mijenjam steam account sa
arma 2
arma 2 operation arrowhead
arma 3
za dayz standalone
mijenjam steam account sa
arma 2
arma 2 operation arrowhead
arma 3
za dayz standalone
Imam Sid Meier's Civilization V ; Total War: ROME II - Emperor Edition ;Sid Meier's Civilization V: Brave New World. Zamjena za CS:GO
.
Ako netko igra Battleborn
230 Battleborn Platinum Currency H5WJJ-FCH5T-3SZRB-SKRJ3-R9FB5
Battleborn Starter Skin Pack HK5JT-XTSJC-HBSFZ-6WXBJ-KW5XT
I ako neko igra Duelyst (besplanta igra na steamu)
Duelyst - Cosmetics Bundle b04ae7c6-78f2-44ef-ba96-1c600143f682
Duelyst - 20 Spirit Orbs be8e3c37-819f-4b10-9369-219d80f99d2b
I molio bih da onaj tko uzme i napise tako da drugi znaju, jel ovo je ipak za one koji igaju odredenu igru. mozda nece otic brzo
Ako bi se netko htio mijenjati za kakvu igru s ovog popisa, neka mi se javi u inbox. Volim i "normalne" igre, ali i indie naslove, tako da skoro sve dolazi u obzir.
Hitman: Blood Money ( steam key) - uspješna razmjena s korisnikom Abra008
HITMAN GO: DEFINITIVE EDITION ( steam key) - uspješna razmjena s korisnikom SvoŠ
GOETIA ( steam key) - uspješna razmjena s korisnikom SvoŠ
TOMB RAIDER: UNDERWORLD ( steam key) - uspješna razmjena s korisnikom SvoŠ
Deus Ex: Game of the Year Edition ( steam key) - uspješna razmjena s korisnikom SvoŠ
Hitman: Absolution (link za steam gift)
Hitman: Contracts ( steam key)
LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER ( steam key)
LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER 2 ( steam key)
Cities in Motion 2 ( steam key)
Thief Gold ( steam key)
Deus Ex: Invisible War ( steam key)
Deus Ex: Human Revolution Director's Cut ( steam key)
Kane & Lynch 2: Dog Days ( steam key)
Just Cause ( steam key)
The Last Remnant ( steam key)
Mijenjam lol acc ( detaljnije u pm ) + steam acc... za gw2 sa expanzijom ili bez. sve u pm. Ili neku slicnu mmo/rpg igru.
mijenjam acc sa Tom Clancy's The Division (standard edition) za nesto slicne vrijednosti....moze i prodaja samo da ga se rijesim nekako
EDIT: Otišlo!
Mijenjam Steam acc s ovim igrama ili acc sa COD: Ghost i COD: MW3 za Battlefield 3 standard/premium.
BUMP
Kad ljudi vide taj pogled na tvojoj profilnoj slici sigurno izgube povjerenje u tvoje namjere :)
Mijenjam Steam acc s ovim igrama ili acc sa COD: Ghost i COD: MW3 za Battlefield 3 standard/premium.
BUMP
Kad ljudi vide taj pogled na tvojoj profilnoj slici sigurno izgube povjerenje u tvoje namjere :)
lol ... ma problem je što su iw-ovi COD-ovi puni cheatera.
Assassin's Creed® III
stisni hvala i random giveaway kad uhvatim vremena
Ima tko FIFU 16 da ju više ne igra pa bi mjenjao (privremeno ili stalno, svejedno mi je)...?
Malo bi bacio koji tekmu na FuT a nebi kupovao FIFU17 jer ja to igram tjedan-dva pa onda ne igram mjesecima :)
Mijenjam lol acc ( detaljnije u pm ) + steam acc... za gw2 sa expanzijom ili bez. sve u pm. Ili neku slicnu mmo/rpg igru.
..
Ima tko FIFU 16 da ju više ne igra pa bi mjenjao (privremeno ili stalno, svejedno mi je)...?
Malo bi bacio koji tekmu na FuT a nebi kupovao FIFU17 jer ja to igram tjedan-dva pa onda ne igram mjesecima :)
Nitko? :D
Mijenjam origin account s Fifom 17 , i s placenim origin accesom, za GTA 5 , javite u inbox
ETS2 Michelin Fan Pack.
Nakon popunjava potrebnoga dobijete key za steam.
PS. Neki imaju problema s potvrđivanjem da su igrali ETS2 75 sati, tako ako vam se desi, da znate da niste jedini.
Dirt Showdown za đaba na HumbleBundle
Dirt Showdown za đaba na HumbleBundle
Baš htjedoh postat i vidim post, bitch
Imam viska key pa ako kome treba tumbs up ili hvala pa cu udijeliti...
Ako se nekome igra CS:GO neka mi se javi, imam neki account viska pa se mozemo dogovoriti
Imam BF1 neko za razmjenu meni je glup previse i nastavio sam igrati BF4!
Meni nešto sere sajt, ima li tko viška key..?!
ključ po običaju nakon prijave i lajkanja fejs ili twitera stiže nakon nekoliko dana.... tako je bilo i za božić za syberiju
Imam CS Complete pack steam gift, ponude u PP