jucer sam skinuo dirt 3 na steamu i kliko sam play i nista se ne dogadja
ali mi steam svjetli(puni se) u taskbaru zelena boja.
jel to on instalira ili sto?
Pa moraš čekat da ti se skine, dole bi to trebalo pisat "1 item downloading" a ako ti je skinuo onda ti piše "1 item completed".
smrdljivi dirt 3,
nezeli mi uopce uci u igru
zbog tih nekim xlive.dll -a
kako to rijesit
smrdljivi dirt 3,
kako to rijesit
Updateaj directx, ako ne pomogne skini sa ove stranice xlive.dll i stavi ga gdje treba(pisat ce ti u instructionima)
smrdljivi dirt 3,
kako to rijesit
Skini tja .dll, uglanvom problem je s Live accountom.
Što je valve i kako dobivate kupone ?
Što je valve i kako dobivate kupone ?
Imam pitanje... na paypalu imam 6 $ to je oko 4,5 eura... minumum je 5€ da li ce mi oni staviti sada tih 4,5?
Imam pitanje... na paypalu imam 6 $ to je oko 4,5 eura... minumum je 5€ da li ce mi oni staviti sada tih 4,5?
o cemu ti? wallet?
Ne treba ti uopće to, on meni povuče direktno s paypala, tamo mi je stanje uvijek 0,-$
Ne znam jel ovdje pravo mjesto za pitat, al' nek se nađe... uglavnom, jel ima neko borderlands na steamu? Uzeo sam sad na popustu i često mi se u co-opu ruši, guglo sam i error i svašta ljudi pišu, al me za početak zanima jel se samo meni to događa?
Ne treba ti uopće to, on meni povuče direktno s paypala, tamo mi je stanje uvijek 0,-$
Ne znam jel ovdje pravo mjesto za pitat, al' nek se nađe... uglavnom, jel ima neko borderlands na steamu? Uzeo sam sad na popustu i često mi se u co-opu ruši, guglo sam i error i svašta ljudi pišu, al me za početak zanima jel se samo meni to događa?
meni se prije rusio uvijek nakon 2min igre (kad sam kupio novu grafu,na staroj radilo sve supp samo bilo manjka FPS,i evo pogledam prije par dana i fala bogu sve normalno ;) )
Ja sam natukao preko 100h gameplaya na Toshibi Athlon Dual Core, HD2600 Mobile, Vista.
Nikakvih problema.
Ja sam natukao preko 100h gameplaya na Toshibi Athlon Dual Core, HD2600 Mobile, Vista.
Nikakvih problema.
od toga barem 20 si bio AFK
Nikakvih problema.
od toga barem 20 si bio AFK
Ne bih rekao 20h, ali 10h sigurno.
Zato sam i napisao 100h, a ne 110h
Kad mali zaplace stisce se pauza
Dojadilo mi gubljenje brodova zbog toga u EVE
Zato sam trenutno orijentiran na SP igre gdje mogu pauzirati
@SebaOS
Nego kakve ti errore izbacuje?
Jesi probao one uobicajene stvari kao reinstal drivera za graficku?
Pa nakon guglanja sam obriso lika i ispocetka krenuo, na srecu bio sam 8lv. tek pa nije problem... sad sam 16 i zasad sve radi, drivere nisam mjenj, ali jucer su taman stigli novi za nvidiju pa sam stavio to i zasad nema problema, ali sam htio provjerit s vama jel ima neko slicnih problema...
u medjuvremenu sam smanjio i clock procesora na stock, pa moguce da je i to pomoglo, ako netko ima problema :)
Koji je najpovoljniji sajt sa ruskim ključevima za steam?
preporučam g2play tamo imaš svakakvih... a baš samo ruskih... cddisk.ru
Mi može netko prek kartice uzet Trine za 1,60€ pa mu ja uplatim?
Mi može netko prek kartice uzet Trine za 1,60€ pa mu ja uplatim?
Ja cu ti uzet, javi se na pp.
Pozdrav!
Kad skinem igru preko steama(dirt3 šta sam dobio uz vtx 6850), jel je mogu igrat bez steama, kao da sam je kupio na disku, da nisam vezan za steam?
Hvala!
ne ak si ju skino s steama moraš ju igrat dok je upaljen steam
ne ak si ju skino s steama moraš ju igrat dok je upaljen steam
- pa zašto je to tako vezano, ja sam full skinuo igru i još uvik moram preko njih igrat, al se to nekako ne može preskočit pa da normalno igram...?
- i koje su razlike u igri preko njih ili bez steam-a?
steam ti čuva saveove od igrica i to je original a ne piratski dirt3 i s tim na steamu mos igrat online u tom i je poanta
Jedno pitanje. Kupio sam Hitman: Blood Money, nakon nekog vremena mi je počeo izbacivati error kako steam ne može pronaći igru. Proguglao sam i prvi odgovor na koji sam naišao je da skineš crack sa jednog drugog sajta (nelegalno) i da ga kopiraš preko postojećeg. Taj lik je u toj temi rekao da radi. Ja glupko, odmah to uradio, i neće. Tek kasnije sam vidio na par drugih foruma da se igra, odnosno onaj .exe fajl treba pokrenuti kao administator i sve će biti OK.
Sada mi Steam izbacuje kako je igra nedostupna. Dakle, da li ću morati obrisati cijelu igru (nemam saveove, tako da i nije problem) i ponovo skinuti preko steama?
Hvala.
steam ti čuva saveove od igrica i to je original a ne piratski dirt3 i s tim na steamu mos igrat online u tom i je poanta
je al ja ne želim igrat online... nego samo imat tu igru... znam da to nije bitno al...
u svakom slučaju hvala!
Jedno pitanje. Kupio sam Hitman: Blood Money, nakon nekog vremena mi je počeo izbacivati error kako steam ne može pronaći igru. Proguglao sam i prvi odgovor na koji sam naišao je da skineš crack sa jednog drugog sajta (nelegalno) i da ga kopiraš preko postojećeg. Taj lik je u toj temi rekao da radi. Ja glupko, odmah to uradio, i neće. Tek kasnije sam vidio na par drugih foruma da se igra, odnosno onaj .exe fajl treba pokrenuti kao administator i sve će biti OK.
Sada mi Steam izbacuje kako je igra nedostupna. Dakle, da li ću morati obrisati cijelu igru (nemam saveove, tako da i nije problem) i ponovo skinuti preko steama?
Hvala.
Probaj desni klik i nadi Verify game content ili nesto u tom smislu.
Pozdrav,
Zanima me jel se ovo događa samo meni ili? Odkad imam Steam uvijek mi lagga. Ne mislim na igre na Steamu nego baš Steam. Npr. kad scrollam dolje jako šteka tj. sporo je. Ili kad stisnem na Store treba mu dugo da ga učita. Onda tamo na Store one nove igre i to, kad mogu s onim u desno povlačit da vidim sve, to mi jako lagga.
Nadam se da će mi netko moći pomoći. :)
Mislim da nije do kompa, Internet connection: 256 KB/s.
Hvala :)
kako da na steamu vidim koje su mi igre retail,koje sam dobio kao gift a koje kupio?
nekad je to bilo ako se dobro sjećam manage gift and guest passes al sad kad odem na to vidim inventory.
kako da na steamu vidim koje su mi igre retail,koje sam dobio kao gift a koje kupio?
nekad je to bilo ako se dobro sjećam manage gift and guest passes al sad kad odem na to vidim inventory.
odi u steam aplikaciju i gore desno klikni na tvoje_ime's account.
Imam problem sa Steamom kad hocu skidati neku igricu izbaci mi neki EROR:http://i39.tinypic.com/312g2gi.png.
Molim za pomoc :(. Unaprijed hvala. :D