Problem s Minecraft MP-om

poruka: 8
|
čitano: 1.815
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako,gore navedena igra je zakon,ali iman problem.Napravio san privatni server i preko Hamachija pozvao frenda i njemu sve ide ko podmazano ali meni igra štopa,ne mogu hodat normalno nego svakih nekoliko sekundi,kada nešto razbijen automatski se stvori nazad.Je  li problem u javi ili kompu.Neka caka ima a stvarno bi volio igrat,pa molim pomozite.Ako niste skužili stavit ću video.Hvala
P.S.
SP radi normalno 

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nedovoljna brzina interneta, ako se odmaknete jedan od drugoga nekih 30 blokova, obojici će raditi sasvim fino

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem s Minecraft MP-om
munjovoz kaže...

nedovoljna brzina interneta, ako se odmaknete jedan od drugoga nekih 30 blokova, obojici će raditi sasvim fino

Yap, ista stvar se i meni događala kada sam igrao baš sa Munjovozom.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

kako nedovoljna brzina oboje imamo talf rate 2048/256 ali nekad radi normalno nekad ne

ali problem je što je meni to i kad sam sam na serveru 

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jednostavno prespora je veza da dovoljno brzo update da si ti uništio blok pa se taj blok opet stvori, timeout stvari što ti radiš i pinga prema serveru su preveliki pa se blok opet stvori, vjerojatno ti server vuče previše da ti možeš normalno igrat

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok i šta sad da pravin novi server,hackan router,skinen neki program

???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e rješenje tog problema neznam ali sad bar znaš da je problem sa brzinom veze..

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 19:10 (munjovoz).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok,tnx  problem solved

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice