- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
No offence, ali jedan od gorih screenshotova u ovoj temi?!
Star Trek Bridge Commander
Igra je iz 2001/2002 god.
jedna od meni najdražih igara :)
ERROR
Evo od mene neki...
Ova 6 ti je dobra
Još malo bridge commandera.
ArmA 2 - *NOB* Mrcine u akciji!
Ne šarene, doslovne, što vjernije ratne slike, thumb up!
Lijepo
Evo malo zanimljivih likova iz Witchera
Evo par mojih slika
Preporuka, da se spasiš od padanja frame-ova, crashanja igre i sl. Ugasi taj film/movie filtering (to sa tim tačkicama)
Tropico 3:
jooj legendarna igra meni jako teska kad sam jednom stao na svoje noge dosli ameri i ubili me
Evo malo zanimljivih likova iz Witchera
Joj za ovu 5. sliku nemozes vjerovati kako si u pravu.
nema slika?
Carski! Čak ste i skinove modali! Predobro..
Ja sam imao prije za Operation Flashpoint, "Cro Army mod"..bilo je isto zakon..
U stvari, nije mod. To je xml skripta koju smo spremili na naš *NOB* Mrcine server. Na forumu smo, svi koji imamo ArmA-u, popunili svojim podacima skriptu. Mail, nick name...
Onda to izgleda ovako kao na snapshotu. Logo klana pojavi se na onom vozilu u kojemu je netko od naših, na rukavima uniformi a i klikom na playera u popisu (na mapa-screenu), za svakoga od nas dostupne su informacije i kontakt. Sve ovo prikazuje se u gejmu na našem ali i na drugim public serverima.
U stvari, nije mod. To je xml skripta koju smo spremili na naš *NOB* Mrcine server. Na forumu smo, svi koji imamo ArmA-u, popunili svojim podacima skriptu. Mail, nick name...
Onda to izgleda ovako kao na snapshotu. Logo klana pojavi se na onom vozilu u kojemu je netko od naših, na rukavima uniformi a i klikom na playera u popisu (na mapa-screenu), za svakoga od nas dostupne su informacije i kontakt. Sve ovo prikazuje se u gejmu na našem ali i na drugim public serverima.
Zakon! Nisam znao da se to uopće može...
Doduše, ionako igram samo Armu i OFP... Nakon par mjeseci odmora od OFP-a opet žarim i palim u heliću...
WoW
Snowball lovi mog alta. :)
Na kojoj rezoluciji igraš? Čini mi se malo zgombano...
Evo zaigrao i ja DA:O Igra je super, svakako probajte...