što je novija igra to je manje igriva bar meni,u zadnje vrijeme nikako da nađem igru koja me more zasitit neznam je li problem u meni ili šta.
resident evil 4 5 nako nije loše u pola igranja mi je dosadila dok sam 3 prišao jedno 100 puta.
Dugo očekivani FUEL mislim ono vožnja i sve da ne nabrajam katastrofa igra sam je jedno 3 minute,
jedino cod 5 stvarno je dobar igram ga jedno godinu i jos mi nije dojadio.
fallout 3 onako nije za multiplaya.da pohvalim Call Of Juarez Bound In Blood dobro da je se netko sitio napraviti nesto u tome stilu a da nije dosadno.
Battlefield 2 je odličan jednostavno ne more dojadit jedva čekam 1945.
Wheelman,Burnout.Paradise The Ultimate Box sranje veliko samo se nesto vozikas.
Left 4 Dead me je zalipio za stolicu otao sam bez daha kao da je netko napravio igricu bas onako kako sam ja zamišlja ali dojaji.
sims 3 mislin ono triba ti kompijuter od 20000kn mislim da bi ti i onda digdi zastopalo nije loše jako opširno iako mislim da je izgubilo dušu.
ne znam sta da igram sta god počmem ili dojaji ili je tolko lose da se neda igrat.
Trenutno igram SUPER MARIO 3.

Također jedan od originalnih igara je stalker serijal,po meni bio bi najbolji fps samo da ga bugovi nisu pokopali
Prvog stalkera samo igrao skoro godinu i pol ,prošao ga jedno 5 puta sve zajedno(2 put normalno,poslije sa fantastičnim modovima koji su činili igru potpuno drukčijom)A sad igram clear sky,i trebao bi brzo doć call of pripyat.Ima po meni dosta dobrih igri samo si treba nać ono što koga zanima.Mene inače sve ostale igre više manje dosade(bilo kakve tučnjave,arkade,sportske,vožnja)to mi dosadi.Fps,rts ima za bilo koga par naslova koji su odlični koji neće dosadit.Jedino što sam igrao od ostalih žanrova bi bio Braid,isto originalna igra.
)Dok su u crysisu to još poboljšali pa stavili fiziku i na drveće kuće,meni jo to ful gušt.A jeste ikad probaly crysis preko multiplayera na dx10 serverima(bilo je i par na dx9)gdje je uključena fizika?Pa to postane totalna ludnica,nešto nepoisivo.Imaš onda zbilja osječaj da si u borbi sa puno eksplozija drveća koje se ruši(ono nije za ukras drvo padne na tebe a ti baš nisi pri energiji ubije te!)bačve koje lete ili jednostavno se vozit tenkom i rušit sve predsobom
To svi govore crysis samo grafika a pola ljudi(a možda i više)nikad ovdje nije ni igralo ga preko neta i doživilo pravo iskustvo.Jedino je bed što nemogu svi igrat kako treba pa valjda većina onda i pljuje po njemu jer ga nemogu ko cod 250lock vrtit na ogromnoj rezi i svim upaljenim.
)Jednostavno mi onaj tomson i onaj spriengfield puške nisu gušt sad oću nešto moderno napredno,nešto puno močnije(tipa gaus gun u crysisu