imali neko da je kupio Overwatch i da ima nije iskoristio drugi beta key da mi može poslati?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imali neko da je kupio Overwatch i da ima nije iskoristio drugi beta key da mi može poslati?
a da pogledas u temu overwatch i vidjet ces da je open beta od sutra 5.5 samo nez u koliko sati
mjenjam bilo koju igricu (ili item - skin, tf2 item, etc.) do 5 eura na steamu ili originu za CS:GO ili BF4
mjenjam bilo koju igricu (ili item - skin, tf2 item, etc.) do 5 eura na steamu ili originu za CS:GO ili BF4
are you serious?
The Overwatch Open Beta is here! Prepare to clash on the battlefields of tomorrow and take your place in the ranks of Overwatch — a legendary force of soldiers, scientists, adventurers, and oddities. Assemble your friends and try out the ultimate team-based shooter for FREE during the Open Beta May 5–9 on PC, PlayStation® 4, and Xbox One
Evo kod ako nekog zanima za -27% off za Black Death na http://www.greenmangaming.com/s/hr/en/pc/games/action/the-black-death/#item-s5
PP0AP3-WK14QB-UBBUU5
Evo nije me dugo bilo u ovoj temi pa me evo malo . Pošto sam kupio 2 divisiona jedan key i jednu fizicku kopiju same igre , trenutno imam jedan key viška .
Znači do petka imate vremena stisnuti hvala da bi upali u giveaway . Na random org cu izvuci pobjednika i dati mu free key za DIVISION .
Znaci KEY je nov nekoristen , neupucavan u Uplay . Napravite si akaunt na uplayu i mozda budete sreće pa dodate igru na njega
ETO EKIPA DAJEM FREE THE DIVISION KEY -- sve sto trebate je stisnut hvala i u petak izvlacim dobitnika keya
I molio bih ekipu koja ima igru da prednost pusti ovima koji nemaju
Nešto za Resident Evil Revelations 2 - Episode 1: Penal Colony?
Mijenjam dva steam accounta za Diablo 3 RoS expanziju, znaci samo expanzija
na jednom su sve ove igre
http://www.upslike.net/imgdb/acount-a0ebbd.jpg
i na drugom accountu je Dayz STANDALONE
Evo kako sam i rekao . Neka mi se sreckovic javi u PM do kraja dana znaci do (00:00) da preuzme key ako se nejavi idemo jos jednom birat .
Slika je malo losija ali random org je izabrao Komunist Izet
svaka ti dala
Ako zelite zamjena ne mora biti trajna, moze biti privremena dok se ne zasitite igara. Meni treba da odigram par online sessija sa ekipom za svoj You Tube kanal.
Zahvaljujem!
Oslo sve
Imam 75% OFF popust za Feist, vrijedi do 31.05. nek se neko javi u pp ako mu treba, ako će ga iskoristiti da ne propada bezveze.
I ja sam dobio. Jel to dijele svima?
Ako si i ti dobio onda su vjerovatno svi, jer mi se tek tako jutros pojavilo u inventoryu.
50% OFF A Story About My Uncle, ako nekom zatreba...
Dead Island: Game of the Year Edition
0CYF5-K87ID-HRRRY
Steel Storm: Burning Retribution
QDI9N-I*Z4H-ZI9AQ
zadnje slovo imena čarobnjaka koji je pobjedil Balroga iz međuzemlja
Imam ovaj bundle za razmjenu ako netko zeli. svaka igra ima posebno kljuc
Munin (STEAM)
Zanzarah: The Hidden Portal (STEAM)
Shooting Stars! (STEAM)
Cultures: Northland + 8th Wonder of the World (STEAM)
Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today (STEAM)
The Night of the Rabbit (STEAM)
The Dark Eye: Chains of Satinav (STEAM)
Decay: The Mare (STEAM)
The Whispered World Special Edition (STEAM)
Randal's Monday (STEAM)
Anna's Quest (STEAM)
Blackguards - Deluxe Edition (STEAM)
Blackguards: Untold Legends (STEAM)
ne bih razdavjao bundle, jedino ako bas nitko ne zeli cijeli bundle onda moze i pojedinacno.
i jos imam ove dvije igre
Trazim, igre za steam. mogu iz csgo kljucevi/skinovi
done
bump
30 Impossible levels (early access) Steam Key
A68ZQ-LN4RP-ZTG4_
Pogodi zadnji i uzmi.
30 Impossible levels (early access) Steam Key
A68ZQ-LN4RP-ZTG4_
Pogodi zadnji i uzmi.
A!
Hvala :)
Tražim profil na Goalunitedu. U zamjenu dajem profil na Soccer Manageru reputacija oko 250, profil na CoC-u-TH8, lvl. 64 i FB profil- Top Eleven-5. nivo, oko 100 tokena i 1.4B, također ima puno boostera, Texas Holdem Poker- oko 5.5M, i još Liga Ultras i Pool Live Tour.
Pozz ekipa,
dobil sam danas Saints Row 4 steam CD key al mi se ne igra to, pa me zanima dal neko zeli mjenjat to za shift 1 ili F1 2013 mozda?