Imho clanak je los (cak i ako se uzme u obzir da se radi o Kotaku).
Prvo ovaj pateticni primjer nekog retarda iz Kanade:
Jadan puno radi, a voli se igrati, ali problem je da su drugi bolji od njega, zato on vara i to je ok. WTF.
I kako mozes reci: volim se igrati ali, koristim sva (ilegalna) pomagala u igri kako bi sto manje morao raditi, blago kontradiktorno.
Ako se voli igrati zasto onda vara? Igrati sa aimbotom ili ovim "mass murder" ne moze biti zabavno jer prakticki igrac ne radi nista, hoda po mapi i moze ubiti koga god zeli kad god zeli. Bilo sto drugo je onda zabavnije. Ali ovaj imbecil valjda ne kuzi da postoje bolje stvari u zivotu.
Onda pola clanka se reklamiraju razni servisi za varanje uz napomenu da neke PunkBuster ne moze detektirati. Odlican marketing.
Onda spominju clanak Cheating Is Good For You u kojem se prica o sasvim drugom konceptu varanja. Kotaku-ov clanak se bavi varanjem u multplayer igrama, a ovaj drugi o varanju u singleplayer igrama u svrhu nastavka price u igri. Ali Kotaku-ov autor clanka ne shvaca razliku izmedju to dvoje...
Usporedba "Battlefield 3 Shortcut Bundle" sa varanjem je isto potpuno promaseno.
I za kraj pozitivna nota, imbecil iz Kanade se jos uvijek igra s svojim super cool prijateljima koji misle da je varanje ok, on je jedan sasvim obican mladic (navodno i prosjecne velicine penisa, ako je vjerovati clanku) i zapravo svi koji mislimo lose o njemu se trebamo zapitati kakvi smo mi to ljudi.
Kotaku je los sam po sebi
od kad su uhvaceni u muckim poslovima presto sam ih pratit ,a nisu mi niti bili nest posebno dok sam ih pratio