Origin - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 879
|
čitano: 294.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Origin - pitanja i odgovori
Mirkec23 kaže...

Ljudi,

Origin store u clientu mi se odjednom prebacio na ruski jezik i cijene! Odlogirao sam se i restartao komp, ali mi se ponovno pojavio ruski jezik. Ostatak origina je na engleskom.

Šta mi je raditi, trebam li biti zabrinut?

Svima se očito prebacilo na ruski jer sam vidio dosta ljudi kak se žali.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
15 godina
neaktivan
Origin - pitanja i odgovori

Da, da

0 0 hvala 0
13 godina
Mirkec23 kaže...

Da, da

Izgleda da je T-COM poceo davati IP adrese koje Origin prepoznaje kao ruske {#}

Pa, kako je on pametan, zakljucuje da i aplikaciju treba prebaciti na ruski.

Ajde, svi s problemima, brzo se javite T-COM-u.

Na Optimi (jos) nema problema.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 20:13 (CyberDemonVZ).
15 godina
neaktivan

Cak i ne vidim tu neki veliki problem! Cijene su u rubljima, a igre su vrlo povoljne {#}

1 0 hvala 2
13 godina

Nije lose!!{#}{#}

Idem Optimi javiti da mi IP prebace na Brazil ili Meksiko!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dali je tko od vas imao/ima problema sa Alice Madnes Returns pri instalaciji ? Naime natežem se sa njima već 3 tjedna što preko foruma što preko EA help-a, na live chat-u sam dosad čekao nešto više od sat vremena (sve skupa) uvijek sa porukom da trenutno nitko nije slobodan i da čekam 15-30 il čak 50 minuta da bi se netko javio (u što sumnjam čitajući po forumu jer ima koji su čekali i više nego ja pa se nikad nitko nije im javio, i to su čekali u komadu a ne ko ja u više navrata), dugme da me nazovu nisam koristio zbog vremenske razlike i čekanja, a jedino što mi odgovaraju je ovo:

Thank you for contacting Electronic Arts,

I understand that you tried contacting the chat support but then decided not to wait in the queue. So the case is now directed to email channel. However, we are not able to understand your actual concerns or the issues you are facing. We would highly appreciate if you can help us with some details around the issue so that we can fix it for you without further delays . On receiving the information, we will do all we can to help you further. We look forward to your reply.

i ovo:

Dear EA Customer, You recently asked for assistance on a case, but we haven't heard from you in a while. If you still need our help, please login and review the details of case 13138604. We want you to get the most out of your EA games, so don't hesitate to contact us. If you decide not to respond, your case will automatically close in four days.

Thank you for contacting EA!

Regards,
EA Customer Experience

Preko foruma sam čak radio i replay tamo nekom liku (Nils) zaduženom za pomoć koji daje nikakve odgovore da me primjeti ali to nije pomoglo jer to radi samo sa običnim forumašima i kolko vidim mnogi imaju problem sa dotičnom igrom, a ovo što sam zacrnio me posebno živcira jer očito idioti nerade i nečitaju ni forum ni meilove il se prave blesavi...

Da neprevađam na naš evo moj problem:

I have a problem with Alice Madness Returns game (digital download trough Origin) when I want to install it on my PC... the game is always installed on 64.8 MB (only) instead of 8.35 GB as it should. (4 sata se skida kad ju mislim install)
Tells me I'm not connected to my account, connected to the internet, wants me to do a new account, when I try activation game through a game folder I get Czech language instead of English and refuses original cd digital key, ran as admin but game won't launch....Nothing works. It seems (on your forum) that with this game many have problems so Please help me solve this problem! I sent 8 photos as evidence and after two weeks of waiting I get ...

naša komunikacija naša komunikacija
1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
7 češki jezik 7 češki jezik
8 8
Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 13:54 (9090).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da i mene je zahvatio ruski jezik... Cijene su vrlo prihvatljive ostavit ču ja ovo {#}. E ovako client je na ruskom sve dok ne otidje do kategorije checkout i onda izbaci cijenu u eurima... Ko tu koga?

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 9:57 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi!

Vrijedi li ova akcija "on the house" od origina kod koje se svaki mjesec dobiva po jedna igra besplatbo za sve postojece korisnike origina ili samo za one koji se novi registriraju do 08.05?

NightHawk
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

vrijedi za sve kolko je meni poznato, a dal će dat još koju igru to ćemo tek viditi jer već su trebali stavit drugu a nisu

14 godina
neaktivan

Get ready for #PVZ Garden Warfare with the classic @PlantsvsZombies. Free with On the House: http://bit.ly/1kPoQeu

https://twitter.com/OriginInsider/status/464453854193410049

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Battlefiled 3 besplatan do 3.6.2014

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 13:34 (alexspalato).

0 0 hvala 0
14 godina

Pitanje? 1. ja sam dodao BF3 i piše mi da se skida, a ako se to neskine do 3.6 dali ču onda morat platiti ili? Drugo, dali ja mogu od svog frenda koji je već skinuo BF3 kopirati na svoj komp u isti folder?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Strm kaže...

Pitanje? 1. ja sam dodao BF3 i piše mi da se skida, a ako se to neskine do 3.6 dali ču onda morat platiti ili? Drugo, dali ja mogu od svog frenda koji je već skinuo BF3 kopirati na svoj komp u isti folder?

1. Nemoraš ništa plaćati, redeemao si igru i tvoja je.

2. Možeš, ja sam stavio skidati BF3, skinuo par MB tek toliko da naparvi foldere i pauzirao download, zatim sam kopirao skinuti BF3 koji sam imao na prijenosnom HDD i nastavio instalaciju. Odmah je skočilo na 99% i mogao sam igrat igru.

13 godina
Cromaki kaže...
Strm kaže...

1. Nemoraš ništa plaćati, redeemao si igru i tvoja je.

2. Možeš, ja sam stavio skidati BF3, skinuo par MB tek toliko da naparvi foldere i pauzirao download, zatim sam kopirao skinuti BF3 koji sam imao na prijenosnom HDD i nastavio instalaciju. Odmah je skočilo na 99% i mogao sam igrat igru.

Da, to je ekstra stvar na Originu , dok na onom futavom uplayu ako igra nije u cacheu download foldera skidaj ponovo .

15 godina
neaktivan

Imam jedan zanimljiv slučaj naime jedan lik na fejsu koristi nekakav brute force i krade accove od origina... E sad što ja mogu napraviti da se to zaustavi? 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Malo je vjerojatno da krade na taj nacin, osim ako nema u kuci racunalo iz USS Voyagera. Mozes se zastititi sa sigurnosnim pitanjem i odgovorom i emailom. Uglavnom, ako to dvoje ti nije kompromitirano - ne moze ti nista. Naravno, prevencija glavu cuva. Antivirusni program i firewall, updejtani OS, pazit di se surfa i kaj se skida i tako to.

Edit: U vecini slucajeva se radi o fishingu. Navuce budale na neku zamaskiranu stranicu koja izgleda ko Origin. Treba pazit, gledat adrese, ne klikat na "10 free games, just click nao" i slicno. Provjeravati i po nekoliko puta vijesti o "free" igrama i slicno. 

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 8:05 (ukay1000).
11 godina
odjavljen

Origin mi zabranjuje dodavanje prijatelja, a nemam nijednog (jučer otvorio račun).Zna li ko u čemu je problem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

mislim da zato jer nemas ni jednu kupljenu igru. igre na promociji kao sto je ova se ne racunaju (bar je na steamu tako).

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Ja nemam kupljenu pa me ipak mogu dodavati, valjda zato jer oni imaju xD
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
14 godina
neaktivan

Ima tko problema s ulaskom u origin ?!?!?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Mogu li se igre s jednog Origin profila pribacit na drugi ?

koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ne moze jer bi haxori sebi slali igre s ukradenih acca.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
7 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

zanima me za kolko vam se skidaju vremenski igre...recimo na steamu zavisi od igre ali večinom je to unutar 2h, a na ovom servisu bf3 treba 5h, red alert treba nešto više od 4h, dead space skoro 5h...uglavnom sve to dugo traje a moja internet brina je 10/600

0 0 hvala 0
16 godina
9090 kaže...

zanima me za kolko vam se skidaju vremenski igre...recimo na steamu zavisi od igre ali večinom je to unutar 2h, a na ovom servisu bf3 treba 5h, red alert treba nešto više od 4h, dead space skoro 5h...uglavnom sve to dugo traje a moja internet brina je 10/600

Pa to zavisi od igre do igre i dal su kompresirane ili ne.

12 godina
neaktivan

a zašto je onda steam brži ako rade na istom principu?! (retoričko pitanje)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 9:24 (9090).

0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Zato jer STEAM ima bolje servere koji automatski pronalaze tebi najbliži server za download (kod mene je trenutno Austrija.bila je i Mađarska) a Origin server je stacioniran u UK.A i kompresija podataka igra ulogu.
16 godina

Imam istu igru na originu i steamu(crysis 2) i nema mi neke razlike u brzini. Na steamu prikazuje da igra ima 11.2gb i skida normalnom brzinom, a na originu 12.5gb ali zato skida po nešto večoj bezini jer je igra kao kompresirana. Razlika je samo što origin to ne prikazuje odmah nego ti kao skida s večim bezinom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nadam se da će dodat još koji server malo bliže nama jednog dana

0 0 hvala 0
12 godina

Dali itko ima problema od vas da se ulogira u Origin trenutno ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
L1nNk kaže...

Dali itko ima problema od vas da se ulogira u Origin trenutno ?? 

Izgleda da im se srušio server.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice