Razmjena i poklanjanje igara izdvojena tema

poruka: 6.200
|
čitano: 3.902.661
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Razmjena i poklanjanje igara
skank666 kaže...

Nagradnjača gotova! Account ide kolegi WackyZG! Čestitam! Info češ dobit u PP i ako bude nekih poteškoča ili nejasnoča kontaktiraj me da to riješimo.

Daj nek mi netko zvekne šamar da znam da ne sanjam! Hvala skank! Javi se za pivu kad imaš cajta. (ma pivu... ćevape ti plaćam) 

14 godina
Razmjena i poklanjanje igara

Božić je,vrijeme darivanja je,pa tako ću i ja pokloniti jedan steam acc:

diazz72:

The Crew Trial

CT Special Forces: Fire For Effect

Dota 2

Half-Life 2 Deatmatch

Half-Life 2 Lost Coast

Payday: The Heist

Saints Row 2

Speddball 2: Tournament

Tko želi neka mrkne hvala na ovaj post sutra u večernjim satima(oko 20h) izvlačim dobitnika preko random.org

Sretno svima!

EDIT
acc nije ništa posebno,sebi sam složio drugi acc tako da je ovo višak.

BTW
Mjenjam ova 2 origina za: The Crew i P.Cars ili samo The Crew(više njega periferiram) ili P.Cars

ORIGIN1

BF3

Burnout Paradise Ultimate

Red Alert 2

Crysis 2 Maximum Edition

Dead Space

Dead Space 3

Medal Of Honor

Mirrors Edge

The Sims 3

Theme Hospital

Zumas Revenge

ORIGIN2

BFBC2+Vietnam

BF3

BF 1942

Dead Space

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2015 0:50 (kruskar).
Moj PC  
33 0 hvala 36
15 godina

Na bsod-u poklanjanu tri steam igre pa ako je ko zainteresiran... 

https://m.facebook.com/bsodbesplatnipopravci/posts/1542350929417409

nisam pio 9 mjeseci, a onda sam se rodio
14 godina
kruskar kaže...

Božić je,vrijeme darivanja je,pa tako ću i ja pokloniti jedan steam acc:

diazz72:

The Crew Trial

CT Special Forces: Fire For Effect

Dota 2

Half-Life 2 Deatmatch

Half-Life 2 Lost Coast

Payday: The Heist

Saints Row 2

Speddball 2: Tournament

Tko želi neka mrkne hvala na ovaj post sutra u večernjim satima(oko 20h) izvlačim dobitnika preko random.org

Sretno svima!

...

Lista se složila,još sat i 2 minute po mom satu.

EDIT
Ako budem kasnio ispričajte me to ti je kad oš bit ludo 

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2015 19:22 (kruskar).
14 godina

Oprostite na duplom postu.

Molio bih forumaša sudy_freak da mi se javi na PM

Čestitam!

EDIT
Neće mi SS uploadat,opet zahebava.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2015 20:04 (kruskar).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Kolega Sudy_freak kaže da račun dodjelim nekom drugom,tako da ponovno izvlačenje na random.org

izvučen je: nicky.sl

Čestitam

Moj PC  
16 0 hvala 2
10 godina

mijenjam svoj origin account za xcom: enemy unknown complete pack na steam sale. pack je 5.99 do 04. siječnja (taman moj rođendan :) ). igram pirata već preko 40 sati i igra je jedna od onih koje su najbolje kad su originali. a volio bih probati i long war mod koji ne radi na pirat verziji.

cijena mojih origin igara je taman tu negdje, 6 eura haha

edit: ubacim i 1 tf2 key, imam taman love na steamu za jedan. ili kupim 1 case key za cs:go. vi lako prodate key ili ga iskoristite za sebe. 

znači može gift kupljenog pack-a za moj origin + tf2 key (2.24 eura na marketu) /cs:go case key (cca 2.4-2.5 eura na marketu) ili origin za steam wallet code od 5 usd pa ću taman imati da si sam kupim igru

ili možda nekoga zanima account u marvel heroes? imam par level 60 likova + kostime kao što su enhanced thor jane foster (vrijedi 10 eura) ili scarlet witch age of ultron (7-8 eura)

ili account u warframe? nemam samo 3 frame od svih koji su u igri, mastery mi je lv18, imam oko 60 slotova za oružje, hrpa top modova, 4 reputation syndicate max-ana i još mi je ostalo nekih 100 platine. play time mi je nekih 650-700 sati u igri

nudim sve i svašta jer mi je xcom zaista odlična igra i želim igrati multiplayer + long war mod

mijenjam i ovaj steam account s igrama na slici ali to za nešto malo više od samo xcom pack. neki steam wallet code ili tako nešto :) 10 eura i to je to.

uglavnom ako nekoga nešto zanima, neka se javi do 04. siječnja dok ne istekne winter sale

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 20:07 (Skullscar1989).
13 godina
neaktivan

trazim h1z1 za nesto iz librarya osim ets i payday 2

0 2 hvala 0
13 godina

Mijenjam Far Cry 3 sa expanzijom ( Blood Dragon ) -> Prioritet D3 ROS 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mijenjam Rocket League (gift) za Witcher 3 dlc : Hearts of Stone (Steam verziju)

Napravljena zamjena!

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2016 22:55 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mjenjam nesto iz librarya za h1z1 osim payday 2 i ets

0 0 hvala 0
10 godina
max012 kaže...

mjenjam nesto iz librarya za h1z1 osim payday 2 i ets

imaš te igre kao giftove? jer igre koje su ti u library se ne mogu davati nikome drugome, ne možeš ih giftati ako su na tvom accountu

13 godina
neaktivan

pa sta ne ide to trade opcijom 

edit skuzio , steta igro mi se h1z1 a imam hrpu igara koje mi vise ne trebaju

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 16:14 (max012).
16 godina
max012 kaže...

pa sta ne ide to trade opcijom 

edit skuzio , steta igro mi se h1z1 a imam hrpu igara koje mi vise ne trebaju

Nejde nejde. Igru koju aktiviraš više ne možeš dijeliti okolo.

SVEMOGUĆI
13 godina
neaktivan

mjenjam ili prodajem origin acc sa igrama na slici (BF3 ima 2DLC-a,a BF4 je premium)....da cjena je dosta povoljna....za sve detalje se javite na PP 

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

može i zamjena za par tf2 ili cs:go case keys, skinova itd :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 16:25 (Skullscar1989).
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina

BF4 i Titanfall slobodno možeš maknuti potšto to nije full igra ;) Ne kužim kako neke od vas nije sramota tako nasamariti ljude?

Moj PC  
3 3 hvala 0
10 godina
Jack Sparrow kaže...

BF4 i Titanfall slobodno možeš maknuti potšto to nije full igra ;) Ne kužim kako neke od vas nije sramota tako nasamariti ljude?

pa valjda ljudi vide da nije full igra. a uostalom, svi već imaju origin i nitko ništa ne nudi za njega. ali da je na poklon, javilo bi se 50+ ljudi lol

11 godina

mislim da je dečko u pravu, totalno je jasno iz screenshota da nije full igra...pa valjda gledaš što kupuješ prvo?

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

a u ostalom logično je ako je netko zainteresiran da će prvo ispitat detalje onda obavit transakciju...

Team32Ipe77
12 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
Jack Sparrow kaže...

a u ostalom logično je ako je netko zainteresiran da će prvo ispitat detalje onda obavit transakciju...

nista nije logicno u ovoj drzavi, tako da ak neko prodaje nesto treba se pobrinuto da napise sto vise detalja da poslije ne bi bilo nismo znali

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
10 godina
LeftY_CRO kaže...
Ipe77 kaže...
Jack Sparrow kaže...

nista nije logicno u ovoj drzavi, tako da ak neko prodaje nesto treba se pobrinuto da napise sto vise detalja da poslije ne bi bilo nismo znali

npr. ja prodajem auto. ti dođeš, kažeš "kupujem" i uopće ne pogledaš stanje auta. tjedan dana kasnije me nazoveš i tvrdiš da sam ti prodao shit od auta.

a čekaj malo, zašto nisi pitao u kakvom je stanju prije kupnje?

ozbiljan kupac se uvijek potrudi informirati o stvari koju kupuje, zar ne?

16 godina
Skullscar1989 kaže...

npr. ja prodajem auto. ti dođeš, kažeš "kupujem" i uopće ne pogledaš stanje auta. tjedan dana kasnije me nazoveš i tvrdiš da sam ti prodao shit od auta.

a čekaj malo, zašto nisi pitao u kakvom je stanju prije kupnje?

ozbiljan kupac se uvijek potrudi informirati o stvari koju kupuje, zar ne?

To je kao da prodaješ auto sa novim gumama, e sad problem je što su te gume probušene i ispustit će čovjeku do doma. Taj lik teško da je to mogao vidjeti jer su slabo puštale, ali ipak si zamaskirao i povečao cijenu svog auta sa "novim" gumama.

Tako ovdje stavio si BF4 i Titanfall koji su game time, e sad možda netko nezna ili se zaleti pa pomisli gle ima 2 igre koje dođu 30 eura, a to je ustvari samo gametime koji svatko može dobiti. To je kao onaj što je i demo od nekoliko fifa i drugih igri računao kao da su to svaka igra zasebno.

Upravo ovo što je lefty napisao, a i vrlo lako je stisnuti desni, kliknuti na hide, ali naravno dosta ljudi ovdje to ne radi, nego ostavi čisto da proba upecati nekoga. Zato sam i napisao da možeš maknuti.

Problem je što kad ja osobno idem nekome nešto prodavati ili raditi kažem mu što ne valjda, da kasnije nebi ispalo da sam nekog prevario. Tako i ovdje neka budala bi se zaletila i kasnije bi se po forumu pisalo kako ga je netko zajebao. Bolje sakriti ili napisati, da nebi bilo nismo znali.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 1:08 (Jack Sparrow).
10 godina

da se netko i javi, rekao bih što je to. nije ovdje stvar u tome da nekoga hoću "upecati" za neke velike novce itd.

kao što sam rekao u jednom od ranijih postova gore; "cijena mojih origin igara je taman tu negdje, 6 eura haha"

eh a što bi tek bilo da sam ostavio one f2p igre vidljivima. ovdje na forumu bi započeo smak svijeta taman za staru godinu kao  u nekom proročanstvu....

11 godina
neaktivan

Za igre koje nisu full se napise napomena ili se jednostavno te igre (HIDE) sakrije. Moje mišljenje je da se namjerno ide na naivnost ili ne znanje kupca sa jasnom namjerom da ga se pošteno rečeno ZAJEBE !!!

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina

a moje mišljenje je da bezveze serete kvake oko toga

Moj PC  
9 0 hvala 0
10 godina
Chichul kaže...

Za igre koje nisu full se napise napomena ili se jednostavno te igre (HIDE) sakrije. Moje mišljenje je da se namjerno ide na naivnost ili ne znanje kupca sa jasnom namjerom da ga se pošteno rečeno ZAJEBE !!!

kupac koji dozvoli da ga se zajebe je glup kupac. 

e što neki ljudi znaju podići galamu oko origina.... a da je riječ o steamu, nitko ne bi rekao 1 riječ. pa što svi mrze origin toliko?

13 godina
neaktivan

Neznam kakve veze sad Steam ima sa svime, ali primjer tog bi bilo da ja sad napravim novi Steam acc, stavim 2-3 igre iz nekog bundla, a ostalo nabacam 20-30 free igri kako bi client izgledao "natrpan" s igrama.

Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina

pa nije valjda netko toliko glup da ne vidi što je free a što nije? koju ste galamu podigli oko obične sitnice

14 godina

Ima tko kupon za 33% off Life is Strange što se dobije uz above average Humble bundle? Možda se možemo nešto dogovoriti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice