Razmjena i poklanjanje igara izdvojena tema

poruka: 6.200
|
čitano: 3.902.266
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Razmjena i poklanjanje igara

Sanctum: Collection

ostale mi jos 3 igre iz humble jumbo bundlea..to ostalo cu podjelit sad tijekom Božića {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 21:25 (SuperDox).
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina

Ako netko želi imam Max Payne 3

Forumaš hrčak je dobio igru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 21:48 (Sinishaa).
Moj PC  
17 1 hvala 6
14 godina

Max Payne 3 Season Pass: WBM43-F8694-IBMR4

Moj PC  
12 1 hvala 6
11 godina
neaktivan

dal ima koja dobra duša da želi mijenjat gas guzzlers za nfs shift 2 unleashed ili assassins creed 2? LP ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 10:35 (tip bez imena).

1 1 hvala 0
13 godina

Ima li koja dobra " duša " da ima key za Torchlight 2 i da mu netreba

Hvala !

L0L
Moj PC  
0 17 hvala 0
14 godina
neaktivan

tko prvi njegovo {#}

Sanctum 2

Moj PC  
8 1 hvala 2
15 godina
neaktivan

imam keyeve

London

Aliens Colonial Marines

svaki po 1 tf2 key, ne prodajem odvojeno

EDIT vidim dosta thumbs down, vjerojatno tražim previše jer sam svaku igru platio 1.99$, a sad hoću tf2 key koji košta nevjerojatnih 15 centi više, stvarno sam jako loša osoba, ratni profiter

ratni profiter ratni profiter
Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 7:54 (cola777).

8 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Razmjena i poklanjanje igara
cola777 kaže...

imam keyeve

London

Aliens Colonial Marines

EDIT vidim dosta thumbs down, vjerojatno tražim previše jer sam svaku igru platio 1.99$, a sad hoću tf2 key koji košta nevjerojatnih 15 centi više, stvarno sam jako loša osoba, ratni profiter

ne brini prika, samo moraš biti svjestan toga da je ovaj forum pun moralnih vertikala

14 godina

Mislim da ti ljudi više zamjeraju što u ovo božićno doba nisi odlučio pokloniti te igre, nego sad prodaješ za 7 kuna. Svatko ima pravo da radi što želi, ali isto tako i netko drugi ima pravo da ti to zamjeri. SE LA VI

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Mislim da ti ljudi više zamjeraju što u ovo božićno doba nisi odlučio pokloniti te igre, nego sad prodaješ za 7 kuna. Svatko ima pravo da radi što želi, ali isto tako i netko drugi ima pravo da ti to zamjeri. SE LA VI

kad bi ja gledao gdje tko šta dijeli ostao bi gladan, živ bio

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
15 godina
cola777 kaže...

imam keyeve

London

Aliens Colonial Marines

E ali za takve "tradeove" sluze steam trades, tf2 outpost i sl.

Ovjde ljudi mjenjaju igru za igru (one koje imaju viska i ne namjeravaju je igrat). Cesto se dogadja da netko zeli profitirat od svojih igara pa svoje precjeni a tudje podcijeni, zasljepljeni pohlepom.

Osobno se mrzim tradeat sa ljudima sa buga upravo zbog toga. Od 4 trade-a sto sam napravio na bugu, 2 covjeka su me zaje*ala (tko ce koga nego svoj svoga, sio me bas neki dan lijepo...). Samo za primjer preko steam tradesa sam obavio preko 50 tradeova, preko tf2 outposta i vise i samo me jedan puta  jedan lik scamo.  

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
14 godina
neaktivan

evo jos nesto od mene:

Natural Selection 2 {#}

Moj PC  
5 1 hvala 1
17 godina

Steam keys:

Dead Space - 7CFX5-C77RV-I802Z

Medan of Honor - LEBX2-902A3-P6NL9

C&C: Red Alert 3 - AM7RM-53YWV-Y86LH

Origin:

Dead Space - DS8Q-PTKV-D8BM-LY7C-NE5T

Burnout Paradise - 4BL4-G5M7-R2ES-4XRB-LCFM

Dead space 3 - F5QY-LFSS-7JDC-YTAE-X46Q

Medal of honor - 7UM5-Y4S2-WERB-NSRF-LVZY

Mirrors Edge - 3NAS-95DK-E6GC-9T7L-K2YZ

C&C - Red Alert 3 - 6WJA-36KB-YEUL-CLYJ-HMVU

Populous - 22UU-BE8P-UZEU-BGT8-94VJ

Crysis 2 - 9XKK-2W8W-9BES-6JNH-ZMVU

Takoder imam i Humble inde bundle #2 za "Desura"

105839f6ae51690f27e1789fffa5843e

http://www.desura.com/gifts

Eto, tko naleti samo bih zamolio da ne odnese sve, cisto da i ostalima ostane nesto.

Sretan vam Božić ;)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
18 1 hvala 9
16 godina

uzeo desura gift. hvala :)

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mjenjam za nesto

Origin:

Battlefield Bad Company 2

Battlefield 2:Complete Edition

Battlefield 3+Premium

Battlefield 4 + Premium

0 3 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ovu temu bi trebalo zakljucati, ovdje imate ekipu koja stisce f15 non stop, tako skupljaju igre i onda se mijenjaju sa drugima. Druga stvar, htio sam se dosada 3 puta zamjeniti, 3 puta su me pokusali prevariti.

Darko

14 2 hvala 0
17 godina

Ja sam ljepo zamolio da se uzima po jedna igra.

A gle ljudi su ovdje gamad kakve nema nadaleko, i to je jednostavno tako. Sve ove igre sam mogao mjenjati za Trine koji sam sinoc kupio, ali nisam iz razloga sto mi je momak poklonio Trine 2 bez ikakvog posebnog razloga.

I onda sam otisao na Hummblebundle i pokupio sto mi je ostalo i stavio ovdje s nadom da ce netko posteno postupiti, ali opet ista prica. Znam da je netko pokupio vecinu igara a nece ih odigrati, ali eto, drugi puta kad budjem djelio bit ce da mi se jave pa svima po jedna.

Dokle je to sve doslo sinoc me u 2 sata momak na steamu pita da mu posaljem dota 2 itema, ja se mislim ono trebaju mu chestovi ili neki common, kad on kaze ubaci rare koji i ostalo koliko mozes. haha

OT: Ako netko ima Orcs must die 2 po niskoj cijeni da se nekako dogovorimo.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
6 1 hvala 1
15 godina

Ne znam da li si u bug giveaway grupi na steamu, zadnjih smo dana  podjelili dosta igara, danas cu (izmedju ostalog) i ja podjeliti  Orc must die 2 Complete pa mozes okusat srecu ;D

Najvise nas je bilo 11 u grupnom chatu sto je malo, ali imas vece sanse osvojiti igru...

Ja uvijek najavim manje evente 10 minuta prije pocetka, dok vece najavim i po par dana prije. Pa pokusaj danas, ne samo ti nego i ostali (jedini uvjet za grupu je min 3 mjeseca na bugu).

Zivio !

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
17 godina
Ghost777 kaže...

Ne znam da li si u bug giveaway grupi na steamu, zadnjih smo dana  podjelili dosta igara, danas cu (izmedju ostalog) i ja podjeliti  Orc must die 2 Complete pa mozes okusat srecu ;D

Najvise nas je bilo 11 u grupnom chatu sto je malo, ali imas vece sanse osvojiti igru...

Ja uvijek najavim manje evente 10 minuta prije pocetka, dok vece najavim i po par dana prije. Pa pokusaj danas, ne samo ti nego i ostali (jedini uvjet za grupu je min 3 mjeseca na bugu).

Zivio !

Da, u grupi sam vec duze vremena, ali ne sudjelujem bas iz razloga sto znam da te neke igre necu nikad upaliti... :D

Iovako ih imam previse, pa sam sada postao izbirljiv :D

Sljedeceg pola bundlea ide vama pa djelite ;)

13 godina
neaktivan

splinter cell blacklist uplay 26YOT43Q

Tko prvi, prvi-..

EUNE: h3lhunter v2
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 17:31 (glikoprotein).
Moj PC  
4 1 hvala 2
12 godina
neaktivan

http://www.steamgifts.com/giveaway/QINcb/dead-space

Traje 1h pa požurite ;) 

EDIT: Ups, izgleda da sam stavio 2h :D Pa haj nek tako ostane hehe

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 20:03 (Hurki).
Moj PC  
5 1 hvala 2
17 godina

Steamgifts izvukao mene :)

Iako su šanse bile protiv mene XD

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 21:42 (Elles D.).
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
protjeran

Ma treba sve to stavljati na taj steam gifts, što manje šanse da imaju ovi koji žive na ovoj temi s prstom na F5.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina

Pozz,zanima me posto imam na STEAMu i sam par igara,kako se ja mogu mjenjati i da li je moguce uopce?

Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Steamgifts izvukao mene :)

Iako su šanse bile protiv mene XD

Key poslan. Sretan ti Božić! Nadam se da ćeš uživati u igri ;) Nemoj samo zaboraviti tam potvrditi :D

EZY-E kaže...

Ma treba sve to stavljati na taj steam gifts, što manje šanse da imaju ovi koji žive na ovoj temi s prstom na F5.

Svakako. Najbolja solucija. Napraviš privatni giveaway i random dobitnik ;)

14 godina

/* Stavio sam ovo za posebnu temu, al me je admin upozorio da tema već postoji. Nekako mi je promakla. Ugl, evo sadržaja poruke */

Božić je, vrijeme darivanja, a pošto sam prestao igrati igrice ima već neko vrijeme, zašto da ne darujem zadnju koja je ostala.

Imao sam i GTA IV koju sam prodao preko njuškala, točnije pokušao prodati. Naime poslao sam je bez da je plaćena dogovorena cijena,  kupac ju je trebao platiti po primitku igre.

Nikada nisam dobio taj iznos. Igricu je uzeo Ante Aljinović iz Žrnovnice, pa eto, ako ovo pročita neki njegov znanac neka mu u moje ime poruči da je čovjek bez obraza, dakle nije čovjek.

Uglavnom, darujem igru nekom fanu serijala koji bi htio imati original, na dvd-ima su obe epizode, "Lost and damned" i "Ballad of gay Tony". Sve u savršenom stanju, jednom odigrano, od tada stoji na polici.

Šaljem poštom, poštarinu plaća onaj koji preuzima (5 kn mislim).

Javite se na PM sa adresom.

Sretan Božić!

14 1 hvala 5
16 godina
neaktivan

Poklanjam far cry 3 blood dragon za uplay. Tko hoce neka se javi na pm.

5 1 hvala 4
12 godina

Svaka čast na ovome davanju !

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 11:58 (pc_fan005).
16 godina
neaktivan

Key je otišao članu foruma pod imenom glikoprotein.

1 1 hvala 2
12 godina
neaktivan

Poklanjam Trine 2, Super Hexagon i CS:Source Guest Pass. Ko želi javi se na PM, prva 3 po redu koji je napisan dobivaju igre :) 
Sretan Božić svima koji ga slave! {#} 

7 1 hvala 5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice