Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.478.319
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Zapravo, da, o tome je riječ. Kupio sam "UT2004". U kutiji su bila dva DVD-a, jedan s UT3, a drugi s Patchom 4 i Titan Packom (za UT3), pa sam morao skinuti ključ s interneta. Prijevare li (od strane trgovine, naravno).

No, vratimo se na temu.

Znači, ne mogu aktivirati igru na Steamu iako su oba DVD-a 100% originalna?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 18:26 (CppToast).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Steam - pitanja i odgovori
CppToast kaže...

Zapravo, da, o tome je riječ. Kupio sam UT2004 i u njemu dva DVD-a, jedan s UT3, a drugi s Patchom 4 i Titan Packom, pa sam morao skinuti ključ s interneta. Prijevare li (od strane trgovine, naravno).

Vjerojatno je trgovina prodavala neki promo DVD koji je odkupila (ili dobila) od nekog časopisa ili nešto slično. Nisam baš siguran da je to legalno ali svašta se prodaje. Tako je primjer i prodaja OEM softwarea zasebno bez komponenti uz koju bi taj software trebao ići. Ja sam prije kupio npr. Corel 8 OEM u jednoj našoj trgovini (dobio i račun) a taj se Corel 8 trebao dobiti sa nekim scannerom ili sličnim hardwareom.

CppToast kaže...
Znači, ne mogu aktivirati igru na Steamu iako su oba DVD-a 100% originalna?

Nikako bez originalnog seriala.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
10 godina
neaktivan

Hvala puno. Podijelio sam hvale svima koji su mi pomogli.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Bok ljudi, jučer mi je neki random tip poslao friend request i reko ajd prihvatit ću da vidim šta hoće. danas mi stiže poruka od njega da želi nešto tradeati bla bla,  i da vidim ponudu na linku koji je naravno vodio na download trojana. Štete nema jer je antivirus to odmah riješio ali što sad mogu napraviti, možda prijaviti ga negdje (ako da gdje?) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Block i ignore i ne klikat na linkove iz steam chata a pogotovo ako nekog nepoznas...to ti je jedan od tisuce profila kojima upravljaju botovi poslao poruku
14 godina
Mahjongg kaže...
Block i ignore i ne klikat na linkove iz steam chata a pogotovo ako nekog nepoznas

a znam, sam sam sebi govorio da je virus, nema što drugo biti ali eto, znatiželja

18 godina
neaktivan

Danas se ne mogu ulogirat online na Steam-u, ima još tko takav problem?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Upravo probao i isto mi izbacuje poruku da se ne može spojiti na Steam Network. Izgleda da je problem kod njih.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

Danas se ne mogu ulogirat online na Steam-u, ima još tko takav problem?

Igzy20 kaže...

Upravo probao i isto mi izbacuje poruku da se ne može spojiti na Steam Network. Izgleda da je problem kod njih.

Meni normalno radi.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
12 godina
neaktivan

Postoji li nacin za zaobilaženje ovog debilnog novog mobile authentication sistema za Steam ? Kad su tražili broj, dao sam... mislio to ce rijesit, ne ! Sad moram imat i aplikaciju na mobu koju moram posjecivat svakih tjedan dana da bi mogao normalno koristit market... Da bi stvar bila još bolja, ta aplikacija ne postoji za Windows Phone, tako da ako želim nešto tradeat moram cekat 15 dana because reasons

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Postoji unofficial steam authenticator, ali ne znam da bih bas to koristio, ali zato postoji vise nacina kako potvrdjivati trade mi koji imamo WP (npr. Bluestacks)

12 godina
neaktivan

Da vidio sam taj authenticator al ne bih bas koristio, ovo drugo cu pogledat thanks

14 godina
neaktivan
Koristim WP i stvarno me iritira ovo sa steamom...mi mozes objasnit sta je i kako se koristi Bluestack?
16 godina
Mahjongg kaže...
Koristim WP i stvarno me iritira ovo sa steamom...mi mozes objasnit sta je i kako se koristi Bluestack?

Bluestacks je ustvari virtuelni android telefon na računaru na koji možeš instalirati sve android aplikacije koje hoćeš, bilo to kao .apk fajl ili direkt sa marketa. Samo skini i instaliraj i sve ostalo je lahko, i ja ga koristim zato što volvo neće da napravi steam aplikaciju za WP(za sad).

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
12 godina
neaktivan

Evo podesio sam, previse komplikacija, svaki put sve potvrđivat za prodaju preko moba/ili tog programa... Totalno bezveze prije je bilo ok nikakvih problema za sec. bi stavio nesto na market, sad moram 17 kodova zapisat... nadam se samo da je legit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Uredu je, ja ga koristim par mjeseci, čim su to uveli. Prodajem pomalo skinove uz par centi zarade po skinu pa sam morao imati to da se nebi čekalo prvo 3 dana na trade pa sada 15 dana ako se ne varam. Ispočetka za market je bilo samo za iteme skuplje od 2 i nešto € jer znam da sam mogao prodati ključ na marketu bez potvrde, ali već nešto od 3€ nije moglo, a sad i na item od nekoliko centi treba potvrda...

Još je jedna stvar zeznuta sa aplikacijom, nekad pokazuje da sam online iako sam stavio offline i na mobilnoj aplikaciji i na steam PC aplikaciji. Također zna da "guta" neke poruke, odnosno pročita ih i ne dođe notifikacija da ti je neko poslao poruku kada si bio offline, zato ima opcija chat u mobilnoj aplikaciji pa se mora tu gledati ima li kakvih poruka.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Malo sam ictao navodno da nije totalno free, vec nakon nekog vremena se mora placat mjesecni fee ?

16 godina

Nekad traži da instaliraš poneku aplikaciju ili da kupiš premium, ali to nije nikakva frka. Bitno je da te aplikacije instaliraš, a hoće li ona instalirana stojati samo par sekundi ili godinama, potpuno je nebitno, možeš je odmah obrisati čim se instalira.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina

Pozdrav!

Jedno pitanje vezano za Steam Familly sharing. Kupio sam jednu igru i dozvolio drugom računu da može pristupiti i igrati tu igru.

E sad me zanima samo dal se može istovremeno igrati ta igra na oba računa? 

Znam da se na više računala ne može igrati ista igra na jednom Steam accountu (osim u offline modu), ali zanima me ovaj slučaj sa sharenjem igre na drugi accont. 

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nemoze...kada ti pokrenes igru onda izbaci onog kome si sherao...
17 godina
neaktivan

Čim pokreneš bilo koju igru na Steam accountu sa kojeg je igra sherana, onome kome si sherao ako je u igri izađe poruka da će ga za 5 minuta izbaciti iz igre.

Dakle, bez obzira koja je igra u pitanju, ovaj drugi mora izaći iz igre.

0 0 hvala 0
18 godina

Možete jedino igrat oboje tako da si ti koji si vlasnik igre offline, a on online, ali mislim da ti to nije cilj.

1 0 hvala 1
16 godina

Jedno pitanjce.

Oću kupit jednu igru ali nemam dosta para na paypal balance, imam nešto više od pola cifre, a ostatak para imam na kartici. Zanima me dal ako nemam dosta para na paypal balance, dal paypal može automatski povuć ostatak sa kartice? Ak se ne varam već sam nekad davno imao takav slučaj i transakcija je prošla bez problema(nisam siguran dal je bilo na Steamu ili na nekoj stranici za keyeve), ali sad mi javlja ovo "Your purchase has not been completed.
The payment processor has reported a problem with the funding source associated with your account."

SVEMOGUĆI
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ako nekoga slučajno zanima, prodajem svoj Steam račun, igre koje posjedujem su dolje na slici te se vidi da ima 20€ na walletu, i još preko 5€ na marketu. Ukoliko je netko zainteresiran pošaljite PP

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.
Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again.

Na 2 razlicite kartice, ista stvar... 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
14 godina
rebelsy kaže...

Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.
Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again.

Na 2 razlicite kartice, ista stvar... 

To se obično pojavi kad nema dovoljno love za povuć sa kartice...

Ubi bene, ibi patria.
18 godina
neaktivan

Meni se to dogodilo kad je banka iz nekog razloga sumnjala u krađu kartice pa sam se morao javiti službi za kartično poslovanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav svima,

Imam Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain  na Steamu koji sam instalirao preko serijskog broja koji je dobiven uz grafičku.

Ja sam taj broj ukucao i instalirao igru i sve normalno radi,ali me zanima što kad budem ponovo trebao taj broj (jer mi ga je majka zabunom bacila) za instalaciju igre,kako ću igru uspjeti instalirati?

Također,danas kada sam htio nešto provjeriti u igri ,Steam me pitao za nekakav Cloud da uploadam nešto i kada sam stisnuo jednu od dvije opcije i ušao u igru,nestao mi je savegame i izgubio sam vrijednih 12% igre.

Zna li netko kako bi to mogao vratiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Jurassic Park kaže...
Imam Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain  na Steamu koji sam instalirao preko serijskog broja koji je dobiven uz grafičku.

Ja sam taj broj ukucao i instalirao igru i sve normalno radi,ali me zanima što kad budem ponovo trebao taj broj (jer mi ga je majka zabunom bacila) za instalaciju igre,kako ću igru uspjeti instalirati?

U principu taj key ti više ne treba jer je igra trajno vezana za tvoj Steam account. Drugi put samo stistneš Install i to je to. Key ti eventualno može pomoći da recimo vratiš Steam account ako ti ga netko popali... Ali to se može i na druge načine.

Jurassic Park kaže...
Također,danas kada sam htio nešto provjeriti u igri ,Steam me pitao za nekakav Cloud da uploadam nešto i kada sam stisnuo jednu od dvije opcije i ušao u igru,nestao mi je savegame i izgubio sam vrijednih 12% igre.

Dobio si to pitanje jer sejvovi koje Steam back-upa na svoj server i oni koje si imao na PCu nisu bili identični. Pa te je Steam pitao koje želiš koristiti u buduće. U pravilu uvijek odabereš novije. Vratiti ih koliko ja znam ne možeš jer su obrisani a drugi put, jbga, čitaj kaj piše. :) Ili desni klik na igru u Steam listi i isključi Steam Cloud sync za tu igru.

18 godina
Jurassic Park kaže...

Pozdrav svima,

Odes u library (kad si u detail viewu), odaberes igru i s desne strane pod links mozda imas CD key.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice