jao, što bih ja to igrao
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo malo
Darkest of days, skinuo sam demo.
Ne izgleda mi loša igra ali očekivao sam više.
i ti se sad falis da znas igrat ajd da poigramo 1 na 1 pa da vidimo ko je bolji ja igram za reprezentaciju srbije ljudi me placaju i derem znaci ako ko sta ima protiv nek se meni javi.
i ti se sad falis da znas igrat ajd da poigramo 1 na 1 pa da vidimo ko je bolji ja igram za reprezentaciju srbije ljudi me placaju i derem znaci ako ko sta ima protiv nek se meni javi.
samo me uvedi u pricu...kome je ovo namjenjeno???
Evo malo
Darkest of days, skinuo sam demo.
Ne izgleda mi loša igra ali očekivao sam više.
Engine je odličan, nije grafika neki high-end, ali dosta dobro je napravljena
Podržava oko 300 likova(!) na mapi pa bi moglo bit zanimljivo
Sta ti se dogodilo nije ti niko nista reka.
O čem ti?
jedini koga moš je Psyho a ako njega smatraš komadon..........
XD
evo par mojih
evo još par.......
kako se zove ta igra???
Pa ako misliš na ono na što ja mislim to je cod 4, ali ne vjerujem da nisi čuo za to. =)
Niko u manekenskoj pozi:)
Slikao frend, ne ja.
malo ću vam pokvariti ali ruka nije na kuku, nego u zraku, pa tako prividno izgleda kao da jest na kuku
Evo malo iz Feara 2, obratite pozornost na 2. i 3. sliku da vidite kako se igra poigrava sa vašim umom.
a gdje su ti slike?
a gdje su ti slike?
Evo ih, neki zaheb prvi put.
Evo iz fallouta3 par slika,a i s coda.
Zašto su ti prve dvije slike tako male?
Evo iz fallouta3 par slika,a i s coda.
Zašto su ti prve dvije slike tako male?
Evo sad je bolje!
Malo ljepote lare( i okoliša)
gle, imamo i perverznih ljudi na forumu...
edit: bolje ovako: gle, ima još perverznih ljudi na forumu, nisam jedini...
ima nas tu malo vise
ima nas tu malo vise
srce moje kucaj tiseee,drugi sad je ljubiii!!
Jel' to Lara ima dlakave noge?
vi i vasa lara dajte nije bas nikakva grafika ocajna je...ima i ljepsih virtualnih cura ak trazite.....bas nikako ne izgleda..i mislim nadji te si neku pravu :-))))))
vi i vasa lara dajte nije bas nikakva grafika ocajna je...ima i ljepsih virtualnih cura ak trazite.....bas nikako ne izgleda..i mislim nadji te si neku pravu :-))))))
Jesi ti to ljubomoran? :-)
LOL, gle temu
Jesi ti to ljubomoran? :-)
......zast bi ja bio ljubomoran haha de mi reci jedan razlog :-))) ja mislim da ima puno ljepsih prizora iz igara i da to treba stavljati...nazalost ja nemam dovoljno jak komp da imam takve igre ali na stranim forumima koje pratim ima odlicnih prikaza slika iz igre....lara????? lara ima grafiku staru 5 godina..i nije vise nikakav prizor ona je prije bila popularna ali danas izgeda ko neka "baba" :-))
LOL, gle temu
LOL Boze dragi okej je ak ono imas neku koja je ajde "zgodna" odnosno ljepo "dizajnirana" ali da se zaljubis u neku i da tj da ti se svidja..hmmm...mah nemam komentara...okej to ima na svakim forumima al et neka oni koji swtavljaju laru tu......neka je tam stavljaju ovdje ja mislim da su svi zeljni prave grafike iz igre onak detalji i to sitnice...a ne laru :-)))) bar mene to zanima a mislim i vecinu....