Znaci dajem LOL acc Diamond border, plat 3 trenutno za cs:go koji je doslovno 5 eura na steamu trenutno...
Kupio CS GO giftao, momak mi dao dva accounta, ne jedan. Svaka cast, sve za pohvalu!!
Znaci dajem LOL acc Diamond border, plat 3 trenutno za cs:go koji je doslovno 5 eura na steamu trenutno...
Kupio CS GO giftao, momak mi dao dva accounta, ne jedan. Svaka cast, sve za pohvalu!!
imam WOT acc sa oko 7k borbi 1 tier X tenk is-7, tier IX st-I, i još nekoliko manjih tier tenkova, mjenjam za cs go steam gift, može i left 4 dead 2 koji je na akciji za samo 2.79 €
ima netko wow account? da mjenja za nesto?
Ako ima ko The elder Scrolls online acc./key po razumnoj cijeni nek mi se javi.
Summer sale na Steamu.
Dajem svoj Steam account (FM 2014, ETS 2 Gold Edition+Going East DLC, Medal of Honor, Metro 2033) za GTA IV gift (5,99 €).
Dao bih svoj Origin ako ne odgovara Steam (Battlefield Bad Company 2, Battlefield 3, FIFA 14, NFS: Shift, NHL '09, SIMS 2) ali u tom slučaju bih tražio GTA complete edition (7,99 €)+Arma 2 (1,99 €).
Mogu oba acc. za GTA complete edition (7,99 €)+Arma 2 (1,99 €). Samo da se igra nešto.
mijenjam:
Knights of Pen and Paper +1
Magicka
Magicka:Horror Props Item
Magicka Wizard Wars Platypus Robe
Magicka Wizard Wars Paradox Playtpus Robe
Impire
i LoL acc B3 39 champova i jedno 10 skinova (Ahri-Dynasty Ahri,Alistar-Unchained Alistar,Draven-Soul Reaver Draven,Elise,Evelynn,Ez,Fizz,Garen-Dreadnight Garen,Graves,J4-Dragonslayer J4 i Darkforge J4 ,Jayce,Jax,Kata,Kayle,Lee Sin-Pool Party Lee Sin,Lucian,Maokai,Yi,Nasus,Orianna-Sewn Chaos i Bladecraft,Riven,Ryze-Pyrate Ryze,Sion,Sivir,Syndra,Tresh-Championship Thresh,Trundle,TF-Red Card TF,Vayne-Hearthseeker,WW,Xin,Yasuo-High Noon,Zed,Zilean) i okvir od Silver,na acc utroseno je jedno 300 kn
za CS:GO
eo jos je na popust CS pa ko oce nek me pm
EDIT:acc je na EUNE
Mijenjam L4D2 za PSC 20 kn.
Ima li tko paysafe na kojem je ostalo 5kn, fali mi
mjenjam paysafe acc sa ovim iznosom, za nesto u tom rangu?
Samo ako mi uplatiš ovaj iznos koji piše ispod.
Mjenjam Metro Last Light Complete za CS:GO
Kupio sam 1 random steam key i dobio igricu Dark End. Ukoliko postoji netko zainteresiran rado bih ju zamjenio za bilo koju igricu ( koja bih mogla mene zainteresirat) bez obzira dali bila na steamu ili originu slobodno neka se javi. LP
Mjenjam steam account za GTA V BOX verziju.
Acc je VAC clean i ima 74 igre od kojih su značajnije CS:S, CS:GO, DiRT3, GTA complete pack, LEGO Batman 2, Mafia II, Magicka, Portal 1 i 2, Saints Row The Third
Borderlands and Borderlands DLCs:
The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi's Underdome Riot, & The Secret Armory of General Knoxx
597GT-60BJI-II43E
Steam:
Watch Dogs UPLAY key
Tražim: Steam iteme(CSGO keys, skins...)
Pošaljite poruku sa ponudom, lako se dogovorimo, samo nek je poštena...otvoren sam za pregovaranje :)
https://www.indiegala.com/store free steam key.
O
Free Grimoire: Manastorm Steam key (200 000 kom.).
Prije još jedno godinu dana sam dobio iTunes key od 10$, već sam i zaboravio da sam ga dobio, a pošto ne koristim iTunes, evo vama.
Ne znam da li je ključ ispravan i da li uopće valja, ali neka netko pokuša aktivirati ako koristi iTunes...
XXBTB4PWQFCH7SXP
0
Poklanjam Origin account sa Fifom 15,14,13,12,BF3 i ostalo (vidi sliku). Previše sam se zadnjih dana naživcirao na Fifi, tako da nek se netko drugi živcira . Izvlačenje u nedjelju, i samo da odmah napomenem da ću vrtiti 10 puta onaj random. Za sudjelovanje udrite TU. Puno sreće svima.
U 18:00 je izvlačenje.
Onaj koji bude drugi će dobiti kao utješnu nagradu Steam account.
imam sljedece igre za razmjenu, sve su za Origin: Dead Space, Crysis 2 Maximum Edition, Medal of Honor, Mirror's Edge.
jel ima tko 2 rust gifta?
dajem csgo skinove ili keyeve
Poklanjam Origin account sa Fifom 15,14,13,12,BF3 i ostalo (vidi sliku). Previše sam se zadnjih dana naživcirao na Fifi, tako da nek se netko drugi živcira . Izvlačenje u nedjelju, i samo da odmah napomenem da ću vrtiti 10 puta onaj random. Za sudjelovanje udrite TU. Puno sreće svima.
U 18:00 je izvlačenje.
Onaj koji bude drugi će dobiti kao utješnu nagradu Steam account.
ne zaboravi i mene stavit na popis :D
sad sam tek vidio, da upravo izvlačiš