Da nije ovo neka patka?
Trazimo gamere koji mogu odvojiti nekoliko sati dnevno za slijedece:
- Recenzije igara
- Snimanje i montazu materijala iz igara
- Praćenje natjecanja i liga
Potrebno:
- Iskustvo u igranju
- Poznavanje trzista - da znate sto se dogadja u svijetu igara, sto izlazi uskoro, sto je popularno i sl.
- Poznavanje engleskog i hrvatskog u govoru i pismu
- Poznavanje montaže i malo redateljskog dara je plus
- Nije obavezno da kandidat bude punoljetan, ali ugovor ce morati potpisati roditelj / staratelj.
- trazimo vise kandidata
- Posao je moguce raditi od kuce
- Zagreb nije jedini grad
iskustvo u igranju imam oko 10 god znaci nisam igrao samo novije
poznavanje trzista nije neki problem pogotovo ako se malo googla
engleski dobro znam i hrvatski kad sam hrvat :D
imam malo redateljskog dara ali samo malo, makar brzo ucim
i nisam punoljetan
igram igre sa gustom a ne za neki score a igru cijenim po tome kakva je ne po mom ukusu
off topic:
sad mi vi stariji gameri derite thumb downove jer mislite da ste vrijedniji od mene
iskustvo u igranju imam oko 10 god znaci nisam igrao samo novije
poznavanje trzista nije neki problem pogotovo ako se malo googla
engleski dobro znam i hrvatski kad sam hrvat :D
imam malo redateljskog dara ali samo malo, makar brzo ucim
i nisam punoljetan
igram igre sa gustom a ne za neki score a igru cijenim po tome kakva je ne po mom ukusu
off topic:
sad mi vi stariji gameri derite thumb downove jer mislite da ste vrijedniji od mene
Evo ja ti nadem igre za koje nisi nikad čuo, kamoli odigrao. Ti bi vjerovatno kopirao HCL i sl. Kroz svoj cjeli zivot ti TEORETSKI nemozes nauciti dovoljno dobro engleski da bi razumjeo real time covjeka koji priča bez da ti piše što je rekao, pa da ukucavas non stop u google translator....
Evo, kladim se da ovu igru nisi nikad cuo, a kamoli odigrao. Koristis za sve google, a ti iskustva nemas, jer su neke odlične igre izasle kad si ti jos bio u maminom stomačiću.
Da nije ovo neka patka?
a sta sam ja odma napiso pa ste mi svi dali TD
Da nije ovo neka patka?
a sta sam ja odma napiso pa ste mi svi dali TD
Ti si napisao da je budala koja pred kompom bulji citav dan dnevno.
Pa eto, u svjetu gaminga neki ljudi zaraduju da boli glava.
Game developeri od toga zive.
izmedu i to da?ali ja nemam druge rijeci za osobu koja cijeli dan igra igre(ne sijedi pred kompom)osobno zapito bi se sta je s mojim zivotom da je to tako,inace jos stojim da se od takvih gluposti moze zaradit al ne kod nas evo korea je primjer
izmedu i to da?ali ja nemam druge rijeci za osobu koja cijeli dan igra igre(ne sijedi pred kompom)osobno zapito bi se sta je s mojim zivotom da je to tako
zašto ja ako imam slobodan dan i nemam šta drugo raditi, zašto nebi cjeo dan igrao?
izmedu i to da?ali ja nemam druge rijeci za osobu koja cijeli dan igra igre(ne sijedi pred kompom)osobno zapito bi se sta je s mojim zivotom da je to tako
zašto ja ako imam slobodan dan i nemam šta drugo raditi, zašto nebi cjeo dan igrao?
jesam ja tebi nesto zabranio?ja sam samo iznio svoje misljenje a za to forum sluzi kaj ne?
- Poznavanje hrvatskog u govoru i pismu
hrvatski kad sam hrvat :D
To dvoje nema baš neke veze, ima Hrvata i 'Rvatina koji neznaju napisat dvije gramatički točne rečenice.
jesam ja tebi nesto zabranio? ja sam samo iznio svoje misljenje a za to forum sluzi kaj ne?
I ljudi su iznijeli svoja mišljenja, pa su ti svi dali NSS (Ne slažem se).
Dobro, glavno da mi imamo xnighthunter-a x, Captain.Pricea i ostale, true pro gamerethat haven't played any game older than 2008. koji će se javiti na ovaj posao.
ma danas je svima grafika bitna .... zaigrati igru iz 90'-ih .... ni slucajno... grafika nevalja ...
Kao prvo, nema šanse da se ovo IKAD pojavi na TV-u. Dakle, to zaboravite.
Jesi siguran? pa ni kao kakav dodatak nekoj emisiji tipa- E-hrvatska? kao odvojena emisija na manjim televizijama (KN i sl.)? Mislim da si u krivu
delete!
Ja mislim da se slicno na RTS-u vec pojavljuje, u sklopu neke informaticke emisije.
moze jedino tako da dobije 5min u nekoj informatickoj emisiji inace nikako jel kod nas je omjer ljudi gledaju tv i igraju igre(i voljni su gledat tako nesto jel nece svakoga tko upali igru zanimat nesto o njima) uzas tj mogo bi se kladit da je to nekih 2%
Kad je kod nas cijeli pojam igranja potpuna nepoznanica. Ipak je večina onih koji igraju "igrice" samo tu i tam i ne interesira ih niš u vezi njih, nego upali, deri, ugasi. Naravno obično takvi nisu nikad ni kupili igre, dok oni koji ih kupuju obično imaju drugačije mišljenje o istima te ih i više ta industrija i zanima(barem što vidim po svojim frendovima).
Jel ovo neka patka ili sta??
Poslo sam liku pm cisto da vidim sa kakvim alatima se treba radit itd, da sam zainteresiran kad mi odgovori na par pitanja i ono nis..
Kak bi oni uopce nama platitli taj poso?? Mora postojati neki ugovor, bar preko student servisa ako nis drugo... Po tome mladi od 18 godina uopce ne mogu legalno dobiti pare od njih, njega ili nes..
Kako da mlada osoba od 18 godina pa cak i ona starija koja nije zavrsila skolovanje posalje zivotopis na mail adresu??
Ne kuzim te neke fore i tocno me zanima o cemu se ovdje i radi i o kakvom projektu...
Projekt je krenuo 2007 ako dobro vidim datum na slici: Post editiran jučer.
Šta se u 3 godine nije maklo sa mrtve točke? Meni to smrdi.
Jel ovo neka patka ili sta??
Poslo sam liku pm cisto da vidim sa kakvim alatima se treba radit itd, da sam zainteresiran kad mi odgovori na par pitanja i ono nis..
Kak bi oni uopce nama platitli taj poso?? Mora postojati neki ugovor, bar preko student servisa ako nis drugo... Po tome mladi od 18 godina uopce ne mogu legalno dobiti pare od njih, njega ili nes..
Kako da mlada osoba od 18 godina pa cak i ona starija koja nije zavrsila skolovanje posalje zivotopis na mail adresu??
Ne kuzim te neke fore i tocno me zanima o cemu se ovdje i radi i o kakvom projektu...
Trazimo gamere koji mogu odvojiti nekoliko sati dnevno za slijedece:
- Recenzije igara
- Snimanje i montazu materijala iz igara
- Praćenje natjecanja i liga
Potrebno:
- Iskustvo u igranju
- Poznavanje trzista - da znate sto se dogadja u svijetu igara, sto izlazi uskoro, sto je popularno i sl.
- Poznavanje engleskog i hrvatskog u govoru i pismu
- Poznavanje montaže i malo redateljskog dara je plus
- Nije obavezno da kandidat bude punoljetan, ali ugovor ce morati potpisati roditelj / staratelj.
- trazimo vise kandidata
- Posao je moguce raditi od kuce
- Zagreb nije jedini grad
Nudimo:
- motivirajuci honorar
- najbolji gamerski stroj money can buy
- originalne naslove i demoe igara svih proizvođača na testiranje
- hardware na testiranje
Prijave s kratkim videou uratkom igre po izboru (moze i link na neki od dload siteova) te kratki zivotopis
saljite iskljucivo na playomania.com@gmail.com najkasnije do 23. srpnja 2010.
Detalje o poslodavcu i poslu biti ce dostupne nakon uzeg izbora kandidata.
I ne ovo nije jos jedan gaming portal / casopis projekt.
nisam gejmer al ono, prva igra tetris, druga igra wolf3d jos na starim 86-icama xD
presao preko 500-tinjak igara, ako pribrojim resident evil 3 koji sam oko 130-tak puta presao bilo bi i preko 600 xD
davno sam bio u klanu, osvojili smo u jednoj europskoj deathmatch ligi 3 mjesto, upad je bio oko 60 eura. S&D 5v5 xD
organizirali smo nekoliko velikih lan turnira u zagrebu i okolici.
danas, zadnje 2 godine igram samo quake wars kad mi je dosadno i igrice me ne zanimaju previse, u klanu vise nisam, razlog je sto radim posao koji volim pa mi je zabavnije raditi nego se igrati xD
ne volim pisati xD
o poznavanju montaze znam i 5x vise xD
al mi se oglas ne cini ozbiljnim. zasto?
1. ako zaposljavas nekog tko igra igrice sto ce ti njegov zivotopis?! xD
2. ono sto ti trazis od jednog prosjecnog covjeka nosi bar placu od 4500 kn jer koliko vidim ta osoba bi sve radila
3. adobe programi su skupi a trebaju bar (photoshop, indesign i after effects)
4. treba platit i izdavanje casopisa i materijal te uvez
5. zasto zahebavas ljude? :D
Sad samo čekam da netko upadne sa "nisam gamer, ali igram se sa psom..."
jesam ja tebi nesto zabranio? ja sam samo iznio svoje misljenje a za to forum sluzi kaj ne?
I ljudi su iznijeli svoja mišljenja, pa su ti svi dali NSS (Ne slažem se).
well, nisu svi ja se slazem sa deckom. shvacam da ove vrucine nisu normalne, ali cim prodju radije se spakujem i odem na planinarenje ili u šumu sa fotoaparatom, prehodam 60 km i slicno nego da visim cijeli dan za kompom. uvijek se ima sto za raditi, pomogni starcima oko kuce, usisaj, operi sudje, pokupi ves, kad vec nemas sto za raditi. a onda radi sto hoces. jer i ja bih se zabrinuo da sjedim cijeli dan doma i igram igrice samo. sva sreca to se dogadjalo samo do moje 19 godine xD
Sad samo čekam da netko upadne sa "nisam gamer, ali igram se sa psom..."
pa po meni gejmer je onaj koji zaradjuje igranjem naslova. sad zasto se svi prozivaju gejmerima, a nemam pojma. zato i rekoh da nisam gejmer... dobro jednom davno sam osvojio prva mjesta u quake 2 turniru jedan je na playstationu bio dva na pc-u i zaradio neku mizeriju, 300-tinjak kuna jer je upad bio 10 kuna ali povrh svega nit gejmam nit zaradjujem igranjem i da, nisam gejmer ali imam mačka. xD
Dobro, glavno da mi imamo xnighthunter-a x, Captain.Pricea i ostale, true pro gamerethat haven't played any game older than 2008. koji će se javiti na ovaj posao.
Dok su te igre izlazile on još nije bio ni u planu kod tate i mame :D
ma danas je svima grafika samo bitna .... zaigrati igru iz 90'-ih .... ni slucajno... grafika nevalja ...
Hah, ja na kompu trenutno igram igru iz 1992 godine, super mario kart preko snes emulatora - najbolja igra ikad! A i grafika nije loša(doduše poboljšana preko emulatora)
Moj SNES je ovih dana umro...
Ali mnogo se naigrao....
Podjelio sam Joypade, i većinu igara...
Ostao mi još samo Mario Kart, i par drugih...
Ja sam zainteresiran.
meni nije zao sto sam potrosio dosta sati i vida na igrama .. jer ipak mi se to vratilo kad mi je najvise bilo potrebno ... :)
I ne ovo nije jos jedan gaming portal / casopis projekt.
2. ono sto ti trazis od jednog prosjecnog covjeka nosi bar placu od 4500 kn jer koliko vidim ta osoba bi sve radila
4. treba platit i izdavanje casopisa i materijal te uvez
5. zasto zahebavas ljude? :D
Plaća ti da igraš original igre na super konfiguraciji, a ti bi toliku plaću? Pa ja bih to za besplatno, ionako se dosađivam ljeti cijeli dan...