Pro evolution soccer najmanja konfiguracija

poruka: 6
|
čitano: 1.037
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Jel ko zna da s najmanjom konfiguracijom se moze igrat pes11....npr konfiguracija 768mb rama , proccesor 1,67GHz i graficka nova 256 mb.......e da sve mi je ok osim rama koji mi trebaju od 1 gb .....pa ako neko zna di mogu kupit za jeftine pare gigu rama ddr1....:D

tomo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pitanje si mogao postavit u temu vezanu za samu igru, a ne otvarat novu samo radi ovoga.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
RE: Pro evolution soccer najmanja konfiguracija

jbg....novi sam.....://

tomo
15 godina
jambro_18 kaže...

Jel ko zna da s najmanjom konfiguracijom se moze igrat pes11....npr konfiguracija 768mb rama , proccesor 1,67GHz i graficka nova 256 mb.......e da sve mi je ok osim rama koji mi trebaju od 1 gb .....pa ako neko zna di mogu kupit za jeftine pare gigu rama ddr1....:D

neisplati se previse ulagati ali ako hoces http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_160_161&products_id=2981

zapitaces se zasto je tako skupo,,zato sto je ddr zastario

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
14 godina
neaktivan

znam zas je skupo...hehe.....al tek dobivam novi komp za 5 mjeseci il manje....nezz.....a dotle se userem....hehehehe.......:S

tomo
15 godina
pa bolje te novce ostavljaj na stranu ,pa kad budes uzmao novi jos to dodas i et masine,,

BTW:i ako dodas 1 GB rama nece ti se nista promjeniti,,ram nema toliko utjecaja na igre, procesor ti je usko grlo za pes11
zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice