Evo,uspio sam staviti nekako na steam market.Ma imaju problema sa tim cudom ovih dana
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma steam sada već duže vremena ima problema sa bugovima koje se baš i ne trude popraviti
Pozz,na onoj temi u vezi sheranja igara na steamu,nitko ne odgovara.Tako da sam mislio ako vi znate u cemu je problem.
Ovako,ja i frend zelimo sherat igre jedan drugome.
1:uclanili smo se u onu grupu steam family sharing group
2:pod settings i family,vidimo jedan drugoga authoroside acc-s
3:pod Library i store,vidimo da su nasi acc-ovi revoked,sto bi znacilo,da nas je steam prepoznao za share.
E sada nastaje problem.Pod settings/account/View account details...nema mi one grupe da je complimentary a navodno bi trebalo biti,da bi se moglo sherati.
Ako netko zna,u cemu grijesim,volio bi da mi objasni.Hvala
I da,STEAM GUARD nam je activated.Hvala
Ovaj STEAM team nije normalan.Steka za poluditi....
Kod sve radi kako treba
Ma meni jedva ulazi u market,ili bilo gdje na STEAM-u
Meni radi kao golf dvojka.
Upali iz trećeg pokušaja i onda podjebava
imam problem sa Velvet Assassin...naime nemogu pokrenuti igru (i nisam jedini jer skoro svi imaju sa njom problem čitajući forume, od frendova s liste samo jedan je probo i ima te probleme ostali je još nisu pokrenuli/instalirali jer nedostaje Ageia physx (za stare igre i dodali su novi) od Nvidia-e (imam AMD), našao sam zakrpu koja radi bez obzira koju grafu imate i popravlja problem ali ako mislite bilo šta drugo igrat skoro sve drugo poremeti tako da to morate brisati jer ovi trutovi iz zelenog tabora nisu zakrpali igru (neznam što su uopšte vadili ono što treba za stare igre) i neće (ima takvih još primjera), a za to je odgovoran i sam steam kojeg nije briga što stavlja neigrive, zakrpane i optimizirane igre...pa me zanima kako ste, ako ste riješili dotični problem?
evo našao sam svoj problem na yt-u ali na ruskom je
Poslušaj igru: skini PhysX sa Nvidijinih stranica i uživaj.
našao sam zakrpu koja radi bez obzira koju grafu imate i popravlja problem ali ako mislite bilo šta drugo igrat skoro sve drugo poremeti tako da to morate brisati
nepomaže, jedino ako ja neznam točno di to smjestit, ali baš tolka smlata nisam
Je li tko probao ovo, kako radi?
http://store.steampowered.com/streaming?snr=1_4_4__40
Je li tko probao ovo, kako radi?
http://store.steampowered.com/streaming?snr=1_4_4__40
našao sam zakrpu koja radi bez obzira koju grafu imate i popravlja problem ali ako mislite bilo šta drugo igrat skoro sve drugo poremeti tako da to morate brisati
nepomaže, jedino ako ja neznam točno di to smjestit, ali baš tolka smlata nisam
http://www.nvidia.com/object/physx-9.13.0604-legacy-driver.html
instaliraj ovo
Pozzz,vidim doslo nesto za stream preko steama.Jel netko probao?Kako funkcionira?
Pozzz,vidim doslo nesto za stream preko steama.Jel netko probao?Kako funkcionira?
Doslovno 2 posta iznad.
Doslovno 2 posta iznad.
Hm... da, pogledao sam to, ali ako se ne varam, to je iz vremena kad je to još bilo u fazi testiranja (siječanj). Vjerojatno ima promjena i poboljšanja od tada
kako sa indie gala igru spremiti u steam inventar?
kako sa indie gala igru spremiti u steam inventar?
Ti bi steam keyeve spremao u inventory? To ti ne bu nikad moguće. To bi značilo da key pretvaraš u gift pošto nema mogućnosti spremanja kao key u inventory
možda se nismo razumili, (neznam kako oni funkcioniraju, imao sam sad prvi susret sa njima a nadam se i zadnji) mislim ako netko ima igru od tuda (dotične stranice) i misli ju dat drugome, jer ima opcija gift, kako ju spremiti za poslije jer mogu je uzet sebi i dat nekome ali umjesto da traži e-meil od druge osobe traži opet od mene i tako se stalno vrtim u krug jer nikako to proslijediti drugoj osobi!?
edit: našao sam odgovor na steam grupi od njih...tamo sam saznao da se prije to moglo ali su promjenili u link gift pa se nemože više, no mnogi se žale da im to neradi kao ni meni i sam sustav neradi (nisam mogao poslat link drugome ma koliko se trudio već samo sebi) i uglavnom mnogi više nežele imat s njima posla.
trebala bi mi pomoc, posto nigdje nemogu da nadjem odgovor. ovako...zelio bih staviti nesto para na steam (steam wallet) ali me zbunjuje billing information. koje podatke tu unosim? podatke nosioca kartice (visa) ili...te gdje pise mjesto, postanski kod i drzava, da li unosim adrese gdje trenutno zivim? i sta je billing address i sta tu napisati? hvala unaprijed.
tu unesi podatke od vlasnika kartice koji su prijavljeni u banci gdje je izdana kartica...
Imam 4 Dead Island: Epidemic beta gifta pa ako ste za isprobati javite se na PM.
a da li ima neke veze ukoliko je kartica izvadjena u jednoj drzavi (primjera, slovenija) a vrsim kupovinu na steamu iz druge drzave (hrvatska, srbija...nebitno)?
e to ti ja neznam...možeš probat pa ćeš vidit...jedino kaj ti se može dogodit jest da ti odbiju kupnju...pretpostavljam
Nema mnogo vremena od kako sam počeo da radim sa rusima, kupjem igre itd.. Međutim svako malo me iznenade..
Pa uvijek postoji ona opasnost nemoj kupovat rusku verziju nećeš moć igrat i tako. Naravno nije teško skužit koju možeš igrat, a koju ne.
Međutim, nedavno je bila akcija za dosta COD igara. I ono na ruskom steamu su igre RU/CIS ograničeni. Ali našao sam nekoliko prodavača koji su po ruskim cijenama prodavali ROW.
Pa ono, kako, što, odakle.. Pojma nemam.. I nađem par njih koji rade duže vrijeme i kupim da isprobam. Sve normalno radi, super, nikakvih problema.
Među njima je bio i jedan srbin koji ne znam kako isto to napravio. Naravno niko neće da objasni to, kako je uradio.. Nebil mu bio konkurencija.
Ima nekih objašnjenja, prebaci VPN itd.. al tome uglavnom slijedi ban. A ono, ne zanima me uopšte kako da kupim sa ruskog steama, imam jednog jako dobrog prodavača koji mi daje sve na minimalnim razlikama.
Mene više zanima kako oni od RU/CIS region locked naprave ROW. Ovaj srbin mi napisao, kao, ako si rus i ne znaš to da uradiš onda nisi nikakav podavač. pa sad..
Da li ima neko od vas više informacija uvezi toga ?
ako je igra ru/cis locked onda se nemože prebacit u row makar ti to i srbin veli...na zadnjem saleu codova nisu sve igre bile ru/cis...mw, mw2 i mw3 su region free, blops2 i ghosts su ru/cis ali je onda ghost gold edition bila region free (očito je i activision malo smekšao radi bolje prodaje, čitaj pohlepe ili to ima veze sa dodavanjem dlc-ova u base game)...
http://store.steampowered.com/app/63380/
Besplatna igra 2 dana. Samo stisnite download i ulazi u Library. Ne morate ni downloadat.
jel se još kome igra ne prikazuje u libraryju nakon što ju "claimaš"? piše mi da je moja, ali je nema uopće u libraryju.
jel se još kome igra ne prikazuje u libraryju nakon što ju "claimaš"? piše mi da je moja, ali je nema uopće u libraryju.
Bilo je i meni tako neko vrijeme. Vjerojatno je navala na serveru. Pojavit će ti se.