Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.344.285
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
Mihael610 kaže...

Imam problema sa steamom. prvo kad sam igrao cod aw odjedanput cod ne reagira, izadem van iz njega, kad ono i steam ne reagira. mislio sam da je to samo do igrice. al danas mi se pocelo isto desavati sa cs go. zna tko kakvo rjesenje da se to popravi{#}

jeste, nesto ne stima trenutno

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
11 godina
Steam - pitanja i odgovori

Uzeo sam si prije koji mjesec Fallout New Vegas bez DLCova jer tada nisam bio u mogućnosti si uzeti Ultimate Edition. Pošto mi je bilo krivo što nemam DLCove sam si sada nabavio Fallout New Vegas Ultimate Edition i dodao ga u library. Sada kada odem u library mi je Fallout New Vegas dupliciran (prikazan je 2 puta). Pretpostavljam da je to zbog toga što sam prilikom prvog puta ja nabavio neku eastern vrziju Fallouta.

Je li ovo normalno i je li mi se radi ovoga uopće isplati kontaktirati steam support?

0 0 hvala 0
14 godina
RaskoIjnikov kaže...

Uzeo sam si prije koji mjesec Fallout New Vegas bez DLCova jer tada nisam bio u mogućnosti si uzeti Ultimate Edition. Pošto mi je bilo krivo što nemam DLCove sam si sada nabavio Fallout New Vegas Ultimate Edition i dodao ga u library. Sada kada odem u library mi je Fallout New Vegas dupliciran (prikazan je 2 puta). Pretpostavljam da je to zbog toga što sam prilikom prvog puta ja nabavio neku eastern vrziju Fallouta.

Je li ovo normalno i je li mi se radi ovoga uopće isplati kontaktirati steam support?

Ultimate verzija je posebna verzija iako je to ustvari ista igra, pa ti zato prikazuje dvije igre. Ne vidim baš razloga zašto da kontaktiraš support.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Hexfire kaže...
RaskoIjnikov kaže...

Ultimate verzija je posebna verzija iako je to ustvari ista igra, pa ti zato prikazuje dvije igre. Ne vidim baš razloga zašto da kontaktiraš support.

Znam, u libraryu mi je prikazano samo Fallout New Vegas + DLCovi. Mislio sam ih kontaktirati da kasnije ne bi bilo problema vezi ovoga, premda ne bi trebalo jer koliko sam primijetio to dupliciranje igara u libraryu nije toliko rijetka stvar.

Za ovu verziju otprije (bez DLCova) mi sada nisu vezani DLCovi kad sam otišao provjeriti u properties - DLC, pa je onda možda ipak bolje da ne kontaktiram support da mi ne bi još maknuli verziju za koju su mi vezani DLCovi.

14 godina

Sta jednostavno nisi kupija dlcove ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Vjerojatno je bilo jeftinije uzeti cijeli bundle, nego posebno sve DLC-ove

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
11 godina
Chaky kaže...
Zajeb kaže...

Vjerojatno je bilo jeftinije uzeti cijeli bundle, nego posebno sve DLC-ove

Točno to. Povoljnije mi je bilo uzeti Ultimate Edition nego sve DLCove posebno.

14 godina
RaskoIjnikov kaže...

Malo offtopic. Ovo što si naveo i nije tako rijetko kod Steama. Uvijek je pametno odscrolati malo dolje nakon što dođete na stranicu igre na popustu da vidite ima li još nešto dadatno za nju. Dogodi se da npr. hrpa dodatnog sadržaja + igra košta sitno više nego samo igra. 

Znam da kad je GTA na popustu onda imate paket GTAIV + Liberty City ekspanzija za recimo 6 eura, a svi nastavci GTA (znači 4 pune igre + jedna ekspanzija) u drugom paketu koštaju 8 eura. Bubam napamet cijenu, ali poanta je da odscrolate malo niže prije lupanja na add to cart {#}.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Hexfire kaže...
RaskoIjnikov kaže...

Malo offtopic. Ovo što si naveo i nije tako rijetko kod Steama. Uvijek je pametno odscrolati malo dolje nakon što dođete na stranicu igre na popustu da vidite ima li još nešto dadatno za nju. Dogodi se da npr. hrpa dodatnog sadržaja + igra košta sitno više nego samo igra. 

Znam da kad je GTA na popustu onda imate paket GTAIV + Liberty City ekspanzija za recimo 6 eura, a svi nastavci GTA (znači 4 pune igre + jedna ekspanzija) u drugom paketu koštaju 8 eura. Bubam napamet cijenu, ali poanta je da odscrolate malo niže prije lupanja na add to cart {#}.

Točno si napisao, ja sam prosli vikend, kupio GTA III, GTA VC, GTA SA, GTA IV i GTA EFLC za 8,99 eurica {#} ja zadovoljan {#}

15 godina
neaktivan

Pozdrav!
Jel moguće aktivirati DVD igru na Steamu da ne moram koristiti DVD za instalaciju i pokretanje?

Imam Arkham City na DVD(original) i maknuo sam pržilicu iz kompjutera, pa, da ju ne moram stavljati i držati, me zanima može li se gore upitano.

Hvala! {#} 

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
chutac kaže...

Pozdrav!
Jel moguće aktivirati DVD igru na Steamu da ne moram koristiti DVD za instalaciju i pokretanje?

Imam Arkham City na DVD(original) i maknuo sam pržilicu iz kompjutera, pa, da ju ne moram stavljati i držati, me zanima može li se gore upitano.

Hvala! {#} 

Koliko znam, ako je kljuć u formatu kao što je naveden ovdje, trebao bi moći

15 godina
neaktivan

Ne ide iako piše da je Batman podržan.

Htio sam napisati pismo supportu, ali kada sam stisnuo Submit ili što već, pisalo je Access Denied.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

dobio napokon danas ključ od Lara Croft and the Temple of Osiris koji izlazi za koji dan i odmah da aktiviram da zaigram kad ono...moram čekati :/

chutac ako saznaš odgovor na svoje gore postavljeno pitanje (i mene zanima) molim te i meni javi il tu objavi...hvala!

zaključana do izlaska :/ zaključana do izlaska :/
Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 18:12 (9090).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozz.Lega mi je jucer poslao gift na steam high power cargo pack za ets 2 ali meni gift ne dolazi.Zanima me kada bi ja to mogao dobiti? Kada sam ja slao igricu kao gift odmah mu je dosla na steam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xperiax1 kaže...

Pozz.Lega mi je jucer poslao gift na steam high power cargo pack za ets 2 ali meni gift ne dolazi.Zanima me kada bi ja to mogao dobiti? Kada sam ja slao igricu kao gift odmah mu je dosla na steam.

Pa nije ti to Hrvatska pošta. Kad ti netko pošalje gift, odmah dođe. Možda je nešto krivo napravio. Mislim da tebi čak dođe i obavijest na mail, provjeri si u spam folderu za svaki slučaj, ali ako je stvarno poslao ti bi trebao vidjeti u Steamu da imaš novi gift. (Zelena ikona u gornjem desnom uglu) 

12 godina
neaktivan

Znam kako izgleda kada dobijem gift ali nema,on kaze da je poslao ali mislim da se zeznio jel bi trebalo odmah doci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xperiax1 kaže...

Znam kako izgleda kada dobijem gift ali nema,on kaze da je poslao ali mislim da se zeznio jel bi trebalo odmah doci.

neka checkira status gifteva u steam aplikaciji, pa vidi što mu piše za taj koji ti je poslao

12 godina
neaktivan

Hvala svima na pomoci sada sam dobio {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 18:13 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

"Valve opet u akciji protiv svojih korisnika" ...kolko loših poteza ove godine da je to čudo

Steam's secret removal of profile privacy options

If anyone missed it, Valve just removed a bunch of privacy options from the profile settings, most notable of which is that you can no longer have your profile visible to 'users only' as there is now only a private, friends, or public option available.
I can't believe Valve removed the users only option; why should I have to have my steam profile public for the whole web to see when I just want Steam users to have access. This sort of crap just ; what is even worse is that they made no announcement that is easily visible by all affected users, if any at all.
I don't see one single benefit in having a public profile over a users only one.
I hope they add the options back asap and this was just a temporary lapse in judgement or a bug.

evo i link na temu http://steamcommunity.com/discussions/forum/0/619568074718398053/

1 3 hvala 0
14 godina

Baš me briga iskreno. Niti vidim poantu zašto bi netko tko nema Steam profil uopće išao gledati koje igre ja imam, niti zašto bih se opterećivao s time ako on/ona to želi.

Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Budite oprezni opet kruže čudne poruke "od vaših steam frendova" koji su zaraženi...već su neki prijavili da im fale dota 2 itemi

"Hi.I want to trade with you this item http://pictur-web.com/screenshot.jpg"  link je tu samo informativno - NE KLIKAT NA NJEGA!!!!

osobno sam dobio 2 takve poruke...valve je počeo poduzimat mjere opreza

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2014 15:38 (9090).

2 1 hvala 1
16 godina

meni nod obriso fajl nakon 2kb skinutih i onda jos par stavio u karantenu.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
9090 kaže...

Budite oprezni opet kruže čudne poruke "od vaših steam frendova" koji su zaraženi...već su neki prijavili da im fale dota 2 itemi

"Hi.I want to trade with you this item http://pictur-web.com/screenshot.jpg"  link je tu samo informativno - NE KLIKAT NA NJEGA!!!!

osobno sam dobio 2 takve poruke...valve je počeo poduzimat mjere opreza

Ma ja kad vidim da me hoće dodati neki privatni profil 0-3 level, ja odmah znam da hoce da salje phishing linkove, pa si zato ustedim vrijeme i odmah ga blokiram.

Prijave ne vrijede, jer uvijek mogu napraviti nove profile s kojih ce slati phishing linkove, zato sam ja i prestao prijavljivati

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
12 godina
neaktivan

ovo nisu takvi...ovo 2 od kojih sam dobio već su mi dugo "prijatelji" i dobar su lvl, jedan mi se odma i ispričao u poruci te objavio status da je zaražen, a ovi privatni njih odma ignoriram čim me dodaju za frenda

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Problem is solved.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 21:33 (Bergo).
15 godina
neaktivan

kad će winter sale, prošle godine je bio od 19.prosinca do 3. siječnja, budući da rasprodaje uvijek počinju četvrtkom ove godine bi sale mogao biti od 18.prosinca do 02. siječnja, ajmo špekulanti jel ima tko kakve polu informacije?

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Zna li itko oce biti Cs:Go snizen ? Da ne kupujem sad ?

0 0 hvala 0
16 godina

biti ce sigurno snizen 50%. 75% kad bude na flashu i daily dealu.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Oce bit to do Bozica ..Ocu igrat s frendom za Boz praznike haha

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice