kada ulazim u pes onaj kruzic u donjem lijevom uglu stalno se okrece i nece me preusmjeriti da igram.
jel neko zna nesto o tome
kada ulazim u pes onaj kruzic u donjem lijevom uglu stalno se okrece i nece me preusmjeriti da igram.
vec postoji tema PES 12...a i sto se tice problema kupi original
ja sam trazio tu temu, ali nikako da je nadjem
nasao sam
ovako postavio sam pitanje ovdije s prespotavkom da cu mozda dobiti odg. prijee negoo u onoj za pes 11
mmene je izivcirala 12ka pa se vracam na 11 pa me zanima ako netko moze poslat link za neki patch sa transferima od ove godine
Imam problem s PES-om. Instalirao sam neki novi CROPES HNL 2012 patch i kad zelim pokreniti izbaci mi ovo:
http://imageshack.us/photo/my-images/836/pes12.png/
Ako neko zna u cemu je problem molio bi pomoc. Gledo sam po forumima, govore da treba iskljucit antivirus (ja sam ga izbriso zbog ovog), ili skinut novi rld.dll i stavit u mapu od igre. Sve sam to napravio ali nepomaze.
Molim vas pomozite!! Hvala!
kad bi mi se to desilo vjerovatno bih znao rješit a ovako tešto.....probaj ponovno instalirat patch i isključi antivirus...ali mislim da ne bih trebalo bit do njega...
Trebaš taj rld.dll staviti u folder igre, a za to vrijeme imati isključen antivirus.