Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.339.547
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Steam - pitanja i odgovori

EDIT:riješio sam

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2016 16:51 (Jurassic Park).
12 godina
odjavljen
Steam - pitanja i odgovori

Da li postoji mogućnost da se nađe lista svih igara koje imam u vlasništvu ? 

.......
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Silwncer kaže...

Da li postoji mogućnost da se nađe lista svih igara koje imam u vlasništvu ? 

Ne kužim. Ono što ti je u library je u "tvom vlasništvu".

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan

Pa u LIBRARY-u je sve kaj si kupio ili dobio.

Također ako klikneš na svoj username gore desno i ideš na Account Details možeš tamo provjeriti "View purchase history" i "View licenses and product key activations". To su liste transakcija, aktiviranih keyeve i kupljenih igara.

12 godina
odjavljen

E na to sam mislio 

.......
13 godina

Bok svima ponovo,

Kao što ste mogli vidjeti iz mog prijašnjeg posta imam pitanje vezano uz Steam za koji sam mislio da sam riješio,ali očigledno nisam.

Naime,imam PC koji je na servisu(najvjerojatnije crkla MBO) na koji imam instaliran Metal Gear 5  i na kojem sam prešao većinu igre.

Kada sam učitao stari savegame na laptopu (Cloud),igra mi je zbrisala 12% kojih sam prešao.

Sad me zanima ako pređem kojih 10% na laptopu,kako da taj savegame prebacim na stolni PC i nastavim/završim igru tamo?

Svaki komentar je i više nego dobrodošao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Jurassic Park kaže...

Bok svima ponovo,

Kao što ste mogli vidjeti iz mog prijašnjeg posta imam pitanje vezano uz Steam za koji sam mislio da sam riješio,ali očigledno nisam.

Naime,imam PC koji je na servisu(najvjerojatnije crkla MBO) na koji imam instaliran Metal Gear 5  i na kojem sam prešao većinu igre.

Kada sam učitao stari savegame na laptopu (Cloud),igra mi je zbrisala 12% kojih sam prešao.

Sad me zanima ako pređem kojih 10% na laptopu,kako da taj savegame prebacim na stolni PC i nastavim/završim igru tamo?

Igra je instalirana na kompu il laptopu, svejedno je i ima fail "saved games" il kako već i njega tribaš kopirat. Neke igre spremaju u mapu dokumenti neke u igre a neke u program fails di je instalirana, to sam moraš nać.

Barem sam ja tako pribaciva.

16 godina
Jurassic Park kaže...

Bok svima ponovo,

Našao sam (barem se nadam) gdje Steam ima Save Location za tu igru: Steam\userdata<steamid>\311340\remote

Izvor 1 i Izvor 2.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
13 godina
Micek kaže...
Jurassic Park kaže...

Bok svima ponovo,

Našao sam (barem se nadam) gdje Steam ima Save Location za tu igru: Steam\userdata<steamid>\311340\remote

Izvor 1 i Izvor 2.

Puno hvala,provjerio sam save location i tamo je :)

14 godina

Pozdrav,

zanima me jedna stvar pa se nadam kako će te mi znati pomoći.

Naime pri svoje STEAM korisničkom računu imam ETS 2 i ATS igrice simulacija.

Pošto je za ATS izašla aktulna 1.3 public beta, kao i većina želio sam je preuzeti.

No kada sam otišao na nju te desnim klikom na "Properties" pa potom na "Betas" te odabrao public beta 1.3" imam otvoreno polje za upisivanje koda.

Sada mene zanima što je taj kod odnosno gdje se može naći, a ista ta situacija mi se dešava i pri ETS 2 igrici.

U nastavku stavljam dvije fotke o čemu se radi

0 0 hvala 0
12 godina
Gale92 kaže...

Pozdrav,

zanima me jedna stvar pa se nadam kako će te mi znati pomoći.

Naime pri svoje STEAM korisničkom računu imam ETS 2 i ATS igrice simulacija.

Pošto je za ATS izašla aktulna 1.3 public beta, kao i većina želio sam je preuzeti.

No kada sam otišao na nju te desnim klikom na "Properties" pa potom na "Betas" te odabrao public beta 1.3" imam otvoreno polje za upisivanje koda.

Sada mene zanima što je taj kod odnosno gdje se može naći, a ista ta situacija mi se dešava i pri ETS 2 igrici.

U nastavku stavljam dvije fotke o čemu se radi

Ma nista to, imamo i mi to, to je kao neki ''early acess''.. to ostavi sad kako je i sve 5.

Battleog - 191silvinjo
14 godina
hahhaajaads kaže...

Ma nista to, imamo i mi to, to je kao neki ''early acess''.. to ostavi sad kako je i sve 5.

znači ne mogu skinut beta 1.3 dok ne bude "dostupniji" ili ?

Odnosno jel za nas Hrvate još nedostupan?

12 godina
Gale92 kaže...
hahhaajaads kaže...

znači ne mogu skinut beta 1.3 dok ne bude "dostupniji" ili ?

Odnosno jel za nas Hrvate još nedostupan?

kako je nedostupan kad ti gore pise da vec imas 1.3 public beta.. :P

Battleog - 191silvinjo
9 godina
neaktivan

Pozdrav,

je li netko od Vas upoznao Steamov limit za listing? Naime, kada dosegnete 200 listinga sustav vas blokira i morate im dostaviti vaše privatne informacije. E sada mene zanima, je li postoji mogučnost da mi porezna (ili koja već ustanova) dostavi račun koji bi trebalo podmiriti ili postoji neki novčani limit, recimo 100€ pa od tad tek nastupaju ''problemi''.

Hvala i pozdrav.

0 0 hvala 0
17 godina
hahhaajaads kaže...

kako je nedostupan kad ti gore pise da vec imas 1.3 public beta.. :P

ne da ima, nego je to odabrano u cemu zeli sudjelovati.

Nemam nikakvog iskustva s betama, ali provjeri na njihovom discussionu sto kazu o tome, kako dobiti pristupni kljuc za betu. Mozda je to zatvoreno beta testiranje, pa se moras posebno prijavit kod njih i dobit kljuc od njih.

14 godina
denix kaže...

Nemam nikakvog iskustva s betama, ali provjeri na njihovom discussionu sto kazu o tome, kako dobiti pristupni kljuc za betu. Mozda je to zatvoreno beta testiranje, pa se moras posebno prijavit kod njih i dobit kljuc od njih.

ma koja privatna, pa ništa nisam dirao po STEAM, posljednja beta mi se normalno preuzela i instalirala, ne kužim zašto bi sada bilo problema..........

12 godina

Pa, moozda zato sto sada pravis famu zbog pass ...

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/american-truck-simulator/4970436.aspx

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
suMaper kaže...

Pa, moozda zato sto sada pravis famu zbog pass ...

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/american-truck-simulator/4970436.aspx

pa imam polje za lozinku, ne znam o čemu se tu radi 

12 godina

To je za: " ... to unlock private betas "
a ti zelis (i treba): " 1.3 public_beta "

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
StipeSCH kaže...

Pozdrav,

je li netko od Vas upoznao Steamov limit za listing? Naime, kada dosegnete 200 listinga sustav vas blokira i morate im dostaviti vaše privatne informacije. E sada mene zanima, je li postoji mogučnost da mi porezna (ili koja već ustanova) dostavi račun koji bi trebalo podmiriti ili postoji neki novčani limit, recimo 100€ pa od tad tek nastupaju ''problemi''.

Hvala i pozdrav.

Mislim da te porez može zakačiti ako ti je na račun u banci u jednoj godini isplačeno više od ~47000kn tak da pretpostavljam da to vjerojatno možeš slobodno zaboraviti. Ne vjerujem ni da ovi naši uopće znaju kaj je Steam Market...

A limit od 200 transakcija se kolko ja znam odnosi na nekakav zakon u SAD-u pa te nakon prekoračenja traže dodatne informacije da im dokažeš tko si i gdje živiš.

13 godina

Otkad je Overkill ukinuo mikrotransakcije, rejting Paydaya 2 je zadivljujuć

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2016 10:18 (FileFicho).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako i na kojoj stranici da kupim najpovoljnije Rise of the tomb raider za PC ? Imam iskustva sa kupovinom igara na PSN-storeu za Playstatione ali ne i za PC. A neda mi se čekati ova verzija za PS4. Zašto je cijena na steam-u duplo veća nego na recimo  instant-gamming stranici.

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Wox kaže...

Kako i na kojoj stranici da kupim najpovoljnije Rise of the tomb raider za PC ? Imam iskustva sa kupovinom igara na PSN-storeu za Playstatione ali ne i za PC. A neda mi se čekati ova verzija za PS4. Zašto je cijena na steam-u duplo veća nego na recimo  instant-gamming stranici.

Najpovoljnije si gledaš ovdje: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-rise-of-the-tomb-raider-cd-key-compare-prices/

Cijena je takva kakva je jer su ti ključevi nabavljeni pod "sumnjivim" okolnostima. Može biti sve u redu i key biti skroz legit, a može se dogoditi da je kupljen ukradenom kreditnom karticom i nakon par dana/tjedana/mjeseci ti se key "ni krivom ni dužnom" odstrani iz steam librarya. U pravilu su keyevi u redu. Osobno sam kupio hrpu igara sa g2play, g2a i kinguina (možda koju i sa instant-gaminga) i nikad nisam imao problema. Ali rizik postoji i moraš biti svjestan toga da možda u pokušaju da uštediš, popušiš novce. Što se mene tiče planiram si ju upiknuti kroz koji tjedan kad prođem Witchera, cca 25 eura je po meni prihvatljiva cijena.

Ako želiš ići na sigurno imaš direktno kupnju sa Steama, Humble store, uPlay, Greenmangaming, Amazon, Gamestop... i sa tim ključevima ne bi smjelo biti nikakvih problema. Ima i na tim stranicama često akcija pa je cijena tu negdje, ako ne i niža nego na stranicama navedenima gore, ali treba puno duže čekati. Na Steam zimskoj rasprodaji teško da će ići ispod 50% s obzirom da je relativno nova igra i taj iznos je još uvijek veći nego onaj za koji ju danas kupiš na kinguinu recimo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina

kad očekujemo steam summer sale? jel početkom sedmog mjeseca ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Cansee kaže...

kad očekujemo steam summer sale? jel početkom sedmog mjeseca ili?

23.6 pocne, a zavrsava 4.7

14 godina
p1k1p kaže...

23.6 pocne, a zavrsava 4.7

dal ima negdje kompletan popis što će biti na popustu i po kojem iznosu ?

14 godina
Gale92 kaže...

dal ima negdje kompletan popis što će biti na popustu i po kojem iznosu ?

nema kolko ja znam, vecina igrica ce bit kao i svake godine osim mozda ovih novih koji ce biti max 50%, a mislim da cijeli sale su cijene iste, mislim nema onih daily dealova 

15 godina
neaktivan

Tako je, koje cijene budu prvi dan, takve bi trebale biti i cijeli sale, bez daily dealova, kao i na prošlom sale-u.

Ja sam spreman, bring it on :)

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina

ne vidim baš da je počelo, hoće biti danas tokom dana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Vjerojatno u 19h

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 11:36 (shadowlapy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice