- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svitanje i izlazak sunca u Liberty City-ju :-)
Sunce je prekrasno, samo sta NEMA SLIKE
Svitanje u Liberty City-ju. :-)
Koji gospodin mislim fini čovjek, taj Niko Bellic. Nikad nebi pomislio da je tako opak kad ima te naocale i kalaš u ruci!
Evo moji prvi SS...nadan se da vam se svidaju
Di je slikana ova prva slika? Znan da je druga na vrhu one zgrade u Backlotu.
Evo moji prvi SS...nadan se da vam se svidaju
Di je slikana ova prva slika? Znan da je druga na vrhu one zgrade u Backlotu.
Ja mislim da je to zadnja misija u Singleplayeru.
Ovo ti je neka custom mapa...ova buba je izvan game zone ali server je u jumpmod-u, tako da se moze doc do nje.
Evo da se i ja pridružim. Igra se zove Operation 7 i totalni je besplatni online fps. Zbog nje sam prestao igrati COD4, a imam ga legalno.
di se to moze skinut?
Evo da se i ja pridružim. Igra se zove Operation 7 i totalni je besplatni online fps. Zbog nje sam prestao igrati COD4, a imam ga legalno.
di se to moze skinut?
Evo još iz Mass Effecta, igra me svaki dan sev više impresionira.
Savjet, čim počente igrat igru, odmah u graphic options isključite film grain, mene je to u početku jako mučilo, dok nisan isključio.
Jako jako loše izgleda dok se ne isključi.
Meni taj filmski efekt odgovara. Daje ti osjećaj da si u filmu jer je i grafika izvrsna, a animacije govora i izraza lica su među najboljima u gamingu ikad(ako ne i najbolja). Meni je igra super. Jedino me malo vožnja razočarala, vozilo previše skače.
Ma vožnja jest slaba, naročito fizika, ali mi je opet zakon kada nekog nesretnika zdimiš raketom, ovaj odleti i plane, ili još bolje, kada ga pregaziš.
Uglavnom, evo par mojih, sa različitih planeta.
Po ovim ss-ovima dobijam i ja želju zaigrati Mass Effect
pa kakva se radnja odvija u mass efectu...i ja ga mozda zaigram...
pa kakva se radnja odvija u mass efectu...i ja ga mozda zaigram...
Ti si soldier, pozivaju te na najbolji Zemaljski svemirski brod/ić (prema onima iz star treka je malen, a i prema ostalim brodovima u igrici). Ideš na neki planet i tamo kad dođeš gledaš ljude na pribijene na metalne šiljke visoke 3-4 metra....
Uglavnom spašavaš galaksiju. Ali priča ti je predobra, uživiš se, a i vidiš kakva je grafika.
BTW: ovi SS-ovi su awesome. I meni dođe da ponovno zaigram, ali na čemu, na integrirki hd3300 LOL?
BTW: ovi SS-ovi su awesome. I meni dođe da ponovno zaigram, ali na čemu, na integrirki hd3300 LOL?
Bitno da radi
Pa igra zapravo nije niti zahtjevna s obzirom na grafiku.
Minimum System Requirements for Mass Effect on the PC
Operating System:
Windows XP or Vista
Processor:
2.4+GHZ Intel or 2.0+GHZ AMD
Memory:
1 Gigabyte Ram (XP)
2 Gigabyte Ram (Vista)
Video Card:
NVIDIA GeForce 6 series(6800GT or better)
ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
Hard Drive Space:
12 Gigabytes
Sound Card:
DirectX 9.0c compatible sound card and drivers
----------
Recommended System Requirements for Mass Effect on the PC
Operating System:
Windows XP or Vista
Processor:
2.6+GHZ Intel or 2.4+GHZ AMD
Memory:
2 Gigabyte Ram
Video Card:
NVIDIA GeForce 7900 GTX or higher.
ATI X1800 XL series or higher
Hard Drive Space:
12 Gigabytes
Sound Card:
DirectX 9.0c compatible sound card and drivers – 5.1 sound card recommended
evo malo umjetnosti iz cod4 ,grafita
edit: oprostite zbog svjetline slika na 1. i 3. nije mi radil blic dok sam slikal xD
edit: oprostite zbog svjetline slika na 1. i 3. nije mi radil blic dok sam slikal xD
e
savjet
upiši u konzolu /com_maxfps 125 ili 250 ako može držati
jer vidim da ti je lock na 91 ,,,
e
savjet
upiši u konzolu /com_maxfps 125 ili 250 ako može držati
jer vidim da ti je lock na 91 ,,,
e tnx,bas sam htio otvoriti temu u vezi toga,kak da povecam fps jer mislim da mi komp može još više
Evo malo iz GRID-a, pokoji trenutak koji se teško izbjegne u multiu, a pokoji koji se rijetko vidi: