Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.335.110
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Imam jedno pitanjce, zanima me dali kada se stavljaju novi win je potrebno ponovo skidati igre preko stima s tim da nemam igre instalirane na C disku nego imam zasebni HDD na koji instaliram igre jel ih sa stima imam nešto preko 200 Gb pa dali ima nekakava opcija osim one koju sma pročitao u prvom postu o Backupu?

Ako nema sada vidim da taj Backup nudi opciju i spremanja na HDD, dali je netko isprobao i koja je procedura?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 0:39 (zmegati).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Steam - pitanja i odgovori
zmegati kaže...

Imam jedno pitanjce, zanima me dali kada se stavljaju novi win je potrebno ponovo skidati igre preko stima s tim da nemam igre instalirane na C disku nego imam zasebni HDD na koji instaliram igre jel ih sa stima imam nešto preko 200 Gb pa dali ima nekakava opcija osim one koju sma pročitao u prvom postu o Backupu?

Ako nema sada vidim da taj Backup nudi opciju i spremanja na HDD, dali je netko isprobao i koja je procedura?

Ako me sjećanje dobro služi steam client zapravo napravi image back up na hard disk, a na tebi je hoćeš li to staviti u komadu ili rasparčati na par DVD-ova.

Bez ikakvih problema sam podizao nanovo Windows i instalirao steam igre sa image diskova koje je napravio steam client.

Na slici imaš primjer kako sam napravio backup igre TW Shogun 2 i kada sam reinstalirao Windows, preko steam clienta sam iz backupa ponovno instalirao igru.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
takodjer je dobro znati da sasvim uredno radi i "copy paste" metoda ako se zele sacuvati neki modovi i slicno.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
12 godina
neaktivan

Imam paypal u dolarima,hocu moc kupovat igre na steamu,jer vidim da su sve cijene u eurima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Je li itko imao ovih problema?

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Je li itko imao ovih problema?

probaj downlodat DDL Fixer pa fixaj te ddl fajlove..mozda proradi

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
17 godina
Predator90 kaže...

Imam paypal u dolarima,hocu moc kupovat igre na steamu,jer vidim da su sve cijene u eurima?

hoćeš

12 godina
protjeran

Jel se više isplati prodaja kartica, ili skupljanje i kraftanje?

I jel kaj korisno se dobi od kraftanja?

Dosad prodao par kartica i dobio 1,60 oera :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ovisi kakav si tip.

Ako oces zaradit nekakav "virtualni dzeparac" prodavaj kartice,

a ako oces imat sto veci steam level,skupljaj,kupuj i kraftaj.

8 Prodavaj
2 Kraftaj
Dream team.
17 godina
neaktivan

Uglavnom ih prodaj jer od njih nemaš nikakve koristi osim da ti krase profil.

Za vrijeme saleova, ili kraftaj ako si nestrpljiv, ili skupljaj, pa kad prođe sale prodaj (jer cijena po kartici za vrijeme salea strahovito padne).

13 godina
neaktivan
Pitanje: Ako ti banuju neku igru na Steam ima li ikakve sanse da je vratim???
salkic

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ticar kaže...
Pitanje: Ako ti banuju neku igru na Steam ima li ikakve sanse da je vratim???

ako zaradiš VAC ban na igri ona ti ostaje samo nemožeš igrat multiplayer a skinut ban nečeš moći ako te VAC uhvatio u nečem nedopuštenom, a u tom slučaju bolje za sve koji igraju tu igru da i tako ostane...možeš se jedino žalit na steam support

13 godina

Djelomicno tocno.

Kada se "pobere" VAC ban,tada se ne moze igrat samo na serverima koji su pod VAC-om.

Your account may still be used to play single-player games and multiplayer games on unsecured servers

Your account may still be used to play single-player games or to connect to non-secure game servers and for games played over a LAN. To find non-secure servers, please change your filter settings in the server browser list to show servers which are not VAC-secured (from the Steam main menu go to the View option, select Servers and then select "Not secure" in the Anti-Cheat drop-down).

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-QDHJ-5691

Malo procitat i informirat se.

Dream team.
14 godina
neaktivan

Jel mogu npr kupim neku igru sa kutijom i sad njen cd key upisem u steam da mi skine i pocne instalirat tako da nemoram igrat igru sa dvdom igra je gta 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moslavac. kaže...

Jel mogu npr kupim neku igru sa kutijom i sad njen cd key upisem u steam da mi skine i pocne instalirat tako da nemoram igrat igru sa dvdom igra je gta 4

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601

13 godina
neaktivan

Jel još kome steam market down već koji sat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Usporen je cijeli Steam. Valjda nesto rade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ima neko da mi da steam account na kojem je cs1.6 besplatno ili bi ga mjenjao za dotu2??

0 21 hvala 0
15 godina

radi li vam steam, meni je down cijelo jutro?

Gledam na redditu, al uglavnom se žale na aziju i australiju. Ko zna di kruži ovaj link od Vipneta kad na srpskim serverima imam ping 100. Do australije pa nazad do srbije hah.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Je,bio je neki problem.

Al opet je online,tak da {#}

btw. bio bi veci ping kada bi isao preko Australije.

Dream team.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 11:10 (Paradox1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Paradox1 kaže...

Je,bio je neki problem.

Al opet je online,tak da {#}

btw. bio bi veci ping kada bi isao preko Australije.

ma znam, zezam se, al čudno mi Vip koristi Tcomovu liniju, Na tcomu mi ping bio max 30, a sad 70 100.

Pingu ;)
12 godina

Dobro jutro.Imam jedan problem koji se pojavio ovih dana

pri kupnji igra na Steamu.Prije par mjeseci kada je na akciji bio

WarZ,kupio sam ga bez problema.Ali ovih dana,kada je bio

S.T.A.L.K.E.R. na akciji,svaki put kada bio isao verificirat kupnju,

izbacilo bi mi poruku,

Your purchase has not been completed.

The payment processor has reported an authorization failure.Please select a different payment method.

Pokusao sam isto i sa S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky,koji je isto bio na akciji,

i kod njega mi se isto ta stvar javljala. Svi mi govore,da treba se sve poklapati,acc steam i acc paypal.

Ali onda mi nije jasno,kako to da sam uspio istim tim postupkom i istim tim informacijama kupiti

WarZ i Defiance?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ako mi neko moze rec da li je moguce vratiti banat steam acc?

Unaprijed Hvalla!!
salkic

0 0 hvala 0
16 godina

nope. ako si popio ban zbog haxanja ili neceg drugog sto krvi eula/tos steama, onda nema sanse.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

1 0 hvala 0
12 godina
Endymon kaže...

izbacilo bi mi poruku,

The payment processor has reported an authorization failure.Please select a different payment method.

i kod njega mi se isto ta stvar javljala. Svi mi govore,da treba se sve poklapati,acc steam i acc paypal.

Ali onda mi nije jasno,kako to da sam uspio istim tim postupkom i istim tim informacijama kupiti

WarZ i Defiance?

Itko???

17 godina
pitaj steam i/ili paypal, oni sigurno imaju iskustva s time
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...
Endymon kaže...

izbacilo bi mi poruku,

WarZ i Defiance?

Itko???

https://support.steampowered.com/

15 godina

Da li je kome dosla ova obavijest na comunity market i da li je popunio onaj obrazac kako bi mogao prodat vise od tih 200 itema ?

"You have created 157 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you. Please click here to provide the necessary information. To find out more about this requirement, please visit the FAQ."

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ghost777 kaže...

Da li je kome dosla ova obavijest na comunity market i da li je popunio onaj obrazac kako bi mogao prodat vise od tih 200 itema ?

"You have created 157 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you. Please click here to provide the necessary information. To find out more about this requirement, please visit the FAQ."

jest meni, ma nema problema tu, fora je ako si u americi pa moras neki porez platiti sta li vec.

Slobodno popuni to sto te traze i navedi tamo da si van amerike i ostavi svoje podatke i to je to

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
12 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me kakva su vaša iskustva sa steamom? Gledao sam malo po internetu, neki kažu da je odličan, a mnogo ih se žali da su im bezveze blokirali račun jer su navodno imali piraterije, a nisu, da kad kupuješ igru ako nešto dobro ne napraviš isto ti zablokiraju, da usporava komp, špijunira itd... Kupujem igre na cd-ima, a koliko vidim na steamu je puno jeftinije...

Moj PC  
1 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice