Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.339.263
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Steam - pitanja i odgovori
Bernard Huky Hux kaže...

Po Steamovom Eul-i je zabranjena prodaja acc. no ne znači da se nemože.

Pa kada kupiš taj acc. ti zamjeni email adresu i uključi steam guard, i u pravilu te ne može sjeb**, tj. može:

Ako kasnije prijavi steam supportu da su mu "ukrali" acc i poslika neki key sa ticketom da potvrdi legitimnost da je to bio njegov acc. i support će tebi uzeti acc. i njemu vratiti.

Dakle sve je na tebi, odluči.

Ja sam ti sada samo naveo činjenice šta bi se sve moglo dogoditi.

U tom slučaju, kupac isto otvori žalbu da mu je ukraden account i dostavi dokaze o kupoprodaji, i banuju prodavca. Nije neki dobitak, ali je kao u hladnom ratu, osigurano međusobno uništenje u slučaju sukoba.

13 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

bok ljudi novi sam ovdje i sad sam kupio steam novi i zanima me kako da promjenim mail adresu na njemu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kovac123456 kaže...

bok ljudi novi sam ovdje i sad sam kupio steam novi i zanima me kako da promjenim mail adresu na njemu.

sniff sniff.... nesto mi smrdi... :-D

Like your face looking forced to the floor (in a league of your own)... and either way, you're way too close to it all (you cannot veto the world)...
13 godina
neaktivan

zanima me nmg nikako promjeniti

16 godina
neaktivan
kovac123456 kaže...

zanima me nmg nikako promjeniti

Daj mi napisi username i pass ovdje, pa cu ti ja promjenit i poslat novo na PM... :-)

Like your face looking forced to the floor (in a league of your own)... and either way, you're way too close to it all (you cannot veto the world)...
13 godina
neaktivan

objasni mi da i ja znam

17 godina

Al baš je zanimljivo da svi 'kupe' Steam. Pa dajte udjelite i sirotinji malo {#}

Igram CS 1.6 i malo malo čujem po serverima da netko kupuje ili prodaje 'Steam za CS' za 3 ili 5€{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

otvori steam, i odi gore u lijevi kut "steam" pa onda "settings" i odma prvo "account"... e tu onda imaš te opcije...prvo odi na "change contact email address" a tek onda na "change pasword or secret question"...prilikom zamjene passworda na mail če ti stiči confirmation code...i ako imaš rabljeni steam obavezno ukluči steam guard...

14 godina
protjeran
Hacker002 kaže...

Al baš je zanimljivo da svi 'kupe' Steam. Pa dajte udjelite i sirotinji malo {#}

Igram CS 1.6 i malo malo čujem po serverima da netko kupuje ili prodaje 'Steam za CS' za 3 ili 5€{#}{#}

perkan777 prodaje accauntove i ima ih na tone i stvarno su jeftini :D

13 godina
neaktivan

eee decki ima problem sa steamom nemogu da ga obrisem nece pise neka greska: Moje računalo programske datoteke(x86) steam ClinetRegistry.blob

to mi pise nece mi da se obrise a nezz sta da radim???{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jesu li vam danas sve cijene na steamu u dolarima

mijauu

0 0 hvala 0
17 godina
kovac123456 kaže...

eee decki ima problem sa steamom nemogu da ga obrisem nece pise neka greska: Moje računalo programske datoteke(x86) steam ClinetRegistry.blob

to mi pise nece mi da se obrise a nezz sta da radim???{#}

probaj instalirat ponovo, pa onda obrisat

cola777 kaže...

jesu li vam danas sve cijene na steamu u dolarima

ne

13 godina
neaktivan

denix hvala ti puno care tnx :D

15 godina

danas dobio na mail od steama da sam izabran za dotu 2,logiram se na steam (dugo nisam bio) kad dobijem obavijest da sam dobio i cs:go

a jučer me svrbio lijevi dlan (to obično znači neke pare će se dobit po vjerovanju starih ljudi,al može i ovo)

eto samo da se pohvalim

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 11:45 (KASA).

8 0 hvala 0
16 godina
KASA kaže...

... kad dobijem obavijest da sam dobio i cs:go ...

Čestitke. Sad ovu temu u favorite i uživaj u odličnoj CS:GO beti. Znatno su je poboljšali od prvog pojavljivanja.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
protjeran
Micek kaže...
KASA kaže...

... kad dobijem obavijest da sam dobio i cs:go ...

Čestitke. Sad ovu temu u favorite i uživaj u odličnoj CS:GO beti. Znatno su je poboljšali od prvog pojavljivanja.

Ja mislim da sam crn pa mi nedaju djaba niti cs go niti dotu2.Morao sam si sam nabavljat!

17 godina
neaktivan
http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav forumaši

Imam par pitanja u vezi Steam

Dali je tko od forumaša u Raiffeisen bank i da kupuje igre na Steamu i koju je karticu tražio u banci?

Unaprijed hvala!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako nitko ne kupuje s karticom od Raiffeisen bank na Steamu s kojom karticama vi kupujete na Steamu i od koje banke

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa bilo koja kartica koja radi na internetu. Koja radi a koja ne pitaj u svojoj banci. Tako ti je najsigurnije.

A sad npr. Visa Electron koju dobiješ s deviznim ili žiro računom u PBZ radi bez problema. Iako je prije bilo problema kolko čujem sad radi i Visu Electron koju dobiješ u Zagrebačkoj.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Znači izvadim Visa Electron karticu i stavim na nju novce i mogu kupiti na Steamu igre?
13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Pa bilo koja kartica koja radi na internetu. Koja radi a koja ne pitaj u svojoj banci. Tako ti je najsigurnije.

A sad npr. Visa Electron koju dobiješ s deviznim ili žiro računom u PBZ radi bez problema. Iako je prije bilo problema kolko čujem sad radi i Visu Electron koju dobiješ u Zagrebačkoj.

i Erste...

13 godina
neaktivan

Znači u vezi gornjega posta.

Uzmem Visa Electron PBZ i na nju stavim novce i mogu kupovati igre na Steamu?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
dado123 kaže...

Znači u vezi gornjega posta.

Uzmem Visa Electron PBZ i na nju stavim novce i mogu kupovati igre na Steamu?

Yes. Odnosno otvoriš žiro...i uz njega dobiješ elektronku. BTW, za žiro nema naknade u PBZ.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
15 godina
neaktivan
Dakle ja bi kupio left 4 dead bundle sa 4 keyeva i dao bi ta ostala tri frendovima.e sad moje pitanje je dali ce oni kada to aktiviraju moci dodati mene ko frenda na steamu posto nemaju nista kupljeno. P.S-dali da rade kupim l4d ili l4d2
Pecalica(HRVATSKI Lockerz), osvojite mrak stvari za jednu kunu.Registrirat se možete ovdje:http://pecalica.hr/users/add/0b46432eb0be9d35c33b86ab20daeebf
14 godina
neaktivan
sackboy kaže...
Dakle ja bi kupio left 4 dead bundle sa 4 keyeva i dao bi ta ostala tri frendovima.e sad moje pitanje je dali ce oni kada to aktiviraju moci dodati mene ko frenda na steamu posto nemaju nista kupljeno. P.S-dali da rade kupim l4d ili l4d2

Hoće.

L4D2.

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom, ASUS DCII moras da pazis kako je na krevet stavljas da se ne iskrivi nesto, da ne nalegne kuler lose - Vlada011
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
sackboy kaže...

Hoće.

L4D2.

Ako ti se ne zuri, pricekaj kakvu akciju.

A za dodavanje frendova jednostavno kupite neku za 2-3€.

Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
sackboy kaže...

Ako ti imaš koju igru aktiviranu onda ti njih stavi u frendove. A kad im pošalješ igru tad će i oni moći sebe međusobno stavljati kao friends jer ta igra koju im pošalješ je dovoljna kao da su je oni i kupili.

Prije 7-8 mjeseci nisam imao ništa na steamu osim besplatnih igara i nisam mogao stavljati prijatelje već su oni prvo mene stavljali na listu. Jedino ako se u međuvremenu nisu promjenila ta pravila.

L4D2 ti je malo bolja igra sa razrađenijom scenografijom.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
13 godina
neaktivan

Kupio bih Supreme Commander 2 na Steamu s American Exspress pa me zanima dali ima kakvih dodatnih troškova osim cijene igre od 5,09 eura?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dado123 kaže...

Kupio bih Supreme Commander 2 na Steamu s American Exspress pa me zanima dali ima kakvih dodatnih troškova osim cijene igre od 5,09 eura?

dovoz igre u tvoj inventory 2,38 eur, skladistenje 1,13 eur, prva instalacija 0,48 eur ...

{#}

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 11:52 (rebelsy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice