Ne možete se sjetiti naziva igre? izdvojena tema

poruka: 2.310
|
čitano: 793.352
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Ne možete se sjetiti naziva igre?
vOLT kaže...

Dakle igra je pocinjala sa 4 mala vojnika koji su bili u nekom dvoristu.Oni su bili minijaturni i uzimali su energiju iz psece hrane koja je bila u tom dvoristu,kasnije grade svoju vojsku i nastavljaju dalje.

Znan da od ta 4 pocetna vojnika svi su bili razliciti: prvi je bia s nekom bazukom ili tako nesto,drugi sa flamethrowerom,treci sa obicnom puskom,a cetvrti je ima neku antenu ko za trazit mine ili slicno

igra je dosta stara 

Army Man serijal...no ima ih dosta, predlažem da vidiš na wiki tamo su posloženi svi naslovi i za koju platformu pa možeš po naslovu tražiti na Yt-u

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.
15 godina
odjavljen
Ne možete se sjetiti naziva igre?

Ovo nema šanse da se sjetite, ali nadam se da ipak netko hoće jer mi se zaigralo :/

Dakle neki platformer, vi ste super patak koji stoji uspravno u plavom odijelu koje nalikuje na supermanovo. Bio je demo na bugovom cdu ali davno, bio je jedan nivo na njemu. Okruženje je zelenilo uglavnom...

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
15 godina

Duck tales?

HTC 8X :)
12 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Ovo nema šanse da se sjetite, ali nadam se da ipak netko hoće jer mi se zaigralo :/

Dakle neki platformer, vi ste super patak koji stoji uspravno u plavom odijelu koje nalikuje na supermanovo. Bio je demo na bugovom cdu ali davno, bio je jedan nivo na njemu. Okruženje je zelenilo uglavnom...

da nije možda
Disney's PK: Out of the Shadows, also known as Disney's Donald Duck PK or simply PK, is an action-adventure video game released in 2002 by Ubisoft. It stars Donald Duck as Paperinik or "PK" as he battles the Evron Empire.

15 godina
odjavljen

Nažalost ne, nije ništa od disneya.

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

vi ste super patak koji stoji uspravno u plavom odijelu koje nalikuje na supermanovo.

mislio sam zbog ovog

1 1
2 2
3 3
15 godina
odjavljen

Nažalost ne, ono je neka glupa lijeva igrica, grafika je nekako zaobljena i glatka, i platformer je.

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

znaš odprilike koja godina možda

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Hm, 2000 i nešto rano, bilo je na bug dvdu kao demo igra, možda cijela nije ni izašla pa je se zato ne može naći.

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
17 godina

Tražim Space Invaders nastavak ili klon u kojem su "invadersi" mijenjali boje (svaki idući val druga boja), u kojem je bilo boss fajtova (sjećam se nekakvog bossa mislim narančaste boje pauk) i koji se mislim mogao igrati u 2 igrača (arkadni stroj u formatu stolića). Ako netko zna o kojem se točno naslovu radi, molio bih ga da mi javi.

Edit: Igrao sam to tamo devedesetdruge-treće. Dakle, nije novije od toga.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel moze netko pomoci, ima jedna ratna igra koju sam igrao davno gdje imas 3,4,5 vojnika u jednom timu mislim da je prva misija kod nekog mosta u pustinji. Zelio bih je ponovno igrati ali se nemogu sjetiti imena

0 0 hvala 0
17 godina
SuperFulcrum kaže...

Jel moze netko pomoci, ima jedna ratna igra koju sam igrao davno gdje imas 3,4,5 vojnika u jednom timu mislim da je prva misija kod nekog mosta u pustinji. Zelio bih je ponovno igrati ali se nemogu sjetiti imena

Zvuči kao Conflict: Desert Storm igra.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
12 godina
neaktivan

Hvala na brzom odgovoru

17 godina
191x7 kaže...

Tražim Space Invaders nastavak ili klon u kojem su "invadersi" mijenjali boje (svaki idući val druga boja), u kojem je bilo boss fajtova (sjećam se nekakvog bossa mislim narančaste boje pauk) i koji se mislim mogao igrati u 2 igrača (arkadni stroj u formatu stolića). Ako netko zna o kojem se točno naslovu radi, molio bih ga da mi javi.

Edit: Igrao sam to tamo devedesetdruge-treće. Dakle, nije novije od toga.

Najčešći "klon" je bila Galaga, mislim da se ona pojavila i u stilu 2P igre.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
14 godina
odjavljen

Starija igra (2002-2005 bi rekao) pocinjete kao muskarac s lopatom ispred nekog hrama u pjesku/pustinji

Znam da su u igru bile ukljucene neke crne pticurine i neka cudovista poput Minotaura

i da ste tom lopatom mogli razbijati neke vaze,nesto poput onih antickih

fps je igra

i kasnije su mislim dolazila oruzja,pljuce i to

0 0 hvala 0
17 godina
Zin8 kaže...

Starija igra (2002-2005 bi rekao) pocinjete kao muskarac s lopatom ispred nekog hrama u pjesku/pustinji

Znam da su u igru bile ukljucene neke crne pticurine i neka cudovista poput Minotaura

i da ste tom lopatom mogli razbijati neke vaze,nesto poput onih antickih

fps je igra

i kasnije su mislim dolazila oruzja,pljuce i to

To ti je Will Rock, igra koja je američki klon našeg Seriousa Sama.

Twitter: @191x7
14 godina
odjavljen

Da to je

Puno hvala,dugo sam ju trazio

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

U igri ste neki lik koji mora donesti odredeni broj dijamanta do jedne ploce. Lik dijamante nosi na glavi i cim ih vise nosi sporije se krece. Ima puno prepreka kao sto su topovi. Ako se netko sjeca kako se zove ova igra bio bih jako zahvalan. LP :)

-_-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hvala ti na pomoci, trazim ju vec godinu dana i nigdje srece :D Hvala puno!
15 godina
odjavljen
luka123456780 kaže...

U igri ste neki lik koji mora donesti odredeni broj dijamanta do jedne ploce. Lik dijamante nosi na glavi i cim ih vise nosi sporije se krece. Ima puno prepreka kao sto su topovi. Ako se netko sjeca kako se zove ova igra bio bih jako zahvalan. LP :)

Uh, sjećam se igre, ali naziv... Jel bila za PS ili možda za PS1?

Svi smo mi Mentalist.
12 godina
neaktivan

Ne, bila je za PC. Evo sjetio sam se jos nesto. Na nekim razinama postoje "zvijezde" koje se krecu na razini igraca. One vas isto mogu ubit.

-_-
16 godina
neaktivan

Pozdrav, baš sam se sjetio jedne igre u kojoj je u pitanju minigolf, igra je bila iz ptičje perspektive i radilo se kao o nekom minigolfu čiji teren je letio. Igra je dolazila u paketu sa nekim pahuljicama ili čime već i bila je na mini disku, prošlo je od toga već dosta godina pa se ne sječam kako se zvala ili nekih više detalja ali je bila ultra zabavna :D
Ako netko zna,bio bih mu zahvalan :D
Hvala!

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
luka123456780 kaže...

tražio sam ali nisam ništa našao osim bezbroj android igrica sa dijamantima i toga ima na tone...a ove normalne znam da dizny igre kao aladin, pajo patak, miki maus, špiro te far cry 2 su jedine sa dijamantima i sigurno još neka ali nema dovoljno podataka a i popularnost same igre je bitna kad se nešto traži jer takve se brzo nađu

zerocool12 kaže...

Pozdrav, baš sam se sjetio jedne igre u kojoj je u pitanju minigolf, igra je bila iz ptičje perspektive i radilo se kao o nekom minigolfu čiji teren je letio. Igra je dolazila u paketu sa nekim pahuljicama ili čime već i bila je na mini disku, prošlo je od toga već dosta godina pa se ne sječam kako se zvala ili nekih više detalja ali je bila ultra zabavna :D
Ako netko zna,bio bih mu zahvalan :D
Hvala!

možda možeš naći ako znaš koju su pahuljice i zaštitni znak i logo bili pa po pakovanju tražit na njihovim web stranama ili googl slikama

11 godina
neaktivan
davno sam na ps1 igrao neku igru uličnih borbi,ali nemogu se sjetiti imena...sve cega se sjecam je da kada odaberete borca dok se igra ucitava,odabrani borac trci kroz neki mracni hodnik....borci su imali neka oruzja,kao na primjer neke vrste palica i tako to...plz pomoc
16 godina
11 godina
neaktivan
igrao i nju nije...ugl borbe su se odvijale u nekim slabo osvijetljenim prostorijama i bilo bi po 3 protivnika
11 godina
neaktivan

Ne mogu se sjetiti igre:

Igrao sam je na automatu 90-tih godina.

Tematika je fantasy, slicna Conanu, takav je i igrac.

Pogled je odozgora (top down) i pomice se prema vrhu ekrana.

Protivnici su cudovista. 

Nije Golden Axe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 18:22 (Dusko123).

0 0 hvala 0
17 godina
Dusko123 kaže...

Ne mogu se sjetiti igre:

Igrao sam je na automatu 90-tih godina.

Tematika je fantasy, slicna Conanu, takav je i igrac.

Pogled je odozgora (top down) i pomice se prema vrhu ekrana.

Protivnici su cudovista. 

Nije Golden Axe.

Ovo, možda?

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
11 godina
neaktivan

Morati cu provjeriti na MAME kolekciji, ali mislim da je!

Zahvaljujem.

15 godina
lost gamer kaže...
igrao i nju nije...ugl borbe su se odvijale u nekim slabo osvijetljenim prostorijama i bilo bi po 3 protivnika

wu tang shaolin style

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice