Splinter Cell: Blacklist

poruka: 7
|
čitano: 1.528
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Novi Splinter Cell je predstavljen na E3, ovaj puta za njega nisu zaduzeni decki iz Montreala nego Toronta. Izgleda da serijal malo skrece od dobrih starih vremena Pandora Tomorrow i Chaos Theory kad je stealth bio sve, Convictio i po svemu sudeci Blacklist se vise orjentiraju na action/stealth i slicniji su MGSu 3 nego starim SCovima. Takodjer izgleda da se legandarni Michael Ironside ne vraca kao poznati glas Sama Fishera sto je poprlicno lose.

Ostaje cekati i vidjeti. Nadajmo se da, iako nece vjerojatno biti kao Chaos Theory (mislim najbolji Splinter Cell), nece razocarati.

IGN vijest

I live! Again!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako mi je drago opet vidjeti Sama u odjelu sa starom opremom, možda nešto i bude od ovoga, ako ništa, izgleda bolje od Conviction sigurno, ali je opet jasno da ovo nema previše veze sa starim nastavcima, dobra stvar je što je spomenuo da se ove "sposobnosti" dobijaju na kasnijim stadijima igre, razvijanjem lika, a ne odmah u startu.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 23:25 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo više nije Splinter Cell, ovo je Call of duty splinter cell mod :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 23:54 (Matk044).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovaj gameplay pokazuje stealth pristup iste razine, i bome ovo jest splinter cell. Samo da svaka razina pruži ovoliko mogućnosti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E ovo je vec nesto, sad se cak i veselim igri, ovo mi izgleda kao kompromis izmedju starog i novog. Za novije igrace i CoD drustvo moze se igrat kao Conviction - run&gun. Za stariju gardu moze se igrat kao Pandora Tomorrow i Chaos Theory - lijepo stealthy

Shhhh!! My common sense is tingling!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad je se opali na najtežoj razini težine sumnjam da će run&gun prolaziti, naročito cod ekipi koja nije preglala prošle nastavke. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Splinter Cell: Blacklist

I u tome lezi car, ko kad gledam nekoga kako pokusava jurit okolo u Rainbow Six :)

Ali mislim da nijedan nastavak nece dosec Pandoru

Ovo je legendarna misija, meni osobno jedan od najdrazih levela u svim igrama koje sam ikad igrao.

Shhhh!! My common sense is tingling!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice