Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.651
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Steam - pitanja i odgovori

Malo prije sam imao hebeno dobar bug na Steamu.

Malo sam čačkao po inventory-u i slučajno vidio da imam jedan TF2 key koji sam neki dan zapravo trade-ao, no bio mi je pokazan u inventory-u. Probao sam ga stavit na market i htjelo je. Mislim nisam ga zapravo stavio nego sam stisnuo 'sell' i morao sam stavit cijenu. Nisam postavio cijenu nego sam zatvorio inventory i vratio se u njega za par minuta i sad ga opet više nema {#}

Ko zna, možda se opet sretnemo {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moze li mi netko objasniti kako da mi radi paysafecard na steamu? Hvala :9

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
drakula789 kaže...

odes na steam preko ovog linka http://store.steampowered.com/?cc=si

dodas u kosaricu neku igru i pod opciju placanja izaberes paysafecard

potvrdis da zivis u slo. i dobijes neki error..to uslikas i posaljes steam supportu

kroz dan-dva ces dobit poruku da ti se ne podudara ip adresa bla bla...i poslat ce ti isti taj link s kojim ce morat kupovat da bi iamo opciju paysafecard.

12 godina
protjeran
Složili su mi sad konačno nakon 3 emaila taj Paysafecard pa kupujem na linku iz emaila kao da sam Slovenac.Drugi par cipela je 2% konverzije od iznosa koji PaySafeCard uzima.Primjer-imam 33 kn na računu i dosta mi bilo za DLC a kad ono po PSC košta 37kn.lopovi.
14 godina
neaktivan

pa tako je i sa paypalom i sa kreditnim karticama, zar ne?

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Kreditne nista ne uzimaju.

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
SuperDox kaže...

pa tako je i sa paypalom i sa kreditnim karticama, zar ne?

paypal ne uzima proviziju platitelju

13 godina
neaktivan
SuperDox kaže...
drakula789 kaže...

odes na steam preko ovog linka http://store.steampowered.com/?cc=si

dodas u kosaricu neku igru i pod opciju placanja izaberes paysafecard

potvrdis da zivis u slo. i dobijes neki error..to uslikas i posaljes steam supportu

kroz dan-dva ces dobit poruku da ti se ne podudara ip adresa bla bla...i poslat ce ti isti taj link s kojim ce morat kupovat da bi iamo opciju paysafecard.

E hvala ti,moram li tako svaki put?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
neaktivan

samo jednom posaljes supportu ovo sta ti pise..i onda moras kupovat preko tog linka

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Glasam stalno za onu ponudu igrica na Steamu koja se pojavi svakih 8 sati i piše tamo da za svaka 3 glasa dobiješ jednu karticu, a ja nisam dobio ni jednu još, a imam 8 glasova... Je li netko zna u čemu je problem..?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Yovitssa kaže...

Glasam stalno za onu ponudu igrica na Steamu koja se pojavi svakih 8 sati i piše tamo da za svaka 3 glasa dobiješ jednu karticu, a ja nisam dobio ni jednu još, a imam 8 glasova... Je li netko zna u čemu je problem..?

Moras bit minimum lvl 8 na Steamu...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
12 godina
neaktivan
disibio kaže...
Yovitssa kaže...

Piše mu sve tamo lijepo samo treba ćitati.. I nije 8 lvl nego 5 :P

Dodajte me na steam: koken44 :))
14 godina
koken1000 kaže...
disibio kaže...
Yovitssa kaže...

Vote for the Community's Choice Flash Sale
If you’re Steam Level 8 and above, you’ll get a card every third time you vote for the Community’s Choice sale. There are 29 chances to vote! (If you reach Steam Level 8 before the end of the sale, you’ll be granted the cards you earned by voting.)
12 godina
neaktivan
koken1000 kaže...
disibio kaže...
Yovitssa kaže...

da, i dok dojdes do lvl 5 ti kaze da moras biti lvl 8... provjereno na mojem 2. accu...

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina

Hvala svima na odgovorima!

Evo, ako nekom pomogne sa sličnim problemom, ja sam sada levelirao account na lvl8 i dobio sa sve kartice na koje sam ostvario pravo jučer/prekjučer!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

dodao sam si nešto love na steam i normalno tamo su svi podaci i samo trebam upisat šifru za potvrdu transakcije na paypal-u za steam ali sada sam primjetio i da piše ovo - "PayPal gift card, certificate, reward, or other discount redeem" (to piše na paypal stranici sa mojim podacima a ja sam stisnuo onu žutu tipku ko i uvijek) ...taj redeem nisam stisnuo već sam kao i uvijek radio proceduru kad dodajem novac na steam...zna li netko šta se dobije sa tim, jer sad ko za vraga nisam siguran da sam to prije viđao a davno sam zadnji put stavljao lovu na steam pa mi nije baš u sjećanju?

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...

Evo, ako nekom pomogne sa sličnim problemom, ja sam sada levelirao account na lvl8 i dobio sa sve kartice na koje sam ostvario pravo jučer/prekjučer!

Kako si ga digao za par levela?

12 godina
neaktivan
Bakaluar kaže...
Yovitssa kaže...

vjerovatno kupovao kartice pa radio one bedzeve

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
LeftY_CRO kaže...
Bakaluar kaže...
Yovitssa kaže...

vjerovatno kupovao kartice pa radio one bedzeve

Upravo tako!

Točnije, samo za jednu igru sam kupio kartice koje su mi falile i napravio sam onaj community badge!

Al fora su te kartice, tek sam sad provalio neke osnove, a već sam 5 godina na Steamu... {#}

14 godina
neaktivan

Bas citam FAQ o tim karticama. Što bi onda trebao, napraviti par znački da dođem do levela 8? 

14 godina
Bakaluar kaže...

Bas citam FAQ o tim karticama. Što bi onda trebao, napraviti par znački da dođem do levela 8? 

Ovisi koji si level, ja sam bio 6 pa sam brzo skočio na lvl 9...

Stavio sam 5 eura u wallet i potrošio sam cirka pola eura da dokupim fm2014 kartice koje su falile...

Sad jedino dalje ne znam kaj da radim sa tim craftanim stvarima (da li da ih prodam, čuvam..?).

Btw, imam duplić jedan od ovogodišnje summer sale (onaj duh) pa ak je netko za zamjenu da se dogovorimo!

13 godina
neaktivan
Trenutno na steam-u nemam walleta,pa ne mogu prodavati ništa na marketu.
Zanima me koliko minimalno mogu dodati u wallet da bi onda mogao prodavati.
Tamo piše da trebam imati kupljenu bar jednu igru u poslijednjih godinu dana,ali mislim da sam negdje vidio da je dovoljno samo dodati u wallet.

(Imam dosta igara na steamu ali nijedna nije kupljena direktno preko mog accounta)

0 0 hvala 0
14 godina
Bakaluar kaže...

Ima par načina kak se skuplja xp za levelanje, sve piše u faq ak se ne varam. Craftanje badgeva je jedan od njih. I svaki badge možeš unaprijediti ponovnim sakupljanjem istih kartica. Ima limit koliko puta se može isti badge iscraftat, 5 ak se ne varam. Ako te zanima samo xp u pravilu je bolje prodati kartice koje dobiješ od svojih igara i kupiti jeftinije za craftanje. Na primjer CS:GO set karata košta nekih 60-70 centi. 

@jaasko

minimalno možeš staviti 5 eura u wallet

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 18:08 (Hexfire).
14 godina
neaktivan

Evo, upgrejdao se na level 8. Hvala na pomoci!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

što se tiče ovih mysterious kartica... imam trojku, jedinicu i peticu viška, pa ako je netko za razmjenu nek mi se javi. fale mi 1,2 i 10.

nick na steamu isti kao i ovdje {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 17:08 (Cican).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

skyrim LE je trenutno na 10.19€, koliko je vjerojatno da će ići još dolje ili da kupujem odmah? 

This time next year we'll be milionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tesko da ce ici ispod 10€ pogotovo LE...

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

A gle, sve je moguće. Možda baš bude na flash sale ili u sklopu ovog glasanja na -75% off.

Također, velika je šansa da se Skyrim opet nađe na daily dealu zadnji dan kad se ponavljaju najpopularniji naslovi. Možda je pametnije pričekati do onda, ako ne planiraš baš sad igrati.

Ili se odlučiš kupiti od nekog Rusa sa Steam trades. Neki prodaju LE za 4 TF keya, što je nešto ispod 7 eura. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Imam viška kartice 4 i 5, a fale mi 2, 6, 8 i 9!

Nick na Steamu je jovica0106!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Knez_007 kaže...

skyrim LE je trenutno na 10.19€, koliko je vjerojatno da će ići još dolje ili da kupujem odmah? 

na amazonu je 13.59$, mislim da ce tamo past cijena... ja isto cekam da padne pa da uzmem

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice