taj moderni ali nije mi to to. Msilio sam da je to sve isto jedna verzija i za singleplayer i multiplayer al očito nije.
Haha pa to je to. To je screen od "obicnog" BC2, a kad stisnes lijevo tamo na Vietnam, prebaci te na to, ali moras imati kupljen i taj DLC da bi mogao igrati (samo MP).
A BC2 bi trebao moci i single i multi.
Znači tako samo MP..

trebali bi...

vracaju puni iznos, samo moras cim prije to jer sam vidio da si sad nedavno kupio, ne znam kolko je rok da zatrazis refund

ljudi imam ovakav problem na stimu : naime na stimu za sigurnost imam ukucan broj koji se ne koristi a za promjenu broja ili bilo šta drugo treba se poslat sms sa kodom na taj stari broj. ima li neki drugi naćin za promjenu broja na stimu?
ljudi imam ovakav problem na stimu : naime na stimu za sigurnost imam ukucan broj koji se ne koristi a za promjenu broja ili bilo šta drugo treba se poslat sms sa kodom na taj stari broj. ima li neki drugi naćin za promjenu broja na stimu?
javi se službi za korisnike i tražit će te broj kreditne sa kojom su kupovane igre, neki cd-key od igara itd. da dokažeš kako si ti vlasnik accounta. i tada će ti obrisati stari broj telefona da možeš namjestiti novi

zanima me kako mogu pohranjivati u cloud rezultate (save) odnosno da imam "sve spremljeno" ukoliko mi računalo "krahira".......
da ne prelazim sve iz početka odnosno s 0
zanima me kako mogu pohranjivati u cloud rezultate (save) odnosno da imam "sve spremljeno" ukoliko mi računalo "krahira".......
da ne prelazim sve iz početka odnosno s 0
1. Steam -> Settings -> Cloud: Označi "Enable Steam cloud synchronization..."
2. Desni klik na ikonu instalirane igre u Libraryu i provjeri da li ti je označen "Enable Steam cloud synchronization for /ime igre/".
Save Location za igru: Steam\userdata<steamid>\broj određene igre\remote
level profila mi stvarno nebi treba značit ništa pa onda da pitam vezano za prodaju, na koji račun sjedaju ti novci, pošto ja kupujem priko paypala? je li trebam šta dodatno namistiti
Novci sjedaju na steam balance na tvom accountu
za kaj služe Trading cards? kaj napravit sa time? pretvorit u gem, koji služi čemu?
A problem je bio kliknuti na "Learn more here" upravo tu di piše da ih pretvoriš u gemove pa da vidiš čemu služe?!?
Pošalji ti to sve što imaš meni. :D
Jel iko uspio da skine Steam na svoj WP ? U mene na L630 ga nema na Trgovini, a ovako na stranici piše da aplikacija ne radi na mom telefonu.