Ja sam uzeo,hvala jos jednom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
battlefield 4 i još nekih igrica ima na origin acc za nešto drugo
Malo ključeva......
This prize bundle includes Gunstar Heroes, Renegade Ops & Viking: Battle for Asgard.
STEAM : PLVPP-LNIFZ-ZHFPA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
NISAM SIGURAN DALI JE OVO ZA : Binary domain,Condemned origins,Streets of Rage 2
STEAM : HZG3H-44XBV-583JZ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Molim vas da mi potvrdite dali ključevi valjaju. Hvala ;)
Make Love Not War 3 (Gunstar Heroes, Renegade Ops & Viking: Battle for Asgard)
H3EZ4-RRT3B-3EWJT
Enjoy!
Origin račun sa Battlefield Bad Company 2 Deluxe Edition i Battlefield 4 mijenjam za COD Black Ops 2/3.
Ima netko da igra Black Desert Online možda pa da pokloni 7 day Guest Pass ? Može i neka razmjena ali neznam šta bih vam dao :(
Imam za razmjenu Wasteland 2 Directors Cut, GRAV, Shantae and the Pirate Curse, I am Bread, Sentinels of the Multiverse i Switchcars. Najvise sam zainteresiran za Rocket League, ali mijenjam i za druge igre.
Mjenjam DayZ Standalone, posebno na Steam acc-u samo ta igra i Diablo 3 za Project Cars .
Moze i da mi kupi netko key pa mu ja dam te igre ,uglavnom moze dogovor svakakvi,javit na mail jer sam tu manje aktivniji.
robert.svrznjak28@gmail.com
Imam za razmjenu Wasteland 2 Directors Cut, GRAV, Shantae and the Pirate Curse, I am Bread, Sentinels of the Multiverse i Switchcars. Najvise sam zainteresiran za Rocket League, ali mijenjam i za druge igre.
Što te još zanima osim Rocket League. Ja sam zainteresiran za Wasteland 2.
Poslao sam pm.
Nudim jedno ili vise od jednoga:
The Darkness II,
The Bureau: XCOM Declassified
GRID
Company of Heroes™ Complete Edition
Warhammer® 40,000: Dawn of War® - Game of the Year Edition
Warhammer® 40,000: Dawn of War II
Warhammer® 40,000: Dawn of War II: Retribution
Company of Heroes™
Warframe 7-day Credit and Affinity Booster Packs
X-COM: Apocalypse
X-COM: Enforcer
X-COM: Interceptor
X-COM: Terror from the Deep
X-COM: UFO Defense
The Ship
Gun Monkeys
Ark: Survival Evolved
I am Bread
Shantae and the Pirate Curse
Sentinels of the Multiverse
Switchcars
The Red Solstice
Trazim:
Portal Knights
Boundless
No Man's Sky (znam da nije realno, ali dajem sve ovo navedeno ako netko ponudi :)
Ako imate neke druge ponude javite se pa cu razmotriti ponudu ;)
mijenjam gta5 ponude u inbox ili mail: brunopilski94@gmail.com
Nudim (mijenjam) Nightmares from the Deep: The Cursed Heart (Steam Key) - http://store.steampowered.com/app/259740/
Tražim neku drugu igru, kartice, TF2/CS:GO iteme, itd. Možemo se oko svega lako dogovoriti. Ako treba (sve zavisi o ponudi) mogu uz navedenu igru nadodati kartice i slično.
H9KEG-9Z4VJ-Y7I6F
Tompi Jones
GIVEAWAY! 200 Steam keys for new sci-fi MMO Trinium Wars
https://www.vg247.com/2016/03/07/free-steam-keys-trinium-wars/
Da li ima neko da bi mi kupio ovo
http://www.gamesdeal.com/diablo-3-reaper-of-souls-addon-pc.html?a_aid=allkeyshop&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop
u zamjenu dajem Steam acc
http://www.upslike.net/imgdb/acount-a0ebbd.jpg
i jos jedan steam account sa dayz standalone
Grave Prosperity: Redux- part 1
07AXN-MFGDL-KDDLH
Bude li netko kupovao Humble Jumbo Bundle 6 a već ima/ ne zanima ga Dreamfall Chapters, molim neka mi se javi preko PP. Dakako, nudim manju financijsku naknadu za igru.
Mene zanima samo Grey Goo iz tog bundlea, tak da također nudim neki deal. Recimo ako netko želi uzeti srednji bundle, nek uzme sve pa ja platim razliku :)
Dajem 2 Steam ključa - Make War Not Love Bundle 3 (Gunstar Heroes, Renegade Ops & Viking: Battle for Asgard). Tko se prvi javi (pošalje poruku) njegovo.
Znači dvoje prvih koji se jave dobivaju
EDIT: Našao sam čak treći ključ, tako da je i on uručen. No, nemam više, sve je otišlo.
BF4 i BF BC2 na Originu mijenjam za Black Ops 3.
Mijenjam Steam acc -> call of duty modern warfare 3 i ghost. Za cd key Diablo ROS
Moguca zamijena i za drugo ( MMORPG ) ( MMOFPS )
Dajem 2 Steam ključa - Make War Not Love Bundle 3 (Gunstar Heroes, Renegade Ops & Viking: Battle for Asgard). Tko se prvi javi (pošalje poruku) njegovo.
EDIT: Našao sam čak treći ključ, tako da je i on uručen. No, nemam više, sve je otišlo.
Ja uzeo jedan. Sve legitimno, sve štima. Hvala još jednom :)
Jedan od dobitnika mi je javio da je skontao da ipak već ima navedene igre. Stoga dijelim taj 1 Steam Key - Make War Not Love Bundle 3 (Gunstar Heroes, Renegade Ops & Viking: Battle for Asgard).
Znači isto kao ranije, tko se prvi javi (pošalje poruku) njegovo.
EDIT: Gotovo, poslano čovjeku.
Evo da se i javno zahvalim još jednom na igrama! :D Bit će u dobrim rukama! :D
Što te još zanima osim Rocket League. Ja sam zainteresiran za Wasteland 2.
Poslao sam pm.
Nisam htio odmah postat da ne rusim kolegi cijenu, pa sam u međuvremenu zaboravio :p
Imam i ja jedan wasteland 2 viska, za zamjenu.
Prodano kolegi ispod
Nisam htio odmah postat da ne rusim kolegi cijenu, pa sam u međuvremenu zaboravio :p
Imam i ja jedan wasteland 2 viska, za zamjenu.
Kaj tražiš?
Nudim (mijenjam) Nightmares from the Deep: The Cursed Heart (Steam Key) - http://store.steampowered.com/app/259740/
Tražim neku drugu igru, kartice, TF2/CS:GO iteme, itd. Možemo se oko svega lako dogovoriti. Ako treba (sve zavisi o ponudi) mogu uz navedenu igru nadodati kartice i slično.
Bumpity bump. Ne tražim ništa puno, neka bundle igrica ili steam trading kartice i slično.
Plus evo 1 Steam key
Enemy Mind
0ENYV-FFML?-89F4R
? = 3x3
Besplatni Moving Hazard za steam
Treba poslati mail : support@movinghazard.com
i u subject napisat: I Want To Weaponize Zombies!
Ovdje mozete procitati vise