Razmjena i poklanjanje igara izdvojena tema

poruka: 6.200
|
čitano: 3.902.211
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Razmjena i poklanjanje igara

Microïds povodom izdavanja igrice "Agatha Christie: The ABC Murders" poklanja 10 kopija igrice (za XBox1, PS4 ili STEAM)

Potrebno je samo u komentarima na Facebook stranici napisati koju bi epizodu Poirota željeli kao slijedeće izdanje igre a oni će izvući dobitnike... ima još jedna stvar, ako dobiju više od 20000 lajkova izvući će još dodatnih 10 dobitnika... pa evo sretno ako ćete igrati...

https://www.facebook.com/microids/photos/a.10150095573372405.268924.367502717404/10153394556412405

P.S.

malo su preoptimistični sa 20K lajkova... evo trenutno samo 138 postova pa ima dosta šanse da imate sreće

P.S. 2

ako ne znate epizode Poirota, pogledajte ovdje popis najboljih http://www.imdb.com/list/ls074569275/

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 0:23 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Trebam novu laru, imam CS:GO (vise komada)

Javite se u inbox

P.S. poklanjam jedan CS:GO, al' samo osobe koje zaista trebaju, manite me smurfova i ostalih gluposti.

Javite se u inbox za cs:go, izvlacim preko random.org, izvlacenje 28.2 s(p)retno!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 9:56 (chaselol).
Moj PC  
6 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Mijenjam Uplay account sa Far Cry 4 i Watch Dogs za neki normalni Steam key. Može biti manje vrijednosti, ali molim bez nekih Humble Bundle keyeva ili platformera za 50 centi. 

Lp!

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 13:26 (blowfish_cro).

1 0 hvala 0
13 godina
uplay:
Tom Clancy's Rainbow Six® - *H7R-R7MR-D9NN-E4EA (* = 2512/628)
Tom Clancy's Rainbow Six® 3 Gold (Raven Shield / Athena Sword) -  RVS-NM30-YGYQ-AKYB-LY*0   (* = 1.56/0.26)
edit: našao i humble origin bundle 2 key ali nisam siguran jel iskorišten: 525V-9M5C-5RM9-S9PN-2WQT
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 14:08 (darkborg).
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina

Da li ima neko da bi mi kupio ovo

http://www.gamesdeal.com/diablo-3-reaper-of-souls-addon-pc.html?a_aid=allkeyshop&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

u zamjenu dajem Steam acc

i jos jedan steam account sa dayz standalone

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Razmjena i poklanjanje igara

možda sam ja slijep ali gdje ti ovdje vidiš dayz standalone?

13 godina
Skullscar1989 kaže...

možda sam ja slijep ali gdje ti ovdje vidiš dayz standalone?

100% si slijep, vidis da pise " i jos jedan steam acc sa dayz standalone" znaci ta dva steam accounta za ROS expanziju

10 godina

postavio si dvije slike od 2 različita steam account-a. drugi ima dayz ali to je mod za armu 2, ne standalone. znači ova 2 accounta + još 1 sa dayz standalone? to su onda 3 steam account-a za diablo, ne 2

ili su one 2 slike zapravo 1 account? zašto nisi jednostavno sve stavio kao listu pa stane na jednu sliku? ovako malo zbunjuješ ljude

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 17:23 (Skullscar1989).
13 godina
Skullscar1989 kaže...

postavio si dvije slike od 2 različita steam account-a. drugi ima dayz ali to je mod za armu 2, ne standalone. znači ova 2 accounta + još 1 sa dayz standalone? to su onda 3 steam account-a za diablo, ne 2

ili su one 2 slike zapravo 1 account? zašto nisi jednostavno sve stavio kao listu pa stane na jednu sliku? ovako malo zbunjuješ ljude

Ee boze svasta, ni u jednom slucaj od tih koje si naveo lista ili ovako slikovno prikaz igara nije moglo stati na jednu screenshot, evo napravio sam posebno za tebe sliku da se ne zbunjujes, RADI SE O DVA STEAM ACCOUNTA.

na jednom su sve ove igre

http://www.upslike.net/imgdb/acount-a0ebbd.jpg

i na drugom accountu je Dayz STANDALONE

14 godina
Skullscar1989 kaže...

Koliko vidim ti si jedini zbunjen. Čovjek je stavio slike steam accounta i napisao da uz to još daje jedan account sa dayZ. Tko god je pročitao post sa razumijevanjem je skužio da se obje slike koje je stavi odnose na jedan account. Čak se i vidi da su na jednoj slici igre od A-I, a na drugoj L-Z. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina

sve se može kad se hoće ali ti si malo bio lijen jebiga

13 godina
neaktivan

mjenjam origin acc sa sljedećim igrama (bf4 je premium,a bf3 ima dva dlc-a...još što je vrijedno spomena je FIFA 16 ostalo je smeće manje više)   

od poznatih naslova imam skoro sve na steamu pa bi u obzir došle igre kao što su ovo smeće od rinbowsix-a ili the division ne čine mi se igre nešto ali da probam kad već origin ne koristim evo i slika (da znam da ovaj the division je nova igra i skoro treba izać ali što znaš možda je netko prednaručio ili nešto tako nemam pojma kako to ide......ugl. pošaljite poruku s ponudama bilo kakvim pa cu razmislit)

EDIT: evo i slika MOGA steam acc pa da mi ljudi ne nude ove igre koje već imam

IGRE KOJE IMAM PA DA NE NUDITE ONO ŠTO VEĆ IMAM IGRE KOJE IMAM PA DA NE NUDITE ONO ŠTO VEĆ IMAM
Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 19:02 (Ipe77).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Mjenjam DayZ Standalone, posebno na Steam acc-u samo ta igra i Diablo 3 za Project Cars .

Moze i da mi kupi netko key pa mu ja dam te igre ,uglavnom moze dogovor svakakvi,javit na mail jer sam tu manje aktivniji.

robert.svrznjak28@gmail.com

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 22:16 (robert2828).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Gunnheim

PM ako neko želi key...

0 0 hvala 0
13 godina

Free Endorlight steam key: https://www.indiegala.com/#giveaway

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Darijo98 kaže...

Free Endorlight steam key: https://www.indiegala.com/#giveaway

imadoh ga u u lajbriju pa ne skužih, eto kej

F0C3J-CQ6E9-LLEJ8

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 21:36 (mrakky).
11 godina

Hvala, mučih se sa ovom stranicom od indiegala, pa odustao, al' pomoću key što si dao, budem igrao ovu zgodnu igru.

Hvala, još jednom!

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
11 godina
neaktivan

Malo zabave nije na odmet... :)

Binary domain,Condemned origins,Streets of Rage 2 
STEAM :  78KPC-G99JH-QGQAD

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina

Nedjelja je zavrsavam giveaway, CS:GO

Prijavljeno 10 ljudi

Izvlacenje nicky.sl  broj 2, cestitke, ide u dobre ruke da se mali naigra 

Posalji mi mail od steama na koji da saljem gift u inbox da posaljem!

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2016 13:06 (chaselol).
Moj PC  
20 0 hvala 3
12 godina

Hvala puno u moje i u ime novog vlasnika igre mog starijeg sina.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina

Zaboravih napisati, gift poslan provjeri mail. Uzivaj 

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

This prize bundle includes Gunstar Heroes, Renegade Ops & Viking: Battle for Asgard.

STEAM Code:

8E0PC-30J53-TZJAN

enjoy

8 0 hvala 2
10 godina
neaktivan
dadn kaže...

Microïds povodom izdavanja igrice "Agatha Christie: The ABC Murders" poklanja 10 kopija igrice (za XBox1, PS4 ili STEAM)

Potrebno je samo u komentarima na Facebook stranici napisati koju bi epizodu Poirota željeli kao slijedeće izdanje igre a oni će izvući dobitnike... ima još jedna stvar, ako dobiju više od 20000 lajkova izvući će još dodatnih 10 dobitnika... pa evo sretno ako ćete igrati...

https://www.facebook.com/microids/photos/a.10150095573372405.268924.367502717404/10153394556412405

P.S.

malo su preoptimistični sa 20K lajkova... evo trenutno samo 138 postova pa ima dosta šanse da imate sreće

P.S. 2

ako ne znate epizode Poirota, pogledajte ovdje popis najboljih http://www.imdb.com/list/ls074569275/

malo su produžili prijave i na kraju ipak izvlače 20 dobitnika, a prijavljeno je 240 ljudi... trenutno je u isčekivanju objave dobitnika....

11 godina
neaktivan

STEAM:

EFILN-9NIA8-QFN0R

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

STEAM CODE: 2TK3Y-HH2KP-49ZZY

This prize bundle includes Gunstar Heroes, Renegade Ops & Viking: Battle for Asgard.

2 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

This prize bundle includes Gunstar Heroes, Renegade Ops & Viking: Battle for Asgard

STEAM CODE: TVC9L-PPX5C-WXNPV

Gunnheim

STEAM CODE: 2BLL4-RF4I5-R48TG

2 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
ConteOliver kaže...

This prize bundle includes Gunstar Heroes, Renegade Ops & Viking: Battle for Asgard

STEAM CODE: TVC9L-PPX5C-WXNPV

Gunnheim

STEAM CODE: 2BLL4-RF4I5-R48TG

ja sam iskoristio prvi code, hvala još jednom 

14 godina

Uzeo sam proslotjedni gamepedia online humble bundle za 12$, iskoristen samo Dirty Bomb Loadout Cards and Case,  ako je netko slucajno propustio bundle ili ga zanima kupnja Life is Feudal ili neke od ostalih igri sa slike nek se javi u pp.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ko uzme Awesomenauts nek mi se javi da igramo. 

HTC 8X :)
16 godina
neaktivan

STEAM CODE:

MQQN8-9BHLA-DZAAT

Your prize can now be redeemed on Steam.

tko uzme neka se javi, ovo je višak kod

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
Moj PC  
2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice